Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas smile.gif

QUOTE(kryziuke @ 2017 01 11, 23:21)
Magnio patare pagert. Nieko blogo nerado. Bet savaitgali silpnai jauciausi, vis matuoju spaudima-sukiles gerokai-tai ryt vel vaziuoju.  Tyrimus vakar pasidariau-visi geri. Tik gliukozes nevalgius kraujyje per mazai. Zodziu, net geda ir rasyt..  ax.gif   kokia netikus.

Man labai idomu, koks skaiciukas gliukozes nevalgius? Per mazai irgi negerai, kaip ir per daug. Man bent jau aiskino, kad kai per mazai, tai vaikutis badauja unsure.gif Bet tikiuosi, tau nera taip ryskiai per mazai...

QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 12, 10:24)
Labas rytas 4u.gif

Kryžiuke - o kiek priaugai? 4u.gif
Ir ačiū, kad pasakei apie carters nuolaidą, šį bei tą visiems trims užsakiau smile.gif

Sveitikas - bet antrais metais galima nenutraukti motinystės atostogų, tik perrašyti prašymą, kad išmoką skaičiuotų nuo tėčio algos ir jam mokėtų, ar jau nebeliko šitos galimybės?

Geros dienos 4u.gif

As irgi taip maniau, kad antrais metais perrasai, kad skaiciuotu nuo vyro algos, vyras eina id arba, o mama buna namie ir antrus metus. Nejaugi pakeite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 12 sausio 2017 - 09:36

Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(Šalta kava... @ 2017 01 11, 23:51)
Sveikutės aš dar nieko neturiu, kažkas likę po pirmagimio, bet reikia susižiurėt, draugė atiduos rožinį vežimiuką wub.gif
Kažkoks stresas ima,pasirodo mano mokslų turi būti dar viena sesija, kuri vyks balandžio mėn. taigi tenka atsikelt sesiją anksščiau ir dar tame tarpe diplominį parašyti....O važinėt į paskaitas darosi sunku(pati nevairuoju, varinėju autobusu), nugara skauda, pilvas didžiulis, visi klausia gal ten du leliai(Cha cha ir man turėtų tai kelti nuotaiką), smegenine nedirba juodai, nzn kaip reikės susitvarkyt...O taip norėtusi pasiperkeliot, pasižiureliot lelytei savo visko:) Irena mano vyras tave apžiūrėjo ir pasakė, kad mus sulyginus aš tikras kalabokas biggrin.gif
Papildyta:
Mergaitės, gal kuri jau susidūrė su viais popierizmais?Ka reikia daryti prieš išeinant į dekretą? Kokius dokus pildyti? Ir gal kuri žino atsakymą į kvailą, betmane gerokai supainiojusįklausyma....?jEI IŠEINU Į VAIKO AUGINIMO ATOSTOGAS DVIEMS METAMS, O ANTRUS METUS APSIGALVOJAM IR ATOSTOGŲ IŠEINA TĖTIS (SU GALIMYBEDIRBTI), TAI AŠ PRIVALAU GRYŠTI Į DARBĄ, AR NE? gIRGĖJAU, KAD GALIU NEGRYŠTI, VISVIEN MANO DARBO VIETA BUS SAUGOJAMA DU METUS, IR AŠ TURĖSIU SOCIALINES GARANTIJAS....?

Labas
man visi sako, kad mano pilvas mazas biggrin.gif man jis jau didelis - susilenkt sunku, uzsidet pedkelnes sunku.. zodziu...

Del antru metu man irgi atrodo, kad galima persirasyti pasalpos skaiciavima nuo vyro algos, jei tai labiau apsimoka, bet kaip visa tai vyksta, tai manau tik Sodroj gali paskayt tiksliai
Atsakyti

But gerai , kad jos žinotų.. bst dažnai net pačios konsultuojančios nežino. Tada geriau raštu rašyt

