Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Vsio mergos. Guliu gimdykoj. Skaičiuoham minutes. Jei nebučiau gėrus ryte kavos jau vežtų operuoti. Dabar teks laukti iki 13val. Atvažiavau pasirodo su reguliariais sąrėmiais ir 5cm blink.gifblink.gifblink.gif
Tai iki rytojaus tikrai niekas nelauks biggrin.gif

opapapa laukiam leliuko  :wub:

mes gerai gyvenam, baigia bamba jau užgyt  :rolleyes: labai gerai gijo, be jokių pūliavimų ir pan.

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 11:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71554886" data-time="1491469696"><div><p>Įsivaizduoji? vartotojo įkelta nuotrauka
Galėjo dar dieną pakentėt vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na bet tada pagal tavo planą viskas būtų, neįdomu taip biggrin.gif
</p>

Koročė išdurė mane biggrin.gif
Na dar pusvalandukas ir važiuojam į pasimatymą wub.gif
Atsakyti

bet žiūrėk koks pliusas - nereiks be reikalo "poilsiaut" ligoninėj :)

Man matyt tavo naujienas paskaičius sąrėmiai pradėjo vaidentis :D :oh:

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 04 05, 17:21)
Neramu tik kaip ten vyras su mažiais susitvarkys. Dar anyta padės jam, bet man vistiek tiek bais neramu, kai taip ilgai palieku.  blink.gif

Labai suprantamas nerimas, susitvarkys vyras, viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 08:25)
Šiąnakt tiek visokios mintys lindo į galvą, kad miegot nėjo unsure.gif Nerimauju, kaip vaikus palikt, kaip čia reikės gyvent grįžus ir t.t. Mažasis šiuo metu kaip tyčia ribas intensyviai bando, išsunkia per pusvalandį. Šįryt, kol suruošiau į darželį, jau gavojau, kad verksiu tuoj, kaip susitart neina doh.gif

Oi, man irgi būna visokių nerimų, kiekvienam vaikui reikia dėmesio, kiekvienam savos problemėlės, bus daug darbo su trim. Bet bus ir bus, ką daryt, susitvarkysim 4u.gif

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 06, 11:27)
Vsio mergos. Guliu gimdykoj. Skaičiuoham minutes. Jei nebučiau gėrus ryte kavos jau vežtų operuoti. Dabar teks laukti iki 13val. Atvažiavau pasirodo su reguliariais sąrėmiais ir 5cm  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Tai iki rytojaus tikrai niekas nelauks  biggrin.gif

Oooo, klausyk, tai laukiam naujo balanduko wub.gif Gerai jis čia sumąstė, bet tikslus, juk vistiek beveik per terminą bigsmile.gif
Atsakyti
Svetikas- tu super moteris biggrin.gif saremiu nejaust smile.gif sekmes smile.gif

As sian slapima veziau, jau tikiuos paskutini karta biggrin.gif savijauta siaip sau- pykina kazko unsure.gif

Visoms labas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena85: 06 balandžio 2017 - 12:58

Sėkmės dideliausios! Čia šiandienos topas :D  Net nuotaika pasitaisė!

bet žiūrėk koks pliusas - nereiks be reikalo "poilsiaut" ligoninėj :)

Man matyt tavo naujienas paskaičius sąrėmiai pradėjo vaidentis :D :oh:

Gal ponia sekanti?  :bigsmile: 

Svetikas- tu super moteris biggrin.gifsaremiu nejaust smile.gifsekmes smile.gif

As sian slapima veziau, jau tikiuos paskutini karta biggrin.gifsavijauta siaip sau- pykina kazko unsure.gif

Visoms labas 4u.gif

Labas, ir man jau tie šlapimai nusibodo... Bet greit baigsis ir mūsų TA, prasidės leliukų TA  :D 

Atsakyti
Sekmes svetikui, lauksim naujienu smile.gif

Leliuku TA doviliuke paminejo - issirinkusios jus jau vaikams gydytojus? Kas jau turim vaikus, logiska butu pas tuos pacius vesti, bet as dar apmastymuose. Pas esama gydytoja labai dideles eiles buna per ligu protrukius, net ir uzsiregistravus palaukti nemazai tenka. O neuzsiregistravus, kai atsikeli ir vaikas suserga, bet ne extra atvejis, tai as paskutini karta laukiau apie 1,5 val., vyras - beveik 3... Ir kazko nei labai blogo, nei labai gero negaleciau pasakyti, tik su naujagimiu pradzioje labai nepatiko, kad labai ikyriai primaitinti siule, nes ne taip sparciai svoris didejo vaiko, kaip, jos nuomone, turetu. Atsimenu, kad pagal ja ne maziau 1kg per pirma menesi turetu priaugti, ko pas mus nebuvo, nors per para vaikas 10 sauskelniu kaip niekur sunaudodavo, pilnos budavo, ir pasitustindavo po kiekvieno maitinimo.

