Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Sveikute, laukiu kol paguldys, nuotaika puiki, naktį tik 3 val bemiegojau, bet viskas OK.
Kai paguldys dar prisiduosiu smile.gif

Lauksim :friends:

Sudėjau tik vaikui daiktus ir pavargau, atėjau pagulėt tongue.gif
Su vyru susitariau, kad svorio nevežioti pampersų įsidėjau tik 5 vnt., kitus vyras penktadienį atveš ax.gif
Grįžimui iš ligoninės rūbus irgi namie paliksiu, atveš su kėdute vyras, kai atvažiuos mus pasiimti rolleyes.gifTaupau vietą biggrin.gif

Aš planuoju sau sekmadieniui susidėti daiktus į kuprinę. Ten ir mažiukei į gimdyklą daikteliai bus, tam atvejui, jei MB iki operacijos nespėtų atvažiuot (taip buvo su antru :D ). O visa kita MB atveš pirmadienį, po operacijos. Grįžimui daiktus irgi atveš, kai jau išleidinės.

Šiandien su kolegom papietavau, dar iki Europos nuėjau, vyresniesiems plonesnes kepurytes nupirkau. Dar apsipirkau pakeliui, o dabar jaučiuos nusipelnius deserto su kava :ax:

Violeta - kaip jums su mažyle sekasi? :4u:

Atsakyti
Sveikos,

taip keista, atrodo, butu zinoti, kada tiksliai pagimdysi smile.gif Na, nebent anksciau viskas prasidetu negu numatyta pagal planini. Dabar tai nera nuovokos, ar skubu atlikti visokius galutinius susidejimus, ar ne. As, pvz., dar grizimui namo nesu pasiruosusi - dar dziuna naujai nupirktas siltesnis kombiukas - bandau naturaliai isdziovinti, dar sena autokedute gerai butu pavalyti. Bet kai diena paprastai artejancio gimdymo pojuciu kokiu nesijaucia, tai, atrodo, kad dar daug laiko, vakare nerimas ateina smile.gif

Siandien dar slapima pridaviau, jau turbut paskutini karta, penktadieni dar pas gydytoja. Su pirmuoju sio susitikimo nebesulaukiau, tai sisyk nebezinau, ko tiketis, iki siol tai budavo aisku.

As tai pagrinde dabartiniu vaiku uzsiemusi, tai apie busima dar retai kada pagalvoju, pries miega, kai pradeda pilve labiau maltis ir parengiamieji pasijaucia. Vyresniajam vaikui tai kone kasdien kokiu drabuziu ar batu tenka uzpirkti, nes atsilus orams ir pereinant i didesni dydi, viso garderobo praktiskai naujo reikia, nuo kojiniu ir apatiniu iki kepuriu ir plonu lietaus drabuziu. Naujagimiui zymiai lengviau supirkti, ten kazkiek sliauztinuku, marskineliu ir koki kombi, jei kiek vesiau, daugiau tai nebent jau pacioms norisi ne patogumo, o puosnumo smile.gif
Atsakyti
Mane supakavo bet operacija tik penktadienį paskyrė. Prašiau, kad dar namo isleistu-neleidzia, nors tyrimai idealus doh.gif
Atsakyti

Mane supakavo bet operacija tik penktadienį paskyrė. Prašiau, kad dar namo isleistu-neleidzia, nors tyrimai idealus doh.gif

Ot kokie :oh: bet bus graži data :4u: O dabar teks papoilsiaut.. :4u:

Tu Kauno klinikose, ar ne? Skaičiau, kad ten bumas šiom dienom :unsure:

