Sveikos merginos. As siandiena is susitikimo su akusere. Nu, ponaitis nelabai ruosiasi leistis zemyn. Sekantis susitikimas 2 dienos po termino - 04.20. Tikiuosi jau busim susitike, nereikes taip ilgai laukt. Paspaudinejo stiprokai pilvo apacia, kad paziuret kaip zemai galvyte, tai dabar jau 3 valandos, kaip skaudena
Gal dėl to aš ir nesusikraunu vis nors va vyras grįžęs nukėlė, kad galėčiau imtis darbų
bijai duot zenkla leliukui?
Na, tai gal jau ir imkis tu to darbo, matai, kad avinukai nelabai linke planu laikytis
Sveikos merginos. As siandiena is susitikimo su akusere. Nu, ponaitis nelabai ruosiasi leistis zemyn. Sekantis susitikimas 2 dienos po termino - 04.20. Tikiuosi jau busim susitike, nereikes taip ilgai laukt. Paspaudinejo stiprokai pilvo apacia, kad paziuret kaip zemai galvyte, tai dabar jau 3 valandos, kaip skaudena
Oi...gali buti, kad skaudena, nemenkai matyt sujudino...Laikykis
Dar yra laiko, gal nusileis, nereikia skubinti ivykiu
Svetikas, sveikinu
bijai duot zenkla leliukui?
Na, tai gal jau ir imkis tu to darbo, matai, kad avinukai nelabai linke planu laikytis
Bijau MB dar suplanuotų darbų nebaigė
Beveik susipakavau. Liko tik kelios kosmetinės smulkmenėlės įsimest ir vandens pasiimt.
Ale pavargstu kažko greit. Kelias šmutkes susirenki, susidedi ir jau reik pasėdėt
Gal mažiulis bando įsitaisyt dabar. Ilsėkitės ir laikykitės
Mafina - rašei, kad gražesnių orų laukiat, kad į lauką eitumėt - bjaurūs orai pas jus?
You don't have permission to access /forumas/public/dist/ on this server.
Violeta, ar turi jau jusu mergina varduka?
Matyt taip ir buvo
Jau atvežė man mano džiaugsmą. Pavalgė ir miega šalia
Nebeatiduosiu niekam
Matyt taip ir buvo
Jau atvežė man mano džiaugsmą. Pavalgė ir miega šalia
Nebeatiduosiu niekam
Maniskis ponaitis ramiai sau zagsi pilve sian pas mama sveciuose buvau ir aiskinu jai, kaip jau noriu kuo greiciau pagimdyt, pamyluot. Mama sako:ponaitis pasirinks pats kada ateit. Sakau, pasirinkt tai pasirinks, ale gal paklausys mano ikalbinejimu ir ateis anksciau nu jau taip laukiu laukiu
Grizau po tiriamosios medziagos vezimk kaip po nezinau kokio zygdarbio, pavalgiau ir nuejau pamiegot man taip pirma karta kad taip jegu nebutu dar miegant jauciau kaip skauda mano klyna, strenas ir pilva.
Egluzeeele-sekmes rytoj
Egluzeeele-sekmes rytoj
Ar tu čia man prišaukt bandai? raganiškų galių turi? matyt per daug reiškiausi šiandien
kryziuke ryt
Svetikai, sveikinimai didžiausi!! Gražaus, ramaus susipažinimo ir augimo su Lukučiu! <3