As jau salutiniais darbais uzsiimu - sudariau vyrui uzkandziu i vaiko darzeli meniu, kad turetu nuovoka, ka ideti. Nes paties paklausiau, ka idetu (musu darzelyje visiems vaikams reikia uzkandzius ideti), tai nieko doro nepasake, reikia gelbeti situacija smile.gif
Atsakyti

Kryžiukė šnd neprisidavė, gal ir jai operaciją paankstino?

Svetikas jau su savo sūnučiu tikriausiai susitiko :wub:

Gal ponia sekanti?  :bigsmile:

Gal. Porą valandų buvo kas 20min kažkas panašaus į sąrėmius (kiek aš juos suprantu). Bet lyg aprimo, kol sausainius iškepiau ir pietus pasidariau. Tai matyt paruošiamieji. Na bet reik žiūrėt toliau.

Irena - gerų tyrimų rezultatų :4u:

Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 04 06, 15:25)
Atsimenu, kad pagal ja ne maziau 1kg per pirma menesi turetu priaugti, ko pas mus nebuvo, nors per para vaikas 10 sauskelniu kaip niekur sunaudodavo, pilnos budavo, ir pasitustindavo po kiekvieno maitinimo.

O tai ne 500g. minimumas? Jergau, vis atsiranda dar pagal senovines mišinių normas gyvenančių gydytojų. Mes pas tą pačią rašysimės, tik sakė negalės namuose vizituoti, perpildytas grafikas jau, net nebeturėtų priimti naujų pacientų, tik naujagimius aišku priima tos pačios šeimos. Bet kai trečias vaikas tai jau nebus labai aktualu, ar kita sesutė ateis jei reikės. Mes patenkinti, visada priima jei reikia, laukti irgi netenka taip ilgai, ilgiausiai gal pusę val., gerai laiką planuoja matyt su tiek pacientų.
Atsakyti

Sekmes svetikui, lauksim naujienu smile.gif

Leliuku TA doviliuke paminejo - issirinkusios jus jau vaikams gydytojus?

As jau salutiniais darbais uzsiimu - sudariau vyrui uzkandziu i vaiko darzeli meniu, kad turetu nuovoka, ka ideti. Nes paties paklausiau, ka idetu (musu darzelyje visiems vaikams reikia uzkandzius ideti), tai nieko doro nepasake, reikia gelbeti situacija smile.gif

Mes pas tą pačią bandysim rašyt.

Aš šiandien irgi padariau sąrašiuką sesei, ką vaikams pusryčiams/ užkandžiams/ vakarienėms gali pasiūlyt, kad jai per daug galvos sukt nereiktų. Bus ir paruoštukas apsipirkimui prieš išvažiuojant...

Atsakyti

o mums šiandien vakare jau dvi savaitės............... kas perkėlė mane į ateitį ir suvalgė šį laiką ?  :huh2:  :D 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 15:27)
<p>Kryžiukė šnd neprisidavė, gal ir jai operaciją paankstino?
</p><p></p><p>Svetikas jau su savo sūnučiu tikriausiai susitiko wub.gif
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="doviliuke" data-cid="71555255" data-time="1491479764"><div><p>  Gal ponia sekanti?  bigsmile.gif
</p></div></blockquote><p></p><p>Gal. Porą valandų buvo kas 20min kažkas panašaus į sąrėmius (kiek aš juos suprantu). Bet lyg aprimo, kol sausainius iškepiau ir pietus pasidariau. Tai matyt paruošiamieji. Na bet reik žiūrėt toliau.

Sveikos,
laukiu rytojaus, jei nebus skubesniu atveju ryte padarys cp.

Svetikas wub.gif sveikinimai, sūnus pats sau gimtadienį susiplanavo wub.gif
Papildyta:
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="doviliuke" data-cid="71555255" data-time="1491479764"><div><p>  Gal ponia sekanti?  bigsmile.gif
</p></div></blockquote><p></p><p>Gal. Porą valandų buvo kas 20min kažkas panašaus į sąrėmius (kiek aš juos suprantu). Bet lyg aprimo, kol sausainius iškepiau ir pietus pasidariau. Tai matyt paruošiamieji. Na bet reik žiūrėt toliau.

Sveikos,

Papildyta:

Sveikos,

Papildyta:

Sveikos,

Atsakyti