Šiandien 13:28 gimė mūsų sūnelis Lukutis ❤👶
3240 g ir 50cm 💖
Esam be galo be krašto laimingi!!!
Sūnų mačiau tik operacinėje. Biški vėliau atneš pamatinti ir vėl išneš. Kadangi keltis šiandien neleido tai su viskam sūnelį atneš rytoj ryte
Prisiduodu
3240 g ir 50cm 💖
Sūnų mačiau tik operacinėje. Biški vėliau atneš pamatinti ir vėl išneš. Kadangi keltis šiandien neleido tai su viskam sūnelį atneš rytoj ryte
Sveikinimai jūsų šeimynai
Kaip pati jauties?
Sveikos,
laukiu rytojaus, jei nebus skubesniu atveju ryte padarys cp.
Bet bet kokiu atveju ryt darys? Ar jei bus skubesnių, tai dar dienai nukels?
o mums šiandien vakare jau dvi savaitės............... kas perkėlė mane į ateitį ir suvalgė šį laiką ?
Aš apie visas 40sav. taip galėčiau pasakyt, jaučiuos nespėjus pasiruošti...
Guliu, beveik nejudu. Skauda. Vaistai šiek tiek numalšina skausmą. Noriu gert ir valgyt, bet dar negalima
Tik vat sąžinė graužia, kad vaikutis ne su manim.
Bet gal jis man atleis tokią mamos silpnybę
Guliu, beveik nejudu. Skauda. Vaistai šiek tiek numalšina skausmą. Noriu gert ir valgyt, bet dar negalima
Tik vat sąžinė graužia, kad vaikutis ne su manim.
Bet gal jis man atleis tokią mamos silpnybę
Atleis atleis ypač jei atneš pamaitinti
Žinok iškart po gimdymo sutvarkyta kai prinešė, išspaudė jam prieš nosį priešpienio tai ne iškart ponaitis išsižiojo. Vos įkalbėjom kad burną atidarytų. Įsivaizduoji?
</p></div></blockquote><p>Bet bet kokiu atveju ryt darys? Ar jei bus skubesnių, tai dar dienai nukels?
Valandas nebent, dienos gal jau nenukels.
Svetikai, sunelis tikras avinukas
Žinok iškart po gimdymo sutvarkyta kai prinešė, išspaudė jam prieš nosį priešpienio tai ne iškart ponaitis išsižiojo. Vos įkalbėjom kad burną atidarytų. Įsivaizduoji?
Na su charakteriu, ne kitaip
Valandas nebent, dienos gal jau nenukels.
Tai tada jau nebedaug beliko svarbiausia gerai išsimiegoti
Prisiduodu
3240 g ir 50cm 💖
sveikinimai su užsispyrėliu avinėliu
Bet bet kokiu atveju ryt darys? Ar jei bus skubesnių, tai dar dienai nukels?
Aš apie visas 40sav. taip galėčiau pasakyt, jaučiuos nespėjus pasiruošti...
pasak tave...
Prisiduodu
3240 g ir 50cm 💖
Seikinimai Svetikai tau ir visai tavo šeimai Labai gražus vardukas Šaunuoliai abu! Daug pienelio ir saldaus miegelio jums!
Pagalvojau, jau kai atrodo viskas suplanuota nuo...iki, vat ima ir pasisuka viskas taip kaip reikia Vat norejo Lukas gimti 04.06 o ne 04.07 Ir ka tu jam
Jis tik ir lauke kada mamka tase susikraus
Kryziuke, nebedaug ir tau liko...paskutine naktele su pilvuku...
Jis tik ir lauke kada mamka tase susikraus
Gal dėl to aš ir nesusikraunu vis nors va vyras grįžęs nukėlė, kad galėčiau imtis darbų