Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 22:33)
Bet kruta nors kažkiek? 10 judesių per parą buvo?

tiesa pasakius per visą dieną neskaičiavau, tikiuosi buvo unsure.gif
tik pakrutinus jį įsiremia kojytę arba atkiša užpakaliuką ir nurimstu trumpam, bet tokios judėjimo kaip ankščiau nebėra unsure.gif
Papildyta:
Na, viską lyg įsidėjau, liko kelios smulkmenėlės, kurias ryte įdėsiu. Tilpau į rankinio bagažo lagaminą biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

Kaip miegojot?

Kaip mamytėms su mažyliais sekasi? :4u:

Na, viską lyg įsidėjau, liko kelios smulkmenėlės, kurias ryte įdėsiu. Tilpau į rankinio bagažo lagaminą biggrin.gif

Smagu :) aš irgi atsisakiau didelio lagamino idėjos :rolleyes:

Šiąnakt tiek visokios mintys lindo į galvą, kad miegot nėjo :unsure: Nerimauju, kaip vaikus palikt, kaip čia reikės gyvent grįžus ir t.t. Mažasis šiuo metu kaip tyčia ribas intensyviai bando, išsunkia per pusvalandį. Šįryt, kol suruošiau į darželį, jau gavojau, kad verksiu tuoj, kaip susitart neina :oh:

Atsakyti
Sveikos pilvuzines vis dar nestuke.gif biggrin.gif

QUOTE(doviliuke @ 2017 04 05, 20:04)
<p></p><p>Laukiam laukiam nauju pipiriuku wub.gif </p><p>O kaip sekasi musu pirmiesiems mazyliams?  wub.gif  Dar vienas ve varduko lyg buvo? Kaip auga musu mazyliai?</p><p></p><p>Zinokite tikrai suparino mane anytele. Seip nesipykstam, toli ji nuo musu, kitam mieste visai,  tai gan neblogai sutariam. Bet va ismeta tokiu kozeriu blink.gif Ai....
</p><p></p><p></p><p></p>

Mums gerai viskas einasi. Miega mano karalaitis nakti getai. Diena po pietu pucia i aki iki vakaro. Vakar vos atkeliau pirmosioms maudynems, kurios praejo irgi gerai, be asaru. Nu aisku rengiant biski paverke. Paskui nakti gerai miegojo. Bet as vustiek keliuosi kaip laikrodis 2-3 val. ir paskui 5-6 val pamaitinu, nes papuliai ojoj kaip pritvinke buna.
Va tik norisi siltu oriuku. Nes i laukuti neinam po to siltojo savaitgalio.

Tai penktadieni kaip supratau bus du balandziukai? Kryziukes? Ir Svetiko? Ar nedaskaiciau biggrin.gif Prabegom tik permetu zinutes ax.gif
Atsakyti

Labas,

Kaip miegojot?

Kaip mamytėms su mažyliais sekasi? :4u:

Smagu :) aš irgi atsisakiau didelio lagamino idėjos :rolleyes:

Šiąnakt tiek visokios mintys lindo į galvą, kad miegot nėjo :unsure: Nerimauju, kaip vaikus palikt, kaip čia reikės gyvent grįžus ir t.t. Mažasis šiuo metu kaip tyčia ribas intensyviai bando, išsunkia per pusvalandį. Šįryt, kol suruošiau į darželį, jau gavojau, kad verksiu tuoj, kaip susitart neina :oh:

Labas rytas, as su kava ateinu  :) 

Miegojau gana gerai, bet iki  kol uzmigau tai kursavau i wc...

Egluze, ir mane ivairios minyys karts nuo karto pakamuoja :unsure:  Buna net bijau  atrodo tos pradzios,  nezinau kaip viskas bus. Vyriausiai merginai eina 10 metai. Jau link paaugliukes...Nuotaikos jau dabar šokinėja. :rolleyes:  Mažasis busimas pirmokas, bus reikalų :unsure: O jo dar charakteris kietokas...Yra ką veikti :rolleyes: 

Ir mb sakė, kad baiminasi ateinančių pokyčių...

Viskas bus gerai. Bus visko,bet viskas bus gerai :4u: 

Svetikas, jau paguldė? Prisiduok kai galėsi  :mirksiukas: 

Herpis vėl auga :cry2:  jau užkniso tikrai...Neseniai tik pagalvojau, kad senokai buvo ir va turiu vėl... :( 

Laikykimės mergaitės :oro_buckis: 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 07:25)
Nerimauju, kaip vaikus palikt.

Maniškiai taip graudžiai šiandien su manim atsisveikino, net širdį suspaudė. Niekaip paleist nenorėjo wub.gif

Na ką važiuoju į ligoninę nuosprendžio rolleyes.gif
O nuo ryto kažkaip įtartinai maudžia nugarą ir man atrodo gal kamštis pradėjo eiti unsure.gif
Ot gausiu velnių nuo gydytojos jei veikla prasidėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mafina24 @ 2017 04 06, 08:21)
Tai penktadieni kaip supratau bus du balandziukai? Kryziukes? Ir Svetiko? Ar nedaskaiciau  biggrin.gif  Prabegom tik permetu zinutes  ax.gif

Labai tikiuosi, kad išlauksiu iki rytojaus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 06, 08:33)
Buna net bijau  atrodo tos pradzios,  nezinau kaip viskas bus. Vyriausiai merginai eina 10 metai. Jau link paaugliukes...Nuotaikos jau dabar šokinėja. rolleyes.gif  Mažasis busimas pirmokas, bus reikalų unsure.gif O jo dar charakteris kietokas...Yra ką veikti rolleyes.gif </p><p>Ir mb sakė, kad baiminasi ateinančių pokyčių...</p><p>Viskas bus gerai. Bus visko,bet viskas bus gerai 4u.gif </p><p>Svetikas, jau paguldė? Prisiduok kai galėsi  mirksiukas.gif </p><p></p><p>Herpis vėl auga cry.gif  jau užkniso tikrai...Neseniai tik pagalvojau, kad senokai buvo ir va turiu vėl...

