Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Salta kava, sveikinimai ir sveikatos maziukei! :4u: viskas bus gerai, tik reikia turet kantrybes :heart: 

Atsakyti

Sveikinimai susilaukus dukrytes wub.gif4u.gif

console.gifaš irgi kad tik posmą nuverkiau. Lygioj vietoj. Beveik iš niekur. Užpuoliau vyrą, kad visur važinėja, man nepadeda ir t.t. Matyt visgi tie prakeikti hormonai po gimdymo siaučia. Bet mamyt turim kažkaip susiimti ir pasistengti dėl savo kruopų wub.gifMes jiems teikalingos stiprios friends.gif

:angel_not: taip reikia kazkaip susiimti, nes kitaip bus negerai ne tik mums bet ir musu leliukam :soske: as nuotaikai pakelti viena gaabaliuka sokolado suvalgiau 😉

Svetikai, jau vaikstai? 

Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 08, 16:14)
Svetikai, jau vaikstai? 

Aš nuo penktadienio jau vaikštau. Tik ketvirtadienis gulimas buvo iškart po CP. Gaunu žvagučių ir varau. Tik kažkodėl žvakutės nugaros, sprando ir menčių skausmo nenuslopina doh.gif
Nebuvo tau tokio šalutinio poveikio po spiralinės nejautros? unsure.gif
Atsakyti

Merginos - jums ne pilnas narkozes darė?

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 08, 13:40)
Dar šiek tiek numetė, dabar liko 3000g iš 3240g. Bet sakė iki 10proc. gimimo svorio numest normalu. Pagal viską nuo rytojaus turėtų atsirasti pienas ir pradės priauginėt. Duoti dažniau (.), kas kokias 2 val. O jis šiandien atrodo ištisai kaba. Duok D, kad rytoj pienas būtų  unsure.gif

Bus to pieno, viskas savo laiku, turbūt hormonai ir prasta savijauta tau numušė ūpą, laikykis, tuoj viskas prašviesės 4u.gif

QUOTE(Šalta kava... @ 2017 04 08, 16:29)
04.04 18.11 gimė mūsų Sofija,2810 g.52 cm. 36 sav.

Didžiausi sveikinimai!!! wub.gif O dėl kitų bėdų - laikykis, svarbu nieko tikrai rimto, viskas bus gerai, linkiu, kad tik greičiau mažiukę prie tavęs grąžintų ir galėtum nusiraminti 4u.gif

QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 08, 17:14)
 as nuotaikai pakelti viena gaabaliuka sokolado suvalgiau 😉<

Na ir teisingai, aš ir du suvalgyčiau 4u.gif Kad pasitaisytų nuotaika 4u.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 08, 17:26)
Tik kažkodėl žvakutės nugaros, sprando ir menčių skausmo nenuslopina doh.gif

Ooooi, užjaučiu, man buvo šita bėda po spinalinės, tiesa ne per gimdymą, man apendicitą operavo su spinaline pirmo nėštumo metu. Tai po to kokią savaitę su šituo skausmu kamavausi, kai gulėdavau būdavo kiek geriau. Ir galvą man žiauriai skaudėjo, labai nemalonus jausmas. Nuskausminantys nepadėjo nei kiek, kalbėjau su anesteziologais tada, tai pasakė, vienas vaistas yra - kava. Aišku nėščia negalėjau ja piktnaudžiauti, bet gėriau du kartus per dieną, po truputį palengvėjo. Tau dabar mažas ir taip neramus, kažin ar nesudirgintų dar labiau kava?.. Labai nesmagi savijauta turėtų būti, laikykis 4u.gif Tikrai pagerės 4u.gif
Atsakyti

04.04 18.11 gimė mūsų Sofija,2810 g.52 cm. 36 sav. 

Sveikinimai tau ir tavo šeimai :wub: Stiprybės jums abiems su mažyle. Dar viena coliuke :wub:  Šalta kava, nepasiduok. Tikrai nėra viskas blogai. Būna ir blogiau. Gelta džnas dalykas, praeis. Svarbiausia, kad mažylė gauna tavo pienuko. Šaunuolė tu, nepasiduok ir ieškok būdo kaip įpratinti mažylę imti krūtį. Ji tikrai silpnutė ir mažutė, reikia laiko, kad viską išmoktų. Ir žinoma tavo užsispyrimo ir kantrybės.

Labai gražus vardas lėlytės :wub: 

Irena prapuolus :hmm:  Mažu jau lukštenasi? Reikia berniukų jau mums :D  

Kažkaip nėr jėgų  šiandien :unsure: slampinėju iš kampo į kampą...

