Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Prie lieknų žinoma  :4u: 

mano Kmi 18,5

skaitausi apslabus buvau  :D  :D  :D​ 

18,5 arba mažesnis KMI – asmuo yra nusilpęs ir jo kūno svoris per mažas
18,5 – 25 – Idealus kūno masės indeksas
25 – 30 – asmuo turi antsvorį
30 ir daugiau – asmuo yra nutukęs

Atsakyti

nu va, atsakymai visi geri, smulkesnių skaičių nežinau, bet gliukozė , šlapimas, hemoglobinas ir kalis norma, tik magnio vistiek mazoka

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 12, 15:40)
Mano KMI iki nėštumo buvo 22.5, tai nežinau prie kurių aš  ax.gif

Kadangi esu Jus, ponia, macius gyvai, tai nu tikrai ne prie apvalesniu ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš namie net nesisveriu, nes išsikrovė svarstyklių baterija ir neprisiruošiu pakeisti, bet turbūt jau 10 kg yra biggrin.gif Na ir ką dabar, viskas gerai, buvau liekna, tai tas svoris auga. Reikia juk atsargų žindymui bent kiek. Pasvers poliklinikoj, tik va gydytoja mano susirgo, praleidau apžiūrą, laukiu kada sugrįš. Reikia, kad surašytų lapelius visiems tyrimams, iki 29 sav. reikės dėl antikūnių man regis (mano rezus -), tada jau dėl nėštumo atostogų reikės eiti.

Lindex fainų išpardaviminių rūbelių yra, nusipirkau jau šį bei tą. Rūžavų dar nelabai drįstu pirkti, daugiau unisex taikau spalvas.

Lidle bus daiktelių kitą sav., bet supykau, kad maitinančioms liemenėlės tik didelių dydžių, nuo 85C prasideda. Dabar iš HM nusipirkau dvi liemenėles, bet man jos nepatogios. Seniau turėjau iš Triumph, ten aišku ir kainos didesnės, bet labai smagiai nešiojosi, reikės dar pažiūrėt.
Atsakyti

magic, bet 85C nėra jau labai didelis dydis. Mano iš B padidėjo iki C, o maitinant ko gero bus ir D.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 12, 15:08)
<p>magic, bet 85C nėra jau labai didelis dydis. Mano iš B padidėjo iki C, o maitinant ko gero bus ir D.</p>

Na, mano buvo 70B, dabar 75C, tai man didelis atrodo. Negi čia jau toks nestandartinis dydis biggrin.gif
Atsakyti
Panos, baikit nervint su savo dideliais dydziais, zmoniu nejuokinkite biggrin.gif

75DD nenorite iki nestumo? O dabar - net nebezinau, matyt liemenele prasitampe, bo nesikeiciau nieko biggrin.gif kol kas dar patogu, bet matyt greit reiks keisti
Atsakyti

Na, mano buvo 70B, dabar 75C, tai man didelis atrodo. Negi čia jau toks nestandartinis dydis biggrin.gif

nu tai ir ten kažkas panašaus tik tiek kad apimtis didesnė, o kaušelis tai tas pats

bet ant kokios mažiausios sagties gal ir gerai būtų 

Panos, baikit nervint su savo dideliais dydziais, zmoniu nejuokinkite biggrin.gif

75DD nenorite iki nestumo? O dabar - net nebezinau, matyt liemenele prasitampe, bo nesikeiciau nieko biggrin.gifkol kas dar patogu, bet matyt greit reiks keisti

mano irgi kažkaip susinormalizavo. Pradžioj labai išsipūtė, paskui sakyčiau pasitraukė atgal,  :D​ 

bet 75DD tai čia mmmmmmm  :wub:  :wub: apimtis maža krūtinė wow 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 12 sausio 2017 - 15:22
Na gerai, ne dydis didelis, bet apimtis. Irena, gal jei didelė krūtinė ir taip, tai ne tiek padidėja? Mano kai nieko nėra, tai atsiranda krūtinė bent kol nėščia ir maitinu. O paskui vėl nieko nebelieka rolleyes.gif
Papildyta:
Lerikyte, ne tas pats kaušelis, 85C atitinka 80D, prisideda vienas dydis kuo didesnė apimtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magic3: 12 sausio 2017 - 15:27
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 12, 14:44)
Ant ribos dar biggrin.gif

QUOTE(Irena85 @ 2017 01 12, 14:55)
Kadangi esu Jus, ponia, macius gyvai, tai nu tikrai ne prie apvalesniu ax.gif  bigsmile.gif
4u.gif
Bet jau dabar prie apvalesnių biggrin.gif nestuke.gif

Mano iki nėštumo buvo 75D, dabar liemenelės per mažos, tai įtariu, kad jau DD :oh
Su kitais vaikais maitinimui liemenėles pirkau E, jaučiu ir dabar tokios pačios pirkti reiks cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 12 sausio 2017 - 15:35

taip, magic, didėjant apimčiai didėja ir kaušelis, gal ne visu pilnu kaušeliu, bet kažkiek didėja. 

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 01 12, 14:11)
Įmesk nuorodą, pasižvalgysiu ir aš, o tai dar absoliutiškai nieko neturiu ax.gif

http://www.carters.com/

Mano KMI iki nėštumo buvo 18.4-18.5. Jau esu priaugus 14kg unsure.gif Į lenteles netelpu. Bandžiau gydytojos klaust, sakė, kad nesukčiau galvos. Iki nėštumo per mažai svėriau, tai kūnas dabar atsiima. Iš tiesų, tai ir su pirmais dviem buvo tas pats (+25 ir +23). Tikėjaus šįkart į 20 tilpt, bet matyt nepavyks, nors tikrai stengiuos laikytis ir nevalgau už du. Beliks tikėtis, kad pavyks numest +/- viską, kaip ir su pirmaisiais... Gal nebus sunku su trim vaikais iki 5m. biggrin.gif

Man dar visos iki nėštumo turėtos liemenėlės tinka, maitinimui sakiau irgi Lidle pažiūrėsiu.

Magic - o lindex'o parduotuvėj pirkai ar internetu?
Atsakyti