Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Velnias zino... liemenele maitinimui medziagine, isemus esu visus papildomus įdėklus, čia jokiu geležiukų nėra, neatrodo, kad nord kur spaustų. Bguzų kruryje nera ji tiesiog didele skauaminga ir pilna pieno. Praktiskai galeciau maitint tik is 1 visada toks jausmas

Atsakyti

Laba,

Lerikyte - o gal užspaudi kaip nors? Aš su pirmąja buvau kartą taip prisidirbus su sportine liemenėle - užsispaudę kažkas buvo ir irgi buvo tempa užkilus...

Svetikas - kaip tu šiandien?

Kryžiuke - kaip jūs laikotės?

Asti - kiek leis pernešiot?

Išsimiegojau puikiai. Nebesugalvoju kuo užsiimti :oh: :ax:

Sndien tik ILSETIS  :4u: 

Rytoj bus daug darbu, kaup jiegas :D 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 09, 10:11)
Svetikas - kaip tu šiandien?

Išsimiegojau puikiai. Nebesugalvoju kuo užsiimti doh.gif ax.gif

Išleidžia mus namo šiandien bigsmile.gif Vaikas nuo vakar tik 10g priaugo, bet sakė svarbu nebekrenta svoris. Bendras balansas numetė 240g, priaugom 10 g. Tai mažiau nei 10% gimimo svorio numetė rolleyes.gif Kakutis jau žalsvas, nebejodas tai tikuosi ledai juda tinkama linkme ax.gif Sakė biški geltonas, bet nesakė, kad dėl to nepaleistų. Tikiuosi praeis tas geltonis unsure.gif Šiaip džiaugiuosi, kad varom namo, nes manau tas mano sprando ir menčių skausmas yra dėl šių tragiškų lovų ir pagalvių. unsure.gif

Klausyk nebeerzink gerai biggrin.gif Man taip žiauriai miego trūksta, kad kol rašiau šitą kelis kartus niuktelejus buvau biggrin.gif
Atsakyti

Svetikai nu va matai o tu pergyvenai  :4u:  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sndien tik ILSETIS  :4u:

Rytoj bus daug darbu, kaup jiegas :D

Tai ryt irgi daug gulėt teks :D

Kažką veikiant laikas greičiau eina...

Išleidžia mus namo šiandien bigsmile.gifVaikas nuo vakar tik 10g priaugo, bet sakė svarbu nebekrenta svoris. Bendras balansas numetė 240g, priaugom 10 g. Tai mažiau nei 10% gimimo svorio numetė rolleyes.gifKakutis jau žalsvas, nebejodas tai tikuosi ledai juda tinkama linkme ax.gifSakė biški geltonas, bet nesakė, kad dėl to nepaleistų. Tikiuosi praeis tas geltonis unsure.gifŠiaip džiaugiuosi, kad varom namo, nes manau tas mano sprando ir menčių skausmas yra dėl šių tragiškų lovų ir pagalvių. unsure.gif

Klausyk nebeerzink gerai biggrin.gifMan taip žiauriai miego trūksta, kad kol rašiau šitą kelis kartus niuktelejus buvau biggrin.gif

Kaip džiaugiuos už jus :ploja2: Kaip šiąnakt sekės? Pienukas gal jau užsikūrė? :4u:

Matyt paskutinė tokia naktis prieš ilgą nemiegojimą pasitaikė :D

Atsakyti
Svetikai-nugi super 4u.gif

Egluzeeele-Tau ryt didzioji diena ar antradieni? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 09 balandžio 2017 - 11:19

Svetikai-nugi super 4u.gif

Egluzeeele-Tau ryt didzioji diena ar antradieni? ax.gif

Turėtų būti ryt. Vakare gultis važiuosiu. Nors turiu nerimo, kad lieps važiuot namo :rolleyes:  :D 

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 09, 09:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Astii" data-cid="71560204" data-time="1491710091"><div><p>Kaip faina, kad dauguma jusu jau supuoja leliukus vartotojo įkelta nuotraukamusu terminas jau buvo 8 diena, o iki siol veiklos jokios. Jau net baisu darosi. Tevai is Lt atvyko, pabus tik savaite, o as pagimdyt nespesiu iki isvaziavimo. Jau net panika prasidejo</p></div></blockquote><p></p><p>O kiek leidzia pas jus pernesiot?</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lerikyte" data-cid="71560316" data-time="1491717814"><div><p>Vel naktis su viena skaudama krutim , saltkreciu ir 38 temperatura.. nu kada bus viski tiek kiek reikia, kada? 000189.gif</p></div></blockquote><p>Uuuuj, su pirmu ilgai turejau vargelio del papuliu, o su antra viskas buvo sklandziai, jokiu temp ir pan. Tai matyt cia labai individualiai hmm.gif  o tu nusitraukineji pienuka?</p>

Ta ligonine, kurioj ketinu gimdyt, laikosi politikos, kad pernesiot galima savaite. Ryt einu pas gydytoja, o tada jau ziuresiu, ka sakys. Gaila tik, kad Velyku namie nebesutiksiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 09, 10:56)
Svetikai nu va matai o tu pergyvenai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pergyvenu, nes vis dar jaučiuosi kaip traukinių pervažiuota. Viską skauda. Ypač spenelius. Su riksmais prasideda maitinimas: vaikas kad alkanas, o aš iš skausmo blink.gif
Oh jau tas pradinis džiaugsmas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 09, )
Kaip džiaugiuos už jus ploja.gif Kaip šiąnakt sekės? Pienukas gal jau užsikūrė? 4u.gif
Matyt paskutinė tokia naktis prieš ilgą nemiegojimą pasitaikė biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Lyg užsikuria. Papukai karšti. Naktį kai kėliausi maitinti ir pritvinkę kažkiek buvo. Kėlėsi kas 2-3 val. valgyt. Bet dabar kita problema nugražti speneliai, žiauriai skauda cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 09, 12:58)
Pergyvenu, nes vis dar jaučiuosi kaip traukinių pervažiuota. Viską skauda. Ypač spenelius. Su riksmais prasideda maitinimas: vaikas kad alkanas, o aš iš skausmo  blink.gif
Oh jau tas pradinis džiaugsmas doh.gif
Papildyta:

Ačiū  4u.gif
Lyg užsikuria. Papukai karšti. Naktį kai kėliausi maitinti ir pritvinkę kažkiek buvo. Kėlėsi kas 2-3 val. valgyt. Bet dabar kita problema nugražti speneliai, žiauriai skauda  cray.gif

Svetikai, dziaugiuosi kad viskas eina geryn. Matysi to pirmo men vargai praeity bus. Namie ir pailset gal geriau pavyks.
Man ir skaudejo spenelius As naydojau MultiMam man patiko kad juos pridejus saldo. Pabandyk.
Atsakyti

Na va, aš jau ligoninėj. Viena persona buvo nelabai patenkinta, kad tik vakare atvažiavau, bet ai :) ryt 7.30 numatyta operacija. Dabar tik veiklos vakarui susigalvot reik :)

Su MB atsibučiavom, nebespės iki operacijos atlėkt :)

Atsakyti

Egluze linkiu issimiegot

Atsakyti