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 04 05, 15:58)
Mane supakavo bet operacija tik penktadienį paskyrė. Prašiau, kad dar namo isleistu-neleidzia, nors tyrimai idealus  doh.gif

kartu mūsų vaikai gimtadienius švęs bigsmile.gif
Papildyta:
Vat ką reiškia paskutinę dieną tašę krauti doh.gif Vos radau savo chalatą, kurį nusprendžiau imti (plonas, mažiau vietos lagamine užims), o jis pasirodo kažko išpurvintas spintos pačioje apačioje gulėjo (esu tik kelis kartus jį naudojus). Tai padėjau plauti, tikiuosi atsiplaus, jei ne neįsivaizduoju kur dabar chalatą gauti doh.gif Kitas per storas bus ir vietos žiauriai daug užims unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 17:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71553135" data-time="1491400698"><div><p>Mane supakavo bet operacija tik penktadienį paskyrė. Prašiau, kad dar namo isleistu-neleidzia, nors tyrimai idealus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ot kokie doh.gif bet bus graži data 4u.gif O dabar teks papoilsiaut.. 4u.gif
</p><p>Tu Kauno klinikose, ar ne? Skaičiau, kad ten bumas šiom dienom unsure.gif
</p>

Tikrai, privertė poilsiaut smile.gif o kas belieka? smile.gif
Aha, srautas didžiulis moterų, ir priėmime ir skyriuje, noriu palatos atskirose tai teks eilėje palaukt, viskas užimta blink.gif
Neramu tik kaip ten vyras su mažiais susitvarkys. Dar anyta padės jam, bet man vistiek tiek bais neramu, kai taip ilgai palieku. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 05, 17:17)
Papildyta:
Vat ką reiškia paskutinę dieną tašę krauti doh.gif Vos radau savo chalatą, kurį nusprendžiau imti (plonas, mažiau vietos lagamine užims), o jis pasirodo kažko išpurvintas spintos pačioje apačioje gulėjo (esu tik kelis kartus jį naudojus). Tai padėjau plauti, tikiuosi atsiplaus, jei ne neįsivaizduoju kur dabar chalatą gauti doh.gif Kitas per storas bus ir vietos žiauriai daug užims unsure.gif

Aha bigsmile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Vat ką reiškia paskutinę dieną tašę krauti doh.gifVos radau savo chalatą, kurį nusprendžiau imti (plonas, mažiau vietos lagamine užims), o jis pasirodo kažko išpurvintas spintos pačioje apačioje gulėjo (esu tik kelis kartus jį naudojus). Tai padėjau plauti, tikiuosi atsiplaus, jei ne neįsivaizduoju kur dabar chalatą gauti doh.gifKitas per storas bus ir vietos žiauriai daug užims unsure.gif

Ech, reik man tada rezervo pasilikt, nepalikt krovimosi šeštadieniui :unsure:

Gal dar iki kokios parduotuvės pavažiuot dar spėsit? Aš utenos trikotažo parduotuvėj PC Parke nusipirkau :4u:

Neramu tik kaip ten vyras su mažiais susitvarkys. Dar anyta padės jam, bet man vistiek tiek bais neramu, kai taip ilgai palieku. blink.gif

Susitvarkys, kur dėsis :4u:

Aš tokį kvailą nerimą turiu :ax: Į ligoninę turiu prisistatyt sekmadienį. Bet nepaklausiau kada. Pasiteiravau savo gydytojos sesutės, kuri ir Santariškėse dirba, ji sakė, kad galiu ir į vakarą važiuot, nėra ten ko visą dieną maltis (nebent pati norėčiau). Tai va nerimauju, ar jei nuvažiuosiu kokia 18val., nesakys, kad per vėlai atvažiavau ir nenukels op? Nors jei aš jau užregistruota operacijai pirmadienį, tai neturėtų keistis?

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 17:29)

</p><p>Gal dar iki kokios parduotuvės pavažiuot dar spėsit? Aš utenos trikotažo parduotuvėj PC Parke nusipirkau 4u.gif
</p></div></blockquote><p>Susitvarkys, kur dėsis 4u.gif
</p><p></p><p>Aš tokį kvailą nerimą turiu ax.gif Į ligoninę turiu prisistatyt sekmadienį. Bet nepaklausiau kada. Pasiteiravau savo gydytojos sesutės, kuri ir Santariškėse dirba, ji sakė, kad galiu ir į vakarą važiuot, nėra ten ko visą dieną maltis (nebent pati norėčiau). Tai va nerimauju, ar jei nuvažiuosiu kokia 18val., nesakys, kad per vėlai atvažiavau ir nenukels op? Nors jei aš jau užregistruota operacijai pirmadienį, tai neturėtų keistis?
</p>

gal su tokiais pačiais chalateliais būsim bigsmile.gif As irgi UT pirkau.

