Iš mano pusės tik po ryt, tikiuosi
Rytoj važiuoju gultis, tyrimai ir t.t. ir pan.
Tikrai gali būti rami Ten gi planai sudaromi iš anksto, gydytojai iš anksto rezervuoja laiką savo pacientui. Tai nemanau, kad pakeistų laiką Kai antrą CP man darė iš vis ryte atvažiavau prieš pat CP
Ok, viskas sėdžiu rami. Tik daiktus ryt susidėsiu.
Išsprendei chalato problemą?
Apskritai Velykoms nieko nesiruosiu, sakiau pas tevus nueisim, del vaiku pasibusim truputi ir viskas. O cia matai planuoja pas mus svecius sukviesti anytele...Sunervino
Sunervintų ir mane. Nors ir šiaip nervina
O ryt gal Asti ims ir susisuks sulaukus pagalbos jau
Laukiam laukiam nauju pipiriuku
O kaip sekasi musu pirmiesiems mazyliams? Dar vienas ve varduko lyg buvo? Kaip auga musu mazyliai?
Zinokite tikrai suparino mane anytele. Seip nesipykstam, toli ji nuo musu, kitam mieste visai, tai gan neblogai sutariam. Bet va ismeta tokiu kozeriu Ai....
Įkišau ką tik į džiovyklą, žiūrėsim ar atsiplovė
Nevažiavau niekur. Ir tingiu, ir tiesa pasakius tai daiktas, kurio nelabai naudoju O tik dėl gimdymo pirkti kažkaip nesinori
Žiūrėsim gal nelabai matysis ta dėmėlė, tai tiks kelioms dienoms ligoninėje
Žinoma, kad bus gerai, kas ten ieškos tavo chalate dėmelės Aš irgi nepirkau naujo. Nors pradžioj labai ieškojau. Turiu trumpom rankovėm tai sakiau įsimesiu ir bus ok. Bent pas mus labai šilta būna palatose. Nors.. gali būti jau išjungtas šildymas Gal nesušalsiu.
Rėėėėėmuoooo Ir žinau nuo ko. Nuo šokolado. Žinojau, kad taip bus. Betgi labai norėjau. Tai ir degu dabar...
Pedantė aš ant šito, atrodo, kad kiekvieną smulkmenėlė mato kiti ir tą dėmę pamatys
Bet kadangi kitos išeities nėra, įjungsiu blondinę
Oi, kaip aš tave suprantu Aš vakar visą dieną kankinausi, per dieną 3 Rennie surijau
Papildyta:
Pasistengsiu niekam nerodyti
Blyn, kažkaip neramu man Nu toks ramybės įsikūnijimas mano zuikis Visą dieną per jėgą judinu, kad atsilieptų. Gerai kad rytoj jau ligoninėje busiu, bus ramiau
Bet kruta nors kažkiek? 10 judesių per parą buvo?
Taip, nuo saldumynu man visada sukyla. Net nebutinai sokoladas. Bandeles, sausainiai...iskart liepsnoja... Bet paskutiniu metu labai traukia sitie blogiukai mane...
Liūdesys tada.. man nuo miltinių blogai būna... net nuo duonos.