Atsakyti
Sveikos merginos!
as visai pasimetus, nezinau jau net ka reikia nusipirkti ir ka ne, rubeliu tiek graziu,bet ar apsimoka pirmiem menesiam tuos grazius pirktis, nes kiek girdejus, kad pagrindinis rubas - bodziukas? Ka perkate jus is rubeliu ir kiek ko mazdaug zadate pirkti?
Vis dar neapsisprendziau del vezimo biggrin.gif
O va mano gyvenimas, kai visad sakiau, kad kaip filmas, pasisuka viskas i kita puse labiausiai netiketais momentais, tai va, sauktiniu sarasai paskelbti, galvoju reikia patikrint tycia ar draugas yra. Ir ka jus manot? Yra, kaip tycia, iki kovo turi pristatyti dokumentus.. Tai jeigu jam teks vaziuoti, teks ir man, nes dekreta jei apmokes man valstybe, tai tik kazkur ant nuomos namo uztenka jo, o kur visa kita? Siaubas. Nezinau nei ka daryti, nei ka galvoti...
Atsakyti
QUOTE(mafina24 @ 2017 01 12, 09:33)
Labas rytas smile.gif

As irgi taip maniau, kad antrais metais perrasai, kad skaiciuotu nuo vyro algos, vyras eina id arba, o  mama buna namie ir antrus metus. Nejaugi pakeite?

tikrai taip, iki kol sueina vaikui metukai, pries kelias savaites reikia kreiptis i sodra su prasymu, tada mama gali toliau buti su mazyliu, o pinigelius moka jau is tevo atlyginimo.
Papildyta:
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 12, 12:57)
Sveikos merginos!
as visai pasimetus, nezinau jau net ka reikia nusipirkti ir ka ne, rubeliu tiek graziu,bet ar apsimoka pirmiem menesiam tuos grazius pirktis, nes kiek girdejus, kad pagrindinis rubas - bodziukas? Ka perkate jus is rubeliu ir kiek ko mazdaug zadate pirkti?
Vis dar neapsisprendziau del vezimo  biggrin.gif
O va mano gyvenimas, kai visad sakiau, kad kaip filmas, pasisuka viskas i kita puse labiausiai netiketais momentais, tai va, sauktiniu sarasai paskelbti, galvoju reikia patikrint tycia ar draugas yra. Ir ka jus manot? Yra, kaip tycia, iki kovo turi pristatyti dokumentus.. Tai jeigu jam teks vaziuoti, teks ir man, nes dekreta jei apmokes man valstybe, tai tik kazkur ant nuomos namo uztenka jo, o kur visa kita? Siaubas. Nezinau nei ka daryti, nei ka galvoti...

o jeigu pateikti kokia pazyma apie jusu nestuma ir pajamas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(silxoxo @ 2017 01 12, 13:57)
Sveikos merginos!
Vis dar neapsisprendziau del vezimo  biggrin.gif

Gal man vaidenasi, bet kiek zinau neima i kariuomene, jei galima irodyti, kad vyras/draugas yra seimos maitintojas - kazka tokio man pasakojo mano kolege. unsure.gif nu kaip taip, nestumas, vaikiukas gims, o tevo nebus salia..
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 01 12, 08:24)
Ir ačiū, kad pasakei apie carters nuolaidą, šį bei tą visiems trims užsakiau smile.gif

Sveitikas - bet antrais metais galima nenutraukti motinystės atostogų, tik perrašyti prašymą, kad išmoką skaičiuotų nuo tėčio algos ir jam mokėtų, ar jau nebeliko šitos galimybės?

Įmesk nuorodą, pasižvalgysiu ir aš, o tai dar absoliutiškai nieko neturiu ax.gif

Tai taip, gali nutraukti motinystės atostogas, kad tėtis gautų, o ne tu. Bet kiek pamenu klausimas buvo ar gali tėtis motinystės atostogų išeiti, o jai dar laikys darbo vietą ir galės neeiti į darbą. rolleyes.gif
Info iš Sodros puslapio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetikas: 12 sausio 2017 - 14:21

o jezus jezus kaip aš didėju. Vizualiai kaip ir ne, bet jau +10 kg  :huh2:  :huh2:  :huh2: nebejuokinga 

žinau,kad kadangi iki buvau labai liekna, aš priaugsiu daugiau svorio, nei apvalesