Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

console.gifaš irgi kad tik posmą nuverkiau. Lygioj vietoj. Beveik iš niekur. Užpuoliau vyrą, kad visur važinėja, man nepadeda ir t.t.

Bet TB bent svarbiais reikalais važinėja? Aš irgi galvoju, kaip visą logistiką suorganizuot, kad pagalbos iš vyro daugiau būtų...Sudėtingiau viskas su daugiau vaikų...

Atsakyti
Salta kava, sveikinimai susilaukus dukreles. Ir didziausios stiprybes. Laikas viska sudelios i savas vietas. Tikiu kad mazyle sustipres ir tikrai maitinsi. Tikek ir tu tuom ir viskas bus gerai.

Svetikai, nagi laikykis. Issiverkimas kartais net iseina i gera. Bent jau as savyje negaliu kaupt- geriau issiliet, issiverkt...

Mes snd laukelyje buvom. Pagaliau normalus oriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 08, 20:18)
Bet TB bent svarbiais reikalais važinėja? Aš irgi galvoju, kaip visą logistiką suorganizuot, kad pagalbos iš vyro daugiau būtų...Sudėtingiau viskas su daugiau vaikų...

Penktadienį į darbą reikėjo jam važiuot popierius visus sutvarkyti ir kažkas išlindo reikėjo sutvakyti prieš ilgas atostogas. Šiandien vyresnėliui svarbios varžybos buvo, reikėjo vežti. Ir taip jau abu vaikus į treniruotes svetimi žmonės važiojo. Galėjo ir į varžybas nuvežti, bet vyrui liepisau važiuoti ir viską nufilmuoti, o vaizdo medžiaga pristatyt man biggrin.gif Nors taip ten sudalyvavau. Čia pirmos varžybos kurias praleidau verysad.gif Vaikas sako, kad aš jo talismanas wub.gif

Ačiū už paguodą ir padrąsinančius žodžius wub.gif 4u.gif
Tikiuosi greitai pavyks atsigauti ir neskleisti jums čia negatyvo blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites 4u.gif

Doviliukas-nesilukstenu, laukiu, bet veiksmo jokio rolleyes.gif tik pilva skauda, bet nemanau kad cia kazkas rimto, jausmas labiau toks kai gimdos vidu skauda, nes mazius viska apspardes ir isminkes ax.gif atsigult sunku, atsikelt sunku, kaip banginis dykumoj vartaliojuos.

Kiekviena skausmeli zemiau bambos as jau isimenu ir mastau, gal jau. Ir ne velnio.

Salta kava-uzaugsit ;) svarbiausia, kad pienuko turi ir po truputi nesi mazulei 4u.gif

Svetikas-stiprybes,mamka. Tu juk musu optimiste, kas cia per slogios nuotaikos 4u.gif

Vakar vakare anyta sunervino. Skambina vakare ir sako B: gal atvaziuot pas mane, medi viena nupjaut reik. ***, kai praeita savaitgali buvom, tai nieko nereikejo, i si matot jau prireike. Beje, pas ja nuvaziuot i viena puse 100km, sugrizt dar tiek pat, toks jausmas kad ji pamirsta, kad jos sunus ne benza masinon pila,o vandeni is ciaupo. Butu kas rimta neduok dieve, kita kalba, o cia medziui nukirst blink.gif aisku nevaziavom, o ir B nepasakyciau kad labai nuliudo, kad antra karta nereikejo vaziuot ten.
Atsakyti
Labas vakaras,

uzsuksiu trumpam pries miega pasveikinti kryziukes ir saltos kavos - didziausi sveikinimai susitikus su savo mazuliais! 4u.gif

saltos kavos situacija su maitinimu primena mano ankstesniji karta, irgi pirmom dienom neimdavo, galima sakyti, kruties, uzmigdavo ir apskritai miegodavo, nesiprasydavo, nutraukta piena net ir su taurele ar buteliuku sunkiai gerdavo, tiesa sakant. Trecia diena del geltos diena buvo fototerapijoj, maitino vien tik su taurele, ir kazkaip po to pradejo jau normaliai zisti. Tai turetu, kaip seseles sako, susltipreti ir paimti
Atsakyti
Kaip faina, kad dauguma jusu jau supuoja leliukus smile.gif musu terminas jau buvo 8 diena, o iki siol veiklos jokios. Jau net baisu darosi. Tevai is Lt atvyko, pabus tik savaite, o as pagimdyt nespesiu iki isvaziavimo. Jau net panika prasidejo
Atsakyti

