Velnias zino... liemenele maitinimui medziagine, isemus esu visus papildomus įdėklus, čia jokiu geležiukų nėra, neatrodo, kad nord kur spaustų. Bguzų kruryje nera ji tiesiog didele skauaminga ir pilna pieno. Praktiskai galeciau maitint tik is 1 visada toks jausmas
Laba,
Lerikyte - o gal užspaudi kaip nors? Aš su pirmąja buvau kartą taip prisidirbus su sportine liemenėle - užsispaudę kažkas buvo ir irgi buvo tempa užkilus...
Svetikas - kaip tu šiandien?
Kryžiuke - kaip jūs laikotės?
Asti - kiek leis pernešiot?
Išsimiegojau puikiai. Nebesugalvoju kuo užsiimti
Sndien tik ILSETIS
Rytoj bus daug darbu, kaup jiegas
Išleidžia mus namo šiandien Vaikas nuo vakar tik 10g priaugo, bet sakė svarbu nebekrenta svoris. Bendras balansas numetė 240g, priaugom 10 g. Tai mažiau nei 10% gimimo svorio numetė Kakutis jau žalsvas, nebejodas tai tikuosi ledai juda tinkama linkme Sakė biški geltonas, bet nesakė, kad dėl to nepaleistų. Tikiuosi praeis tas geltonis Šiaip džiaugiuosi, kad varom namo, nes manau tas mano sprando ir menčių skausmas yra dėl šių tragiškų lovų ir pagalvių.
Klausyk nebeerzink gerai Man taip žiauriai miego trūksta, kad kol rašiau šitą kelis kartus niuktelejus buvau
Svetikai nu va matai o tu pergyvenai
Sndien tik ILSETIS
Rytoj bus daug darbu, kaup jiegas
Tai ryt irgi daug gulėt teks
Kažką veikiant laikas greičiau eina...
Išleidžia mus namo šiandien Vaikas nuo vakar tik 10g priaugo, bet sakė svarbu nebekrenta svoris. Bendras balansas numetė 240g, priaugom 10 g. Tai mažiau nei 10% gimimo svorio numetė Kakutis jau žalsvas, nebejodas tai tikuosi ledai juda tinkama linkme Sakė biški geltonas, bet nesakė, kad dėl to nepaleistų. Tikiuosi praeis tas geltonis Šiaip džiaugiuosi, kad varom namo, nes manau tas mano sprando ir menčių skausmas yra dėl šių tragiškų lovų ir pagalvių.
Klausyk nebeerzink gerai Man taip žiauriai miego trūksta, kad kol rašiau šitą kelis kartus niuktelejus buvau
Kaip džiaugiuos už jus Kaip šiąnakt sekės? Pienukas gal jau užsikūrė?
Matyt paskutinė tokia naktis prieš ilgą nemiegojimą pasitaikė
Egluzeeele-Tau ryt didzioji diena ar antradieni?
Svetikai-nugi super
Egluzeeele-Tau ryt didzioji diena ar antradieni?
Turėtų būti ryt. Vakare gultis važiuosiu. Nors turiu nerimo, kad lieps važiuot namo
Ta ligonine, kurioj ketinu gimdyt, laikosi politikos, kad pernesiot galima savaite. Ryt einu pas gydytoja, o tada jau ziuresiu, ka sakys. Gaila tik, kad Velyku namie nebesutiksiu
Pergyvenu, nes vis dar jaučiuosi kaip traukinių pervažiuota. Viską skauda. Ypač spenelius. Su riksmais prasideda maitinimas: vaikas kad alkanas, o aš iš skausmo
Oh jau tas pradinis džiaugsmas
Papildyta:
Matyt paskutinė tokia naktis prieš ilgą nemiegojimą pasitaikė
Ačiū
Lyg užsikuria. Papukai karšti. Naktį kai kėliausi maitinti ir pritvinkę kažkiek buvo. Kėlėsi kas 2-3 val. valgyt. Bet dabar kita problema nugražti speneliai, žiauriai skauda
Oh jau tas pradinis džiaugsmas
Papildyta:
Ačiū
Lyg užsikuria. Papukai karšti. Naktį kai kėliausi maitinti ir pritvinkę kažkiek buvo. Kėlėsi kas 2-3 val. valgyt. Bet dabar kita problema nugražti speneliai, žiauriai skauda
Svetikai, dziaugiuosi kad viskas eina geryn. Matysi to pirmo men vargai praeity bus. Namie ir pailset gal geriau pavyks.
Man ir skaudejo spenelius As naydojau MultiMam man patiko kad juos pridejus saldo. Pabandyk.
Na va, aš jau ligoninėj. Viena persona buvo nelabai patenkinta, kad tik vakare atvažiavau, bet ai ryt 7.30 numatyta operacija. Dabar tik veiklos vakarui susigalvot reik
Su MB atsibučiavom, nebespės iki operacijos atlėkt
Egluze linkiu issimiegot