Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sveikos merginos. As siandiena is susitikimo su akusere. Nu, ponaitis nelabai ruosiasi leistis zemyn. Sekantis susitikimas 2 dienos po termino - 04.20. Tikiuosi jau busim susitike, nereikes taip ilgai laukt. Paspaudinejo stiprokai pilvo apacia, kad paziuret kaip zemai galvyte, tai dabar jau 3 valandos, kaip skaudena :( 

Atsakyti

Gal dėl to aš ir nesusikraunu vis :D nors va vyras grįžęs nukėlė, kad galėčiau imtis darbų :ax:

:D  :D bijai duot zenkla leliukui? 

Na, tai gal jau ir imkis tu to darbo, matai, kad avinukai nelabai linke planu laikytis  :D 

Atsakyti

Sveikos merginos. As siandiena is susitikimo su akusere. Nu, ponaitis nelabai ruosiasi leistis zemyn. Sekantis susitikimas 2 dienos po termino - 04.20. Tikiuosi jau busim susitike, nereikes taip ilgai laukt. Paspaudinejo stiprokai pilvo apacia, kad paziuret kaip zemai galvyte, tai dabar jau 3 valandos, kaip skaudena :(

Oi...gali buti, kad skaudena, nemenkai matyt  sujudino...Laikykis  :4u: 

Dar yra laiko, gal nusileis, nereikia skubinti ivykiu :4u: 

Atsakyti

Svetikas, sveikinu  :4u:  :bis 

Atsakyti

:D  :D bijai duot zenkla leliukui? 

Na, tai gal jau ir imkis tu to darbo, matai, kad avinukai nelabai linke planu laikytis  :D

Bijau :D MB dar suplanuotų darbų nebaigė :)

Beveik susipakavau. Liko tik kelios kosmetinės smulkmenėlės įsimest ir vandens pasiimt.

Ale pavargstu kažko greit. Kelias šmutkes susirenki, susidedi ir jau reik pasėdėt :unsure:

Gal mažiulis bando įsitaisyt dabar. Ilsėkitės ir laikykitės :4u:

Mafina - rašei, kad gražesnių orų laukiat, kad į lauką eitumėt - bjaurūs orai pas jus? :4u:

Atsakyti
Forbidden

You don't have permission to access /forumas/public/dist/ on this server.

Atsakyti

Violeta, ar turi jau jusu mergina varduka?  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 06, 18:09)
Seikinimai Svetikai tau ir visai tavo šeimai wub.gif  Labai gražus vardukas 4u.gif  Šaunuoliai abu! Daug pienelio ir saldaus miegelio jums!</p><p></p><p>Pagalvojau, jau kai atrodo viskas suplanuota nuo...iki, vat ima ir pasisuka viskas taip kaip reikia biggrin.gif  Vat norejo Lukas gimti 04.06 o ne 04.07 biggrin.gif Ir ka tu jam wub.gif </p><p>Jis tik ir lauke kada mamka tase susikraus biggrin.gif 

Matyt taip ir buvo biggrin.gif hihihi.gif

Jau atvežė man mano džiaugsmą. Pavalgė ir miega šalia wub.gif
Nebeatiduosiu niekam wub.gif
Atsakyti

Matyt taip ir buvo biggrin.gifhihihi.gif

Jau atvežė man mano džiaugsmą. Pavalgė ir miega šalia wub.gif
Nebeatiduosiu niekam wub.gif

:wub: :wub: :wub:

Atsakyti
Svetikas-sveikinimai tau ir mazajam uzsispyreliui planu griovejui. Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif

Maniskis ponaitis ramiai sau zagsi pilve biggrin.gif sian pas mama sveciuose buvau ir aiskinu jai, kaip jau noriu kuo greiciau pagimdyt, pamyluot. Mama sako:ponaitis pasirinks pats kada ateit. Sakau, pasirinkt tai pasirinks, ale gal paklausys mano ikalbinejimu ir ateis anksciau biggrin.gif nu jau taip laukiu laukiu wub.gif

Grizau po tiriamosios medziagos vezimk kaip po nezinau kokio zygdarbio, pavalgiau ir nuejau pamiegot blink.gif man taip pirma karta kad taip jegu nebutu blink.gif dar miegant jauciau kaip skauda mano klyna, strenas ir pilva. unsure.gif

Egluzeeele-sekmes rytoj smile.gif
Atsakyti

Egluzeeele-sekmes rytoj smile.gif

Ar tu čia man prišaukt bandai? :) raganiškų galių turi? :D matyt per daug reiškiausi šiandien  :blush-anim-cl: 

kryziuke ryt :mirksiukas: 

Atsakyti

Svetikai, sveikinimai didžiausi!! Gražaus, ramaus susipažinimo ir augimo su Lukučiu! <3

Atsakyti