Kaip apie mane parašei. Pas mane trečiokas ir pirmokas. Pas pirmoką charakteris, patyliu doh.gif Ožiai nuolatiniai mūsų draugai :saudau:

Aš dar pakeliui, bet nebetoli. Prisiduosiu kai galėsiu mirksiukas.gif

Mano vyrui šiandien ant lupos herpesas iššoko blink.gif Tikiuosi leis jam su mumis būti? unsure.gif
Atsakyti

Viskas bus gerai. Bus visko,bet viskas bus gerai :4u:

Herpis vėl auga :cry2:  jau užkniso tikrai...Neseniai tik pagalvojau, kad senokai buvo ir va turiu vėl... :(

Kur dėsimės, gausim susitvarkyt. Kažkaip.

Arbatmedžio aliejaus neturi? Bent man gerai uždžiovina..

Tai penktadieni kaip supratau bus du balandziukai? Kryziukes? Ir Svetiko? Ar nedaskaiciau biggrin.gifPrabegom tik permetu zinutes ax.gif

Jei tik plano visos laikysis :D

Maniškiai taip graudžiai šiandien su manim atsisveikino, net širdį suspaudė. Niekaip paleist nenorėjo wub.gif

Na ką važiuoju į ligoninę nuosprendžio rolleyes.gif
O nuo ryto kažkaip įtartinai maudžia nugarą ir man atrodo gal kamštis pradėjo eiti unsure.gif
Ot gausiu velnių nuo gydytojos jei veikla prasidėjo doh.gif
Papildyta:
Labai tikiuosi, kad išlauksiu iki rytojaus unsure.gif

Aš saviškiams planuoju nesakyt, kur tiksliai išvažiuoju :unsure: Nutarėm su MB pasakyt, kad važiuoju pailsėt. O pirmadienį pasakys kur aš, kai jau sesės nuotrauka bus. Mažiau sumaišties didžiosios galvelėj tikiuos bus...

O kodėl gausi velnių? Nes reiks extra daryt? Lauksim žinių :4u:

Atsakyti
Vsio mergos. Guliu gimdykoj. Skaičiuoham minutes. Jei nebučiau gėrus ryte kavos jau vežtų operuoti. Dabar teks laukti iki 13val. Atvažiavau pasirodo su reguliariais sąrėmiais ir 5cm blink.gif blink.gif blink.gif
Tai iki rytojaus tikrai niekas nelauks biggrin.gif
Atsakyti

Vsio mergos. Guliu gimdykoj. Skaičiuoham minutes. Jei nebučiau gėrus ryte kavos jau vežtų operuoti. Dabar teks laukti iki 13val. Atvažiavau pasirodo su reguliariais sąrėmiais ir 5cm blink.gifblink.gifblink.gif
Tai iki rytojaus tikrai niekas nelauks biggrin.gif

wow! Sėkmės didžiausios :4u: Jau greit turėsi mažiuką ant rankų :wub:

O sąrėmių nejautei? :unsure:

Gal visgi reik eit lagamino kraut... :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 06 balandžio 2017 - 10:52
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 10:48)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71554769" data-time="1491467274">
<div>
<p>Vsio mergos. Guliu gimdykoj. Skaičiuoham minutes. Jei nebučiau gėrus ryte kavos jau vežtų operuoti. Dabar teks laukti iki 13val. Atvažiavau pasirodo su reguliariais sąrėmiais ir 5cm vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Tai iki rytojaus tikrai niekas nelauks vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>wow! Sėkmės didžiausios 4u.gif Jau greit turėsi mažiuką ant rankų wub.gif</p>
<p> </p>
<p>O sąrėmių nejautei? unsure.gif</p>
<p>Gal visgi reik eit lagamino kraut... doh.gif</p>

Neikyrus tokie buvo. Galvojau gal paruosiamieji. Vistiek ruosiausi i ligonine tai netikrinau ar reguliarus rolleyes.gif
Atsakyti

Neikyrus tokie buvo. Galvojau gal paruosiamieji. Vistiek ruosiausi i ligonine tai netikrinau ar reguliarus rolleyes.gif

Och :) Nusprendė ir mažasis charakterį parodyt, mamos planų nesilaikyt :D

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 06, 11:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71554861" data-time="1491468943"><div><p>Neikyrus tokie buvo. Galvojau gal paruosiamieji. Vistiek ruosiausi i ligonine tai netikrinau ar reguliarus vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Och smile.gif Nusprendė ir mažasis charakterį parodyt, mamos planų nesilaikyt biggrin.gif
</p>

Įsivaizduoji? biggrin.gif
Galėjo dar dieną pakentėt biggrin.gif
Atsakyti

Įsivaizduoji? biggrin.gif
Galėjo dar dieną pakentėt biggrin.gif

Na bet tada pagal tavo planą viskas būtų, neįdomu taip :D

Atsakyti