Manau, jei paskyrė data, tai taip paprastai neatsauks. Svarbiausia tyrimai geri būtų.
Jei pati jautiesi gerai, tai sakyčiau ir neskubėk važiuot, čia laikas labai leeeeetai slenka. Ir dar lova nepatogi tongue.gif
Atsakyti

gal su tokiais pačiais chalateliais būsim bigsmile.gifAs irgi UT pirkau.

Manau, jei paskyrė data, tai taip paprastai neatsauks. Svarbiausia tyrimai geri būtų.
Jei pati jautiesi gerai, tai sakyčiau ir neskubėk važiuot, čia laikas labai leeeeetai slenka. Ir dar lova nepatogi tongue.gif

Mano gėlėtas :)

Na va, kaip gerai pasidalint nerimu :) Ramiau paliko :mirksiukas:

Atsakyti
QUOTE(siaure @ 2017 04 05, 15:33)
As tai pagrinde dabartiniu vaiku uzsiemusi, tai apie busima dar retai kada pagalvoju, pries miega, kai pradeda pilve labiau maltis ir parengiamieji pasijaucia. Vyresniajam vaikui tai kone kasdien kokiu drabuziu ar batu tenka uzpirkti, nes atsilus orams ir pereinant i didesni dydi, viso garderobo praktiskai naujo reikia, nuo kojiniu ir apatiniu iki kepuriu ir plonu lietaus drabuziu. Naujagimiui zymiai lengviau supirkti, ten kazkiek sliauztinuku, marskineliu ir koki kombi, jei kiek vesiau, daugiau tai nebent jau pacioms norisi ne patogumo, o puosnumo smile.gif

Ziuriu musu vaikai kone vienodo amziaus. As irgi uzsiemusi, jau tas rubu pirkimas atsibodo. Nuejau i parduotuve be jo, nupirkau striuke, o ta tip top, nes pasirodo dydis pamazintas nemazai. Na ir tikiuosi dabar, kad orai greit atsils ir visai nieko nereikes. Ir auga greit, atrodo tik ka nupirkau 3 poras kelniu i darzeli keliaut, jau ziuriu tuoj trumpos bus. Uzburtas ratas su tais rubais. Jei neisauga, tai sezonas keiciasi.

Siandien mano tevai atvyksta, tai ramu bus, turesim su kuom vaika palikt. Kvietem ir anyta, bet kazko pasididziavo ir neatvaziavo verysad.gif gaila labai vyro, nes matau, kad norejo, kad atvaziuotu verysad.gif vienu zodziu, pikta ir man, nes tikrai galejo atvaziuot, vis tiek namie nieko neveikia
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 05, 16:29)
Aš tokį kvailą nerimą turiu ax.gif

Tikrai gali būti rami mirksiukas.gif Ten gi planai sudaromi iš anksto, gydytojai iš anksto rezervuoja laiką savo pacientui. Tai nemanau, kad pakeistų laiką mirksiukas.gif Kai antrą CP man darė iš vis ryte atvažiavau prieš pat CP ax.gif
Atsakyti

Tai mergaites, turesim rytoj nauja balandziuka? Ar tik poryt?  :ax: 

As atsimenu kai planavom leliuka, paskaiciavau, kad gims balnandi. Bet buvo tokios mintys, kad ne avinukas butu, o jautukas. Sakau gal uzsibus mano pyplys pilvuke ir gims jautukas :hmm:  

O beto, visai gerai butu po Velyku pagimdyt. Specialiai. Nes mano anyta sake atvaziuos per Velykas anukelio aplankyt :oh: Ir tokia uztikrinta, kad jau tikrai bus gimes :oh:  

Apskritai Velykoms nieko nesiruosiu, sakiau pas tevus nueisim, del vaiku pasibusim truputi ir viskas. O cia matai planuoja pas mus svecius sukviesti anytele...Sunervino :mad2: 

Atsakyti