Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 20:28)
Tada tikrai ne tai biggrin.gif kazkaip labiau pilvo apacia maudzia, ir net ne kaip per menesines, bet taip astriau truputi ax.gif po duso skausmas liko, bet nugaros neskauda

Nu man bent jau nugaros apačia labiausiai maudeno unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 04 03, 21:30)
Nu man bent jau nugaros apačia labiausiai maudeno unsure.gif

Aj, eisiu miegot jei iseis biggrin.gif jei netikras aliarmas Tai netikras
Atsakyti
Tikrai netikras aliarmas. Matyt perdaug aktyvo siandien buvo ir pilva tiesiog skaudejo. Atsiguliau ir viskas ok:)
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 04 03, 20:59)
Tikrai netikras aliarmas. Matyt perdaug aktyvo siandien buvo ir pilva tiesiog skaudejo. Atsiguliau ir viskas ok:)

Tai ramiai tada ilsėkis mirksiukas.gif
Atsakyti

Ramaus poilsio tada :mirksiukas:

Aš dar svarstau, ar eit lego susitvarkyt, ar jau tiek to :hmm: :D MB dar iš treniruotės negrįžęs, popietuko gerai numigau, nei kuo užsiimt, nei tingėt :)

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 20:37)
<p>Sujaukėt smegenis su nevedimu vaikų unsure.gif Aš saviškius planavau leist. Kaži neišeičiau iš proto su trimis namie unsure.gif
</p>

Aš planuoju vesti vaikus į darželį, nes jie patys namuose iš proto eina, o su naujagime vistiek negalėsiu aktyviai su jais užsiimti. Daugiau laisvadienių padarysiu, bet vesiu daržan vistiek. Dėl ligų maniškiai pernai dar labai viskuo sirgo, šiemet jau nebe, užsigrūdino.
Atsakyti

Aš planuoju vesti vaikus į darželį, nes jie patys namuose iš proto eina, o su naujagime vistiek negalėsiu aktyviai su jais užsiimti. Daugiau laisvadienių padarysiu, bet vesiu daržan vistiek. Dėl ligų maniškiai pernai dar labai viskuo sirgo, šiemet jau nebe, užsigrūdino.

Maniškiai irgi mažiau šiemet serga, reik tikėtis, kad ir toliau taip tęsis...

O kiek taviesiems metų? 

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, )
Maniškiai irgi mažiau šiemet serga, reik tikėtis, kad ir toliau taip tęsis...

O maniškiai matyt už tuos 3 ar 4 nesergimo metus atsigriebė šią žiemą. Mažius 3 kartus, vyras su vyresnėliu 2 kartus ir vieną kartą ir aš spėjau. Tikiuosi atsirgom savo dar bent porai metų į priekį ir su mažiuku bus ramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 04 03, 23:31)
Maniškiai irgi mažiau šiemet serga, reik tikėtis, kad ir toliau taip tęsis...</p><p>O kiek taviesiems metų?

Kątik suėjo ketveri ir tuoj bus šešeri smile.gif o taviškiai kokio amžiaus?

QUOTE(Svetikas @ 2017 04 03, 23:45)
O maniškiai matyt už tuos 3 ar 4 nesergimo metus atsigriebė šią žiemą. Mažius 3 kartus, vyras su vyresnėliu 2 kartus ir vieną kartą ir aš spėjau. Tikiuosi atsirgom savo dar bent porai metų į priekį ir su mažiuku bus ramu  unsure.gif

Linkiu, kad taip ir būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 03, 22:40)

Na kiekvienam savo duota. Mano dickis neserga isvis. O va dukriuks sirgaliuke - turi alergine astma. Siemet tik pabandet eiti pirmus metus i darziuka. Tai ilgiausiai isejo 3 sav ir tai buvo rugsejo men. Paskui max 6-8 dienas. Tikiuos nuo rudens maziau sirgs. Nes uz metu jau i paruosiamaja teks eit.
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 04 03, 22:53)
Kątik suėjo ketveri ir tuoj bus šešeri smile.gif o taviškiai kokio amžiaus?
Linkiu, kad taip ir būtų  4u.gif

Kokie jūsų dar mažiukai wub.gif Maniškiai jau vyriokai biggrin.gif Vyresnėliui už mėnesio 10 metų, maželiui liepos mėnesį 8 metai ax.gif

Ačiū už linkėjimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Na ka, prisiduodu vakar 09.06 gime dukryte wub.gif 3230 g ir 54, 10 balu is 10 biggrin.gif Mum abiem viskas gerai wub.gif
Atsakyti