Dar šiek tiek numetė, dabar liko 3000g iš 3240g. Bet sakė iki 10proc. gimimo svorio numest normalu. Pagal viską nuo rytojaus turėtų atsirasti pienas ir pradės priauginėt. Duoti dažniau (.), kas kokias 2 val. O jis šiandien atrodo ištisai kaba. Duok D, kad rytoj pienas būtų
Dar šiek tiek numetė, dabar liko 3000g iš 3240g. Bet sakė iki 10proc. gimimo svorio numest normalu. Pagal viską nuo rytojaus turėtų atsirasti pienas ir pradės priauginėt. Duoti dažniau (.), kas kokias 2 val. O jis šiandien atrodo ištisai kaba. Duok D, kad rytoj pienas būtų
Vyresnieji myli sese be galo, vis praso palaikyt ant ranku, istisai buciuoja oj bus islepinta mergyte
smagu
Viskas bus gerai prišauks pienelį bekabodamas
svetikai, tuoj bus gerai, gausi ir tu pieno upę
Svetikas, na ko tu taip panikuoji, mamukai? Skaitau ir netikiu, kad tave taip išmušė iš vėžių...Esat gydytojų priežiūroj, stebimi, viskas gerai gi. Mergyt, ir valgo tavo kleckutis ir pakakos tikrai. Tik tu neįsileisk baimių pas save. Sunku gal tau po operacijos atsigaut? O vyras yra su tavim? Nebijok klaust seselių jei kas neramina. Tik nesiparink, myluok savo kleckutį, glausk prie savęs ir pamatysi- pieno upės atbėgs.
Tu stipri motera, viskas įsivažiuos ir bus ok
Violeta, linkiu, kad viskas kas liūdina kuo greičiau praeitų Pradžia nelengva, visiems reikia apsiprasti su pasikeitusia padėtimi. Laiko reikia ir viskas praeis. Siunčiu tau
Eisiu žiūrėt pirmo psl, jau nebežinau kiek leliukų turim ir kiek dar čia mūsų liko
Mums sukapsėjo 39 sav. Prasidėjo 40. Kolkas nejaučiu jokios veiksmo pradžios. Tai gal ir sulauksim tu Velykű
Laba visoms ir geros dienos panos
Aha, tai turim 3 mergytes ir 2 kavalierius Ir dar 2 damutes turėtų greitai pasirodyti Berniukai dar augina raumenukus
Egluze, Astii, jūs dar nebraškat?
Kryziuke, galvoju kur tu prapuolus... ogi tik dabar perskaičiau, kad tu jau sūpuoji savo Mėtą Saldaus pienuko mažylei ir sveikatos mamytei
Nu bet kaip aš čia taip praleidau šitą naujieną
Ir kaip jums sekasi Kryziuke, kaip ta pirma para?
Aciu , doviliuke
Dar salta kava prapuole,parase kad ligonineje ir dingo..
Egluze, Astii, jūs dar nebraškat?
Aš dar ne. Šiandien šiaip pilvą suka, kažkas iš maisto nepraėjo matyt.
Matyt nuovargis, nedamiegojimas daro savo. Juoda atrodo žymiai juodesnė nei yra ištikrųjų. O gal tai tie prakeikti hormonai siaučia. Vyras su manim. Bet vis tai vienais tai kitais turi išvaryti.
Ačiū tau labai už palaikymą. Reiks pasistengti susiimti. Gal kai pati nebusiu kaip sulaužyta bus lengviau, o tai dar pati kaip invalidas.
Tik gimus metgytę apžiūrėjo vaikų gyd. pasakė viskas gerai,vėliau akušerė pastebėjo kad kvėpavimas netinkamas,kad dejuoja.Tai buvom išskirtos,baisiau nesu jautusis turbūt.Itarė streptokoką,nes man buvo išauges tas pasėlis,jau nakti pradėjo gydomą antibiotokais,ačiū Dievui pasėlis mažytei neužaugo,gliukozės pakankamai,tik vėl išaiškėjo kad yra kūdikių gelta,vakar diena buvo po lempom,nakčiai gražino,šian vėl pasiimė ir ryt tik bus aosku ar gražins.Pieno turiu daug,nusitraikinėju nesu kad sumaitintų.
Bėda kad mažytė neima krūties,abžioja ir užmiega,gali išmiegot nevalgius ir visą naktį,tenka girdyt iš taurelės. Bijau kad neims papuko,mane ramina kad sustiprėss,paaugs ir paoms,db silpnutė,lb.rami vien miega.
Jaučiuosi fiziškai neblogai,tokrai geriau nei po pirmojo,vat o emociškai žiauriai sunku,negaliu sustoti verkus
04.04 18.11 gimė mūsų Sofija,2810 g.52 cm. 36 sav.
Sveikinimai susitikus su dukryte
Sveikatos abiems Jei nepasiduosi, neturės kur dėtis, paims ir krūtį Kantrybės ir stiprybės
Jaučiuosi fiziškai neblogai,tokrai geriau nei po pirmojo,vat o emociškai žiauriai sunku,negaliu sustoti verkus
Sveikinimai susilaukus dukrytes
aš irgi kad tik posmą nuverkiau. Lygioj vietoj. Beveik iš niekur. Užpuoliau vyrą, kad visur važinėja, man nepadeda ir t.t. Matyt visgi tie prakeikti hormonai po gimdymo siaučia. Bet mamyt turim kažkaip susiimti ir pasistengti dėl savo kruopų Mes jiems teikalingos stiprios