Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Na va, aš jau ligoninėj. Viena persona buvo nelabai patenkinta, kad tik vakare atvažiavau, bet ai :) ryt 7.30 numatyta operacija. Dabar tik veiklos vakarui susigalvot reik :)

Su MB atsibučiavom, nebespės iki operacijos atlėkt :)

Na, atsidžiauk pilvuku paskutinį vakarą :wub: Tikrai linkiu kuo geriau pailsėti. Bet kažin ar tai pavyks žinant ligoninės lovą ir šeip aplinką :rolleyes: Bet pabandyk. O rytoj jau didžioji diena...Laikysim kumštukus, špygas ir linkėsim, kad viskas vyktų sklandžiai :wub:  Lauksim naujienų :4u: 

Lerikyte, tau jau geriau?

Svetikas, kaip jums namučiuose sekasi?

Atsakyti

Ačiū, merginos :)

Mėgaujuos tyla :) porą valandėlių pamezgiau, vakarienei sukirtau twix'ą, dabar knygą Svetiko rekomenduotą išsitraukiau, manau ir miegas ateis :)

Akušerė sakė, kad jei viskas gerai, tai kol mamą sutvarko, vaikiuką ant krūtinės uždeda. Kaip laukiu tos akimirkos  :wub: 

nors dar mėgaujuos ir savo malūnėliu pilve, gal gi jau paskutinis... 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 09, 20:16)
Svetikas, kaip jums namučiuose sekasi?

Kaip ir galvojau tik grįžus namo apsiverkiau. Priežasties nežinau neklaukit, tiesiog ašaros kaip pupos rieda, kažkokia panika apėmė unsure.gif
Vis dar tokia jautroka, tikiuosi išsimiegojimas savo lovoje padės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 09, 19:12)
<p>Na va, aš jau ligoninėj. Viena persona buvo nelabai patenkinta, kad tik vakare atvažiavau, bet ai smile.gif ryt 7.30 numatyta operacija. Dabar tik veiklos vakarui susigalvot reik smile.gif</p><p></p><p>Su MB atsibučiavom, nebespės iki operacijos atlėkt smile.gif</p>

Gražaus susitikimo, ir greito atsigavimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 09 balandžio 2017 - 21:34
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 09, 20:25)
dabar knygą Svetiko rekomenduotą išsitraukiau

Kokia skaitai?
Atsakyti
Merginos po kiek laiko mūsų leliukams nukrito bambutė? unsure.gif

Lukučiui taip tas spaustukas trina, nervina mane unsure.gif
Laukiu baisiausiai kada nukris unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 09 balandžio 2017 - 23:38

Kokia skaitai?

Gegužės pūga. Lengvai labai skaitosi :book: 

Laba, 

Miegojau ne kažkaip, bet bus gerai. Tik va galvą skauda, spėju nuo sauso oro :oh: bet ir tai praeis :) eisiu puoštis (sexy naktinukai laukia :D ) ruoštis, bus puiki diena  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 10, 04:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71561786" data-time="1491766250"><div><p>Kokia skaitai?</p></div></blockquote><p>Gegužės pūga. Lengvai labai skaitosi book.gif </p><p></p><p></p><p>Laba, </p><p></p><p>Miegojau ne kažkaip, bet bus gerai. Tik va galvą skauda, spėju nuo sauso oro doh.gif bet ir tai praeis smile.gif eisiu puoštis (sexy naktinukai laukia biggrin.gif ) ruoštis, bus puiki diena  mirksiukas.gif </p>

Man jinai žiauriai patiko thumbup.gif

Sėkmės didžiausios šiandien 4u.gif Lauksim naujienų wub.gif
Atsakyti

Gegužės pūga. Lengvai labai skaitosi :book:

Laba, 

Miegojau ne kažkaip, bet bus gerai. Tik va galvą skauda, spėju nuo sauso oro :oh: bet ir tai praeis :) eisiu puoštis (sexy naktinukai laukia :D ) ruoštis, bus puiki diena  :mirksiukas:

Sekmes !!!!

Lauksim ziniu!

Svetikas, kaip pirma naktele namuose?

Atsakyti
Egluzeeele-lauksim lauksim naujienu 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Kaip gera ilgiau pamiegoti :yahoo: 

Uz lango oras atrodo liux, tai ir nuotaika liux :rolleyes: 

Laukiu naujienu is Egluzeeeles, gal sakau ir Astii reikalai pajudejo :ax: 

Pas mane nieks nejuda, uzsicementavus normaliai :oh: 

Atsakyti

Lerikyte, tau jau geriau?

ne kažką.. visą naktį temperatūra 38-39 taip pavargau...

ryte 39,3 buvo... vienas papas nusiramino,kitas pasiuto..

Merginos po kiek laiko mūsų leliukams nukrito bambutė? unsure.gif

Lukučiui taip tas spaustukas trina, nervina mane unsure.gif
Laukiu baisiausiai kada nukris unsure.gif

po 6 dienų lyg. sakė pasukti iki pasipriešinimo ta cegeliuką,kad greičiau nukristų

Atsakyti