Vel naktis su viena skaudama krutim , saltkreciu ir 38 temperatura.. nu kada bus viski tiek kiek reikia, kada? :taika: 

Atsakyti

Kaip faina, kad dauguma jusu jau supuoja leliukus smile.gifmusu terminas jau buvo 8 diena, o iki siol veiklos jokios. Jau net baisu darosi. Tevai is Lt atvyko, pabus tik savaite, o as pagimdyt nespesiu iki isvaziavimo. Jau net panika prasidejo

O kiek leidzia pas jus pernesiot?

Vel naktis su viena skaudama krutim , saltkreciu ir 38 temperatura.. nu kada bus viski tiek kiek reikia, kada? :taika:

Uuuuj, su pirmu ilgai turejau vargelio del papuliu, o su antra viskas buvo sklandziai, jokiu temp ir pan. Tai matyt cia labai individualiai :hmm:  o tu nusitraukineji pienuka?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 09, 09:03)
<p>Vel naktis su viena skaudama krutim , saltkreciu ir 38 temperatura.. nu kada bus viski tiek kiek reikia, kada? 000189.gif </p>

Linkiu kad kuo greiciau susitvarkytu. Gal rimtai nusitraukineji ir prisigamina pienuko per daug, ko pasekoje tempa, skausmai.
Pas mane tik nakti perteklius. Neiszindzia visko. Bet kisu vienu maitinimu ir viena ir kita, nes abi atrodo kad susprogs. Dienos metu viskas ok. Nei su pirmu nei tuo labiau su antru nebuvo jokiu tempu, guzu. Tikiuos ir dabar susireguliuos ir viskas bus ok :mirksiukas

Ar kuri duodat savo maziukams probiotiku???
Atsakyti

Kaip faina, kad dauguma jusu jau supuoja leliukus smile.gifmusu terminas jau buvo 8 diena, o iki siol veiklos jokios. Jau net baisu darosi. Tevai is Lt atvyko, pabus tik savaite, o as pagimdyt nespesiu iki isvaziavimo. Jau net panika prasidejo

Na, čia toks dalykas,kad nelabai gali suplanuot. Nebent planinis cp. Bet ir tai matai visko būna. Kantrybės :4u: 

Negalvok kaip greićiau pagimdyt, verčiau smagiai leisk laiką su tėveliais :mirksiukas: 

Eina sau...gal perpūtė? O gal daugiau mažylė valgė iš to (.)ir daugiau gaminasi jame  :hmm:   linkiu, kad tai būtų paskutinis kartas ir, kad pagaliau viskas susinormalizuotų :4u: 

Labas rytas. Šalta lauke.  :unsure: 

Atsakyti

Ne merginos nei kart netraukiau pieno, nes bijau prisizaist tol, kol viskas nesusinormalizave.... tiesiog visdar turiu per daug pieno, nei mano vaikui reikia... ir kartais tai viena tai kita krutis pasiunta.. perpust negalejo nes niekur nosies nekisu.. mb su vezimuku vaiksto. Man ir siules kazkaip ilgokai gyja ir tos krutys ziauriai jautrios tai bijau.

Atsakyti

Laba,

Lerikyte - o gal užspaudi kaip nors? Aš su pirmąja buvau kartą taip prisidirbus su sportine liemenėle - užsispaudę kažkas buvo ir irgi buvo tempa užkilus...

Svetikas - kaip tu šiandien?

Kryžiuke - kaip jūs laikotės?

Asti - kiek leis pernešiot?

Išsimiegojau puikiai. Nebesugalvoju kuo užsiimti :oh: :ax:

Atsakyti