Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Irena85 @ 2017 04 04, 08:24)
Mazius vel nuo 4 iki 5 malesi tail, miegot neleido

O maniškis ramybės įsikūnijimas paskutinių metų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 04, 08:32)
Zino, kad Jo permainos laukia smile.gif

Nu jo. Šiandien prieš paskutinė diena namie. Ketvirtadienį ryte jau iškeliauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 04, 09:30)

Zino, kad Jo permainos laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 04 04, 01:43)
Sveikos! Na ka, prisiduodu vakar 09.06 gime dukryte  wub.gif 3230 g ir 54, 10  balu is 10  biggrin.gif Mum abiem viskas gerai  wub.gif

Didziausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(magic3 @ 2017 04 03, 15:58)
Nėra jokių senelių netoliese? Pas mus pernakvot palikti ne bėda, bet šiaip irgi visi dirbantys, reikės kažką kombinuoti pagal galimybes.

Seneliai visi netoliese, bet tokiu 'normaliu', kam butu galima palikti, deja, tik uosvis. Kuris ir pats anksti is ryto i darba isvaziuoja, vaika kad dar i darzeli isruostu ir nuveztu, tai neiseina. Tai jei prasides gimdymas savaitgali diena, manau, pades, daznai padeda mums, bet darbo diena nakti tai kad ir liudniau, bet lengviau jau butu vienai vaziuoti gimdyti, o vyrui su vaiku uzsiimti iki darzelio. Blogiausias scenarijus tai turbut butu, jei vaikas susirgtu ir darbo diena gimdymas, bet jau kaip bus, taip.

Del tu saremiu neatpazinimo, tai maza tikimybe, manau. Kai jau prasideda tokie, po kuriu - tikrasis gimdymas, tai akivaizdu smile.gif Buvau pamirsusi, kas yra saremiai, bet paskutiniais vakarais tokie nereguliarus saremiukai uzeina, tai bent man toks pojutis kaip surakinamas pilvas su spaudimu i apacia, nedideliu maudimu, iskaitant nugaros/strenu sriti. Pabuna kazkiek laiko ir atleidzia. Sunku apibudinti, iki ryto vel pasimirsta, kas tai yra smile.gif
Dar esu skaiciusi, kaip viena moteris 3x vaikus gimde, tai visi labai greitai uzgime, 2 val. netruko, o treciasis gal per 20 min. ar panasiai gime, vos spejo ir nusiteike greitam gimimui. Bet tai cia jau ypatingai retos isimtys, aplinkoj tokio greicio niekur nesu girdejusi smile.gif
Atsakyti
Matau ne man vienai bus problemu su tuom, kur palikti vaika kad vyras galetu kartu vaziuoti. Esam uzsienyje, tai nieko patikimo cia neturim. Vienintele moteris, kuriai patikedavau vaika, isvyksta gyventi i LT. Daugiau nieko neturim cia. Rytoj nakti atvaziuoja seneliai, tai manau ju sulauksim, nepagimdysiu iki to laiko. Ilgai jie nepabus pas mus, tai dar baisoka, kad nepernesiociau labai ilgai. O ir Velykos ant nosies, nenoriu ligoninej ju sutikt. Uzeina kartas nuo karto jau paruosiamieji, vis stipresni, bet taip retai, kad sansu jokiu, jog isivaziuos veikla. Galvoju reiketu isgert daugiau avieciu lapu arbatos, bet vis laiko tam nerandu. Terminas sestadieni, tai tikiuosi iki jo pagimdyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 04 04, 05:34)
Sveikinimai  wub.gif 
Operavo? Kaip jautiesi?

Taip, visai neblogai, tik vis ant miego traukia, gimdos susitraukimo skausmu beveik nejauciu, vakar ketanova suleido kelis kartus snd zvakuciu uztenka
QUOTE(Šalta kava... @ 2017 04 04, 05:57)
Sveikinimai:) Aš irgi jau atvažiavau į vgn,laukiam susitikimo su ypatinga persona.Kolkas viskas ramu,tik laiko pasirodo mažoka,tykiuosi viskas bus gerai.

Sekmes!

QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 04, 08:21)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="magic3" data-cid="71549494" data-time="1491252822">
<div>
<p>Kątik suėjo ketveri ir tuoj bus šešeri vartotojo įkelta nuotraukao taviškiai kokio amžiaus?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mano dar mažesni: 4m 8mėn ir 2m 5mėn.. ax.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Violeta06" data-cid="71549599" data-time="1491263011">
<div>
<p>Sveikos! Na ka, prisiduodu vakar 09.06 gime dukryte vartotojo įkelta nuotrauka3230 g ir 54, 10 balu is 10 vartotojo įkelta nuotraukaMum abiem viskas gerai vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kaip operacija? Kaip jauties? Kaip dukrytę pavadinot? 4u.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71549730" data-time="1491281185">
<div>
<p>Tai ką aš sekanti vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

</p>
</div>
</blockquote>
<p>Nea, kryžiukė ryt mirksiukas.gif</p>

Vardo dar neturim, is keliu variantu negalim apsisprest...
Operacija praejo gerai, jauciuosiu ir gerai, tik ziauriao noriu sokolado...
Atsakyti

O kas kaltas, kad norėjai termino išlaukt? :D

Lerikyte - o pampių kiek suėjo? Pirštinyčių nereikėjo?

pampiai pas mus  be skaičiaus eina :D ligoninėj kokių 8 dienai pakako,dabar ne mažiau 12-15

nei pirštinių nei kepurių sakė nebeddėt išvis palatoje

Aš irgi termino laukiu, jei ką :D

Lerikyte - dar klausimėlis: o iš higieninių reikmenų (paketų, pampersų ir tt) labiausiai reikėjo ar visai neprireikė (rašei, kad vienkartinių paklotų nereikėjo)?

Mafina - ir tavo patirtis įdomi :mirksiukas:

labai patiko praverte pampersai, 2 turejau.tada iklotai tie is gimdymo rinkinio eiles tvarka, o paluciu ligoninej kiek reikejo tiek buvo padeta. visa kruva tik imk. tai savo nepanaudojau. nes ir vaikui ir man dave

Papildyta:
Nu jo. Šiandien prieš paskutinė diena namie. Ketvirtadienį ryte jau iškeliauju rolleyes.gif

aha jau ruošias ateit lelius kaupia jėgas :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 04 balandžio 2017 - 11:47
QUOTE(Lerikyte @ 2017 04 04, 11:46)
aha jau ruošias ateit lelius kaupia jėgas biggrin.gif

Tai kad jam per daug pastangų nereiks biggrin.gif Nei jam nei man biggrin.gif
Eisim jau tuoj su vyru lovytę statyt ir bandysiu lagaminą po biški ruošti ax.gif

Kas čia blyn pas mus vis spam'ina, užknysa. Ir dar tai įkyriai aggressive.gif protest.gif bash.gif spam.gif box.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 04 balandžio 2017 - 12:18
Ech baltas pavydas Svetikui 4u.gif jau greit susitiks su maziuku wub.gif man dar laukt ir laukt ax.gif
Atsakyti

Tai kad jam per daug pastangų nereiks biggrin.gifNei jam nei man biggrin.gif

Bet tai paskui reiks jam mokytis valgyt ir t.t. daug reikalų laukia :)

Aš kelinta diena galėčiau ištisai miegot. Matyt bandau atsimiegot į priekį :mastau:

Svetikas - paskui pasipasakok į kokį lagaminą susitalpinsi :)

Operacija praejo gerai, jauciuosiu ir gerai, tik ziauriao noriu sokolado...

Aš po pirmo cp juokavau su seselėm, kad galėtų man per lašinę šokoladą lašint, irgi laaaabai norėjosi :)

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 04, 13:21)
Ech baltas pavydas Svetikui 4u.gif jau greit susitiks su maziuku wub.gif  man dar laukt ir laukt ax.gif

Turi dar laiko prie manęs prisijungti mirksiukas.gif
Kur tu gimdyti varyt planuoji?
Papildyta:
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 04, 13:23)
Aš kelinta diena galėčiau ištisai miegot. Matyt bandau atsimiegot į priekį mastau.gif
Svetikas - paskui pasipasakok į kokį lagaminą susitalpinsi smile.gif

O aš žinok jau kelintą dieną einu miegoti apie 1-2 val., o keliuosi 7 blink.gif doh.gif nebesuprantu unsure.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 04, 14:57)
Turi dar laiko prie manęs prisijungti mirksiukas.gif
Kur tu gimdyti varyt planuoji?
Papildyta:

O aš žinok jau kelintą dieną einu miegoti apie 1-2 val., o keliuosi 7 blink.gif  doh.gif nebesuprantu unsure.gif

Būtinai  mirksiukas.gif

Antakalnyje biggrin.gif abejoju, kad per kelias dienas veikla isibeges biggrin.gif reiks kantriai laukt kol ponaitis susigalvos pats pasirodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 04, 14:32)
Antakalnyje biggrin.gif abejoju, kad per kelias dienas veikla isibeges biggrin.gif reiks kantriai laukt kol ponaitis susigalvos pats pasirodyt biggrin.gif

Pakalbink biggrin.gif Galėsim viena pas kitą į svečius ateiti biggrin.gif
Mane gi po CP ilgiau laikys biggrin.gif
Atsakyti