Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Merginos, o kada atsiranda strijos? Ar yra jau koks nors laikas , kai jau galima tikėtis, kad jų nebus?

Atsakyti
Parduotuvėj G9, buvo tikrai gražių rūbelių iki 5€ ir pan., tai pasiaubiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 12, 19:55)
<p>Merginos, o kada atsiranda strijos? Ar yra jau koks nors laikas , kai jau galima tikėtis, kad jų nebus?</p>

Nežinau, aš jų neturiu ir tikiuosi neturėti. Bet turbūt kol pilvas auga dar negali žinoti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 12, 19:55)
Merginos, o kada atsiranda strijos? Ar yra jau koks nors laikas , kai jau galima tikėtis, kad jų nebus?
Man su pirmu pačioje pabaigoje atsirado aplink bambą, nors prieš tai tik ant (.)(.) buvo atsiradusio doh.gif
Papildyta:
Gal jau yra tokių, kurios nusipirko vežimėlius ar yra išsirinkusios modelį? Žvalgausi dabar, bet gal sakau kas nors naujesnio geresnio atsirado per 8 metus (tada paskutinį kartą domėjausi vežimais) g.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Svetikas @ 2017 01 12, 20:03)
Gal jau yra tokių, kurios nusipirko vežimėlius ar yra išsirinkusios modelį? Žvalgausi dabar, bet gal sakau kas nors naujesnio geresnio atsirado per 8 metus (tada paskutinį kartą domėjausi vežimais) g.gif

Mes tutis zippy tebeturim nuo pirmųjų, kol kas nėra plano ieškot kažko naujo.

Prisapnavau šiandien, kad pagimdžiau neišnešiotuką (28sav.). Ir sapne sukau galvą, kaip čia vyrui viską susakyt, ką reik nupirkt, kaip neturiu kojinyčių tokių mažų numezgus ir t.t. Ir dar sms'ą vadovei rašiau, kad nespėsiu iki šiandienos susitikimo vieno darbo padaryt. Matyt pasąmonėj nerimo daugiau nei maniau. Aišku, gal ir pilnatis savo duoda... Užtat nuo pat prabudimo galvą ūžia nuo minčių... Tik darbui reik susikaupt smile.gif Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atėjau pasiguosti unsure.gif naktele - bemiege apturejau, pamiegojau gal pora valandu ir dabar sedziu akim israudonavusio, taip negerai jauciuosi unsure.gif unsure.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 01 12, 22:03)
Man su pirmu pačioje pabaigoje atsirado aplink bambą, nors prieš tai tik ant (.)(.) buvo atsiradusio doh.gif
Papildyta:

As issirinkau, bet laukiu dekreto ir dar nezinau ar nauja pirkti ta vezima ar ziureti is devetu, gerai atrodanciu (navington) man siuo metu patys wub.gif

As su abiem vaikais vezimus pardaviau iskart kai tik ju neberiekejo - zinojau, kad noresiu kitos firmos isbandyti su kitu vaiku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 13 sausio 2017 - 09:03

mafina, o ko blogai miegojai? :4u:​ 

Aš irgi prabudinėju, į wc nueinu, pabūdrauju, bet užmiegu poto

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 13, 12:14)
<p>mafina, o ko blogai miegojai? 4u.gif​ </p><p></p><p></p><p>Aš irgi prabudinėju, į wc nueinu, pabūdrauju, bet užmiegu poto</p>

Net nezinau kas cia buvo uzeje - kaltinu pilnati unsure.gif
Is pradziu atgulusi negalejau ilgai uzmigti, paskui prasibudau i wc, nu ir prasidejo vos ne iki pat zadintuvo taip ir prasivarciau unsure.gif nei kas skaudejo, nei ka... nemiegojau ir tiek... pries tai visada irgi pagulinedavau po wc ant vieno sono, ant kito ir uzmigdavau.
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 12, 20:03)

O kokį vežimą pati turėjus anksčiau? Aš žiūrinėjau Boogaboo, bet jų kainos labai aukštos ir lopšys žemai, Mutsy visai patiko, bet paskui grįžau prie klasikos ir galvoju apie Emmaljungą dabar.

QUOTE(mafina24 @ 2017 01 13, 11:15)
Net nezinau kas cia buvo uzeje - kaltinu pilnati  unsure.gif

Matyt ir pilnatis ir nėščiųjų nemiga 4u.gif
Atsakyti

ale ot, atrodo kai reikia miegot ir ilsėtis, organizmas kažkodėl sureguliuotas nemiegot :D įdomu, ir faktas,kad ne be reikalo taip 

Atsakyti
Pratinamės išgyventi neišsimiegojusios smile.gif Nors aš negaliu sakyt, visko būdavo, bet iš esmės gerai miegodavau su kūdikiais, žindydavau automatu, neprisimindavau net kiek kartų per naktį valgė. Aišku migdydavau prie savęs, jei kilnoti į lovelę, tai tikrai koks ten miegas. Labai gerai šalia savo lovos prijungti vaikišką su nuimtu šonu.
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 01 13, 13:37)
Pratinamės išgyventi neišsimiegojusios smile.gif Nors aš negaliu sakyt, visko būdavo, bet iš esmės gerai miegodavau su kūdikiais, žindydavau automatu, neprisimindavau net kiek kartų per naktį valgė. Aišku migdydavau prie savęs, jei kilnoti į lovelę, tai tikrai koks ten miegas. Labai gerai šalia savo lovos prijungti vaikišką su nuimtu šonu.

