Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(doviliuke @ 2017 04 05, 18:27)
Tai mergaites, turesim rytoj nauja balandziuka? Ar tik poryt?  ax.gif 

Iš mano pusės tik po ryt, tikiuosi biggrin.gif
Rytoj važiuoju gultis, tyrimai ir t.t. ir pan. ax.gif
Atsakyti
Doviliukas-nieko sau, svecius sukviesti pas ka tik gimusi vaika. As cia mastau kaip padaryt, kad B sese ir mano anyta nevaziuotu i ligonine, bet matyt teks susitaikyt, kad atvaziuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 18:10)

</p><p></p><p>Na va, kaip gerai pasidalint nerimu smile.gif Ramiau paliko mirksiukas.gif
</p>

:fri3ends:
Papildyta:
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 05, 19:27)
>Apskritai Velykoms nieko nesiruosiu, sakiau pas tevus nueisim, del vaiku pasibusim truputi ir viskas. O cia matai planuoja pas mus svecius sukviesti anytele...Sunervino mad.gif </p>

Nu tos anytos blink.gif
Atsakyti

Tikrai gali būti rami mirksiukas.gifTen gi planai sudaromi iš anksto, gydytojai iš anksto rezervuoja laiką savo pacientui. Tai nemanau, kad pakeistų laiką mirksiukas.gifKai antrą CP man darė iš vis ryte atvažiavau prieš pat CP ax.gif

Ok, viskas sėdžiu rami. Tik daiktus ryt susidėsiu.

Išsprendei chalato problemą?

Apskritai Velykoms nieko nesiruosiu, sakiau pas tevus nueisim, del vaiku pasibusim truputi ir viskas. O cia matai planuoja pas mus svecius sukviesti anytele...Sunervino :mad2:

Sunervintų ir mane. Nors ir šiaip nervina  :B 

O ryt gal Asti ims ir susisuks sulaukus pagalbos jau :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti

Laukiam laukiam nauju pipiriuku :wub: 

O kaip sekasi musu pirmiesiems mazyliams?  :wub:  Dar vienas ve varduko lyg buvo? Kaip auga musu mazyliai?

Zinokite tikrai suparino mane anytele. Seip nesipykstam, toli ji nuo musu, kitam mieste visai,  tai gan neblogai sutariam. Bet va ismeta tokiu kozeriu :blink: Ai....

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 05, 20:04)
<p></p><p>Laukiam laukiam nauju pipiriuku wub.gif </p><p>O kaip sekasi musu pirmiesiems mazyliams?  wub.gif  Dar vienas ve varduko lyg buvo? Kaip auga musu mazyliai?</p><p></p><p>Zinokite tikrai suparino mane anytele. Seip nesipykstam, toli ji nuo musu, kitam mieste visai,  tai gan neblogai sutariam. Bet va ismeta tokiu kozeriu blink.gif Ai....
</p><p></p><p></p><p></p>

Kuo toliau anyta, tuo geriau ax.gif as savo matau retai, bet kazkaip to ir pakanka, dar nesam susipykusios, nors su B jau kokie 7 metai kartu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 18:49)
Išsprendei chalato problemą?

Įkišau ką tik į džiovyklą, žiūrėsim ar atsiplovė unsure.gif
Nevažiavau niekur. Ir tingiu, ir tiesa pasakius tai daiktas, kurio nelabai naudoju ax.gif O tik dėl gimdymo pirkti kažkaip nesinori blush2.gif
Žiūrėsim gal nelabai matysis ta dėmėlė, tai tiks kelioms dienoms ligoninėje blush2.gif
Atsakyti

Įkišau ką tik į džiovyklą, žiūrėsim ar atsiplovė unsure.gif
Nevažiavau niekur. Ir tingiu, ir tiesa pasakius tai daiktas, kurio nelabai naudoju ax.gifO tik dėl gimdymo pirkti kažkaip nesinori blush2.gif
Žiūrėsim gal nelabai matysis ta dėmėlė, tai tiks kelioms dienoms ligoninėje blush2.gif

Žinoma, kad bus gerai, kas ten ieškos tavo chalate dėmelės  :D  Aš irgi nepirkau naujo. Nors pradžioj labai ieškojau. Turiu trumpom rankovėm tai sakiau įsimesiu ir bus ok. Bent pas mus labai šilta būna palatose. Nors.. gali būti jau išjungtas šildymas :hmm:  Gal nesušalsiu.  :rolleyes:  :rolleyes:

Rėėėėėmuoooo  :frusty:   :cry2:  Ir žinau nuo ko. Nuo šokolado. Žinojau, kad taip bus. Betgi labai norėjau. Tai ir degu dabar... :cry2: 

Atsakyti

Nesimatys, ypač, jei niekam nerodysi :mirksiukas:

Rėėėėėmuoooo  :frusty:   :cry2:  Ir žinau nuo ko. Nuo šokolado. Žinojau, kad taip bus. Betgi labai norėjau. Tai ir degu dabar... :cry2:

Nuo šokolado? :blink: Mirtis man būtų... :unsure:

Atsakyti

Nuo šokolado? :blink: Mirtis man būtų... :unsure:

Taip, nuo saldumynu man visada sukyla. Net nebutinai sokoladas. Bandeles, sausainiai...iskart liepsnoja... :karsta: Bet paskutiniu metu labai traukia sitie blogiukai mane... :devil: 

Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2017 04 05, 20:53)
Žinoma, kad bus gerai, kas ten ieškos tavo chalate dėmelės  biggrin.gif  
Rėėėėėmuoooo  frusty.gif   cry.gif  

Pedantė aš ant šito, atrodo, kad kiekvieną smulkmenėlė mato kiti ir tą dėmę pamatys blush2.gif
Bet kadangi kitos išeities nėra, įjungsiu blondinę biggrin.gif biggrin.gif

Oi, kaip aš tave suprantu console.gif Aš vakar visą dieną kankinausi, per dieną 3 Rennie surijau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 21:01)
Nesimatys, ypač, jei niekam nerodysi mirksiukas.gif

Pasistengsiu niekam nerodyti biggrin.gif

Blyn, kažkaip neramu man unsure.gif Nu toks ramybės įsikūnijimas mano zuikis unsure.gif Visą dieną per jėgą judinu, kad atsilieptų. Gerai kad rytoj jau ligoninėje busiu, bus ramiau unsure.gif
Atsakyti

Pedantė aš ant šito, atrodo, kad kiekvieną smulkmenėlė mato kiti ir tą dėmę pamatys blush2.gif
Bet kadangi kitos išeities nėra, įjungsiu blondinę biggrin.gifbiggrin.gif

Oi, kaip aš tave suprantu console.gifAš vakar visą dieną kankinausi, per dieną 3 Rennie surijau doh.gif
Papildyta:
Pasistengsiu niekam nerodyti biggrin.gif

Blyn, kažkaip neramu man unsure.gifNu toks ramybės įsikūnijimas mano zuikis unsure.gifVisą dieną per jėgą judinu, kad atsilieptų. Gerai kad rytoj jau ligoninėje busiu, bus ramiau unsure.gif

Bet kruta nors kažkiek? 10 judesių per parą buvo?

Taip, nuo saldumynu man visada sukyla. Net nebutinai sokoladas. Bandeles, sausainiai...iskart liepsnoja... :karsta: Bet paskutiniu metu labai traukia sitie blogiukai mane... :devil:

Liūdesys tada.. man nuo miltinių blogai būna... net nuo duonos.

Atsakyti