Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 04, 16:31)
Pakalbink biggrin.gif Galėsim viena pas kitą į svečius ateiti  biggrin.gif
Mane gi po CP ilgiau laikys biggrin.gif

Bandysiu, bet kazkaip nemanau kad jis sutiks su manim bendradarbiaut biggrin.gif

As va penktadieni vel pas gydytoja, jau tikiuosi, kad pasakys-viskas liekat pas mus biggrin.gif bet matyt nieko nebus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 04, 15:35)
Bandysiu, bet kazkaip nemanau kad jis sutiks su manim bendradarbiaut biggrin.gif

As va penktadieni vel pas gydytoja, jau tikiuosi, kad pasakys-viskas liekat pas mus biggrin.gif bet matyt nieko nebus rolleyes.gif

Bandyk biggrin.gif
O penktadienį sakyk gydytojai, kad va ką tik bendramintė čia pas jus pagimdė ir man čia reikia, guldykit šalia ir mane biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tai kad jam per daug pastangų nereiks biggrin.gifNei jam nei man biggrin.gif
Eisim jau tuoj su vyru lovytę statyt ir bandysiu lagaminą po biški ruošti ax.gif

mes lovytės nepastatėm,kolkas nereikalinga  :rolleyes: 

Atsakyti
Labukas
OOOO Valioooo pagaliau balandziuke pirmoji pasirode 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai violetai ruzavi ruzavi clap.gif clap.gif clap.gif su mergyte. Labai idomu koki varduka isrinksite smile.gif

As pamirsau pasakyti, kad man neuzteko to rinkinio po gimdymo, ten buvo dvejos kelnaites, didesni iklotai ir paskui jau normalus iklotai, dvi palutes. Tai man tu uzmaunamu kelnaiciu dar norejosi, kokiu dvieju tikrai, o namie iklotu, tai atvaziuojant vyras nupirko visa paki dideliu iklotu ir namie sunaudojau, dabar uztenka jau iprastiniu, dar vis nesibaigia.
Kepuryciu kudikeliui uzteko dvieju plius viena grizimui namo, nors buvau pasiemusi daugiau.
Pampiu sunaudojau irgi nemazai, net neskaiciavau kiek buvau pasiemusi, bet nepritrukau.
Dabar jie irgi eina. Buvau nusipirkusi 2 dydzio nedidele pakuote ir 3, tai 3 dydis mums dar kiek didokas, lekiau pirktis 2 dydzio dideli ipakavima, tikiuos neisaugsim.

Atsakyti

mes lovytės nepastatėm,kolkas nereikalinga  :rolleyes:

Visi miegat? :)

Mes planuojam grįžę iš ligoninės surinkt. Bet daugiau dėl mažiukės saugumo :) Bet žiūrėsim.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 04, 16:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71550618" data-time="1491300918"><div><p>Tai kad jam per daug pastangų nereiks vartotojo įkelta nuotraukaNei jam nei man vartotojo įkelta nuotrauka
Eisim jau tuoj su vyru lovytę statyt ir bandysiu lagaminą po biški ruošti vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>mes lovytės nepastatėm,kolkas nereikalinga  rolleyes.gif </p>

Mums lovyte labai reikalinga, diena nemiega, bet nakti pamaitinus keliu i lovyte ir miega mazius. As visus vaikus kelnojau i lovyte,nes tiesiog nepamiegu salia kudikelio, vis baime uzspausti, tai mano miegas gaunasi vos ne atmerktom akim.
Atsakyti

aha,miegam visi tik mergytė šalia manęs, ne šalia mb.

mafina pas mane tai paluciu daugiau nei dvi buvo.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 04, 15:56)
mes lovytės nepastatėm,kolkas nereikalinga  rolleyes.gif

Nu jau ne. Mano lova yra mano. biggrin.gif Aš labai saugau savo teritoriją biggrin.gif
Kiekvienas turi turėti savo lovą biggrin.gif Netgi šitas mažas bernuželis wub.gif
Vaikai su manim mano lovoj miega nebent tada kai serga, kai turi aukštą temperatūrą, kad man ramiau būtų ax.gif
Atsakyti

kolkas aš savo lova dalinsiuos ,man patogiau :D

Atsakyti

Aišku, visos renkamės kaip patogiau. Aš su abiem miegojau. Žiūrėsiu, kaip seksis, ar nekils grėsmės iš vyresniųjų ir t.t.

Kaži kaip Šalta kava laikosi...

Svetikas - susipakavai?

Kryžiuke - kaip tavo nuotaikos prieš didžiąją dieną?

Aš lėlytės daiktus susidėjau, beliko savo šmutkes susimest.

Kažkaip šįvakar strėnas maudžia :unsure: Nesuprantu, ar čia kažkas vyksta, ar paranoja man :unsure:

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 04, 19:56)
Svetikas - susipakavai?

Nea, palikau jau rytojui blush2.gif

Pakol išlyginau lovytes apsaugas ir baldakiną nusikaliau kažkaip, nugarą skaudėt pradėjo. Tai bent lovytė paruošta wub.gif

O lagaminą bandysiu rytoj ryte ax.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atrodo išsimiegojau. Bet jau visai norėčiau lukštentis. Nors tik kelios dienos ir beliko laukti.

Atsakyti