As irgi nesiskundziau labai dideliu neissimeigojimu auginant pirmuosius du smile.gif Tik kelias savaites pakankino diegliukai, paskui praejo ir normalios tos naktys budavo. Aisku zindyti tai teko jaud aznai, ne kaip su misinukais rezimas. Bet va as tai negaliu miegoti salia su kudikiu, aisku kai jau visai koma budavo, tai miegodavau net pliku papuliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iskirtusiu is mazylio burnytes, bet siaip keldavausi ir keldavau kudiki i lovyte, tada krisdavau kaip negyva biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 13, 08:35)
Prisapnavau šiandien, kad pagimdžiau neišnešiotuką (28sav.). Ir sapne sukau galvą, kaip čia vyrui viską susakyt, ką reik nupirkt, kaip neturiu kojinyčių tokių mažų numezgus ir t.t. Ir dar sms'ą vadovei rašiau, kad nespėsiu iki šiandienos susitikimo vieno darbo padaryt. Matyt pasąmonėj nerimo daugiau nei maniau. Aišku, gal ir pilnatis savo duoda... Užtat nuo pat prabudimo galvą ūžia nuo minčių... Tik darbui reik susikaupt smile.gif Geros dienos  4u.gif
Aš irgi šiandien bemiegę naktį turėjau verysad.gif Mano vyresnėlis vėl susirgo cray.gif Užknyso jau negyvai tos ligos, nuo lapkričio pabaigos non stop, tai vienas, tai kitas, tai vyras, tai aš. Dabar jau trečias ratas cray.gif Man tuoj panika bus. Kai tik tempa vaikams pakyla man panika - o jei tai meningitas fool.gif 4 metus ramu buvo be ligų, o dabar pabaigos nesimato cray.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 13, 09:01)
As issirinkau, bet laukiu dekreto ir dar nezinau ar nauja pirkti ta vezima ar ziureti is devetu, gerai atrodanciu (navington) man siuo metu patys  wub.gif
Man irgi jis gražus wub.gif Tik vat stabdo kaina ir svoris. Turėjau su pirmu vežimėlį au dideliais pripučiamais ratais, tai tiek prisikankinau tampydama, kad pagrindinis mano kriterijus yra, pagal kurį vežimą renkuosi, kad nesvertų daug ax.gif

Papildyta:
QUOTE(magic3 @ 2017 01 13, 11:28)
O kokį vežimą pati turėjus anksčiau? Aš žiūrinėjau Boogaboo, bet jų kainos labai aukštos ir lopšys žemai, Mutsy visai patiko, bet paskui grįžau prie klasikos ir galvoju apie Emmaljungą dabar.
Su pirmu turėjau tokį sunku grabą didžiulį (pirmas vaikas, nežinojau renkantis į ką atkreipt dėmesį, kas yra svarbu). Nerandu internete foto, bent panašaus, kaip atrodė, bet tikrai nieko gero biggrin.gif Tiek su jo prisikankinau, kad labai greitai atsikračiau. gun_bandana.gif
Su antru jau labai atsakingai žiūrinėjau, skaitinėjau ir išsirinkau tokį:
vartotojo įkelta nuotrauka
Jo buvau visiškai patenkinta. Nesunkus, patogus, kėdutė ant rėmo tvirtinosi (patogu važiuojant į parduotuvę ax.gif

Dabar žiūrinėju X-landerius, Qunny. Apie Emmaljunga irgi pagalvoju - nu bet irgi kaina kandžiojasi unsure.gif Nebežinau ką ir rinktis doh.gif

Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 13, 12:31)
As irgi nesiskundziau labai dideliu neissimeigojimu auginant pirmuosius du  smile.gif Tik kelias savaites pakankino diegliukai, paskui praejo ir normalios tos naktys budavo. Aisku zindyti tai teko jaud aznai, ne kaip su misinukais rezimas. Bet va as tai negaliu miegoti salia su kudikiu, aisku kai jau visai koma budavo, tai miegodavau net pliku papuliu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iskirtusiu is mazylio burnytes, bet siaip keldavausi ir keldavau kudiki i lovyte, tada krisdavau kaip negyva  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Aha, man irgi yra taip buvę, atsibundi panikoj ar vaikas nesuspaustas, ar perkeltas į lovytę ir žiūri - miega tarp mūsų su vyru, mano (.) nuogas prie vaiko burnos, vaiko burnytę praverta, per žanda pienukas bėga - visi draugiškai lužom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 13 sausio 2017 - 13:44