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 08, 16:44)

Ne. Buvau samoneje. Ir viska maciau/jauciau jei taip galima issireiksti biggrin.gif

Tiesa pamirsau parasyti. Musu atveju pakiles rugstingumas pasitvirtino - vaikas gime plaukuotas. Plauku yra net ausyciu ir nugaros bigsmile.gif ir grazus, tankus, bet ne itin ilgi juodi plaukuciai wub.gif net kakta plaukuota biggrin.gif
Atsakyti

Ne. Buvau samoneje. Ir viska maciau/jauciau jei taip galima issireiksti biggrin.gif

Tiesa pamirsau parasyti. Musu atveju pakiles rugstingumas pasitvirtino - vaikas gime plaukuotas. Plauku yra net ausyciu ir nugaros bigsmile.gifir grazus, tankus, bet ne itin ilgi juodi plaukuciai wub.gifnet kakta plaukuota biggrin.gif

:D  Mano dukra gimė su tamsiais plaukučias irgi ir ant nugaros ir ant ausyčių. O ties kairiu smilkiniu- balta sruoga. Ta sruoga taip ir liko. Tokia paženklinta mergaitė mano :wub: 

Antras vaikutis nebuvo toks plaukuotukas. Jis šviesenis toks. Tik ant nugarytės yra plaukučių tamsesnių.

Dabar rūgštys pakamuoja mane nemenkai, žiūrėsim ar plaukuotas broliukas bus.  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš nuo penktadienio jau vaikštau. Tik ketvirtadienis gulimas buvo iškart po CP. Gaunu žvagučių ir varau. Tik kažkodėl žvakutės nugaros, sprando ir menčių skausmo nenuslopina doh.gif
Nebuvo tau tokio šalutinio poveikio po spiralinės nejautros? unsure.gif

Zinok man kazkodel visa para leido ketanova, veliau dave zvakuciu, bet jokio efekto nebuvo,tai vel prasiau ketanovo, jokio skausmo kaip ssu pirmais nebuvo

Spinaline,pirma karta dalyvavau savo vaiko gimime, tiesa buvo prikolu su manim :D taitai suleido raminamuju,neviska uztat atsimenu

Tiesa pamirsau parasyti. Musu atveju pakiles rugstingumas pasitvirtino - vaikas gime plaukuotas. Plauku yra net ausyciu ir nugaros bigsmile.gifir grazus, tankus, bet ne itin ilgi juodi plaukuciai wub.gifnet kakta plaukuota biggrin.gif

Man irgi su visais vaikuciais pasitvirtino, bet gal ir sutapimas cia :rolleyes: 

Atsakyti

Salta kava...ojei kiek visko susidejo tavo kruopytei...laikykis, sustiprėsit!

Atsakyti
Sveikutes, vakar apie 6 val perkele į palatą ir atveže mažyle. Tai keliausi jau pati paimti jos ir į Wc nuejau-tik galvele dar sukosi ir pykino. Šiandien daug geriau.
Naktis ir dieną nelengva-princesei mama už soske buvo, tai miegojau vos kelias valandas. Jau net tikra soske issitraukiau, bet spjauna. Ir ką tu jai? smile.gif
Spenelius aišku jau pagrauze, bet ką bepadarysi-gal pienelį greičiau prisišaukti, nes nerimauju ar ji ten užtektinai pavalgo.

Svetikai, laikykis, turi tuoj atsirast, mano abu vaikai net mišinuku gavo, nes labai daug svorio buvo praradę. Tada man atrodė didziausia tragedija, kad misineli reikia duot, bet paskui atsirado pienelio, ir viskas susitvarkė. Po cp bent pas mane tik 4-5 parą atsiranda. Neatmetu, kad ir šį kartą taip gali but.

Šalta kava, sveikinimai ir stiprybės wub.gif 0
Atsakyti

tiesa buvo prikolu su manim :D taitai suleido raminamuju,neviska uztat atsimenu

Ką prikolinai? :D

Ooooi, užjaučiu, man buvo šita bėda po spinalinės, tiesa ne per gimdymą, man apendicitą operavo su spinaline pirmo nėštumo metu.

Man po laparoskopijos tarpumentį ilgai skaudėjo, bet nepamenu, kaip sukausi.

Kažkaip nėr jėgų  šiandien :unsure: slampinėju iš kampo į kampą...

Aš kažkaip šiandien atvirkščiai, kaip prisukta. Šaldytuvą išsivaliau, skalbinių kelis reisus sutvarkiau, apsipirkau, pyragą iškepiau, su vaikais kariavau, MB nurodinėjau :ax: Matyt nerimo taip stengiuosi neprisileist. Tikiuos naktį pavyks pamiegot :unsure: Nes jau šiąnakt buvo nemigos intarpų su beverdančia galva. Nors į ligoninę vakare tik važiuosiu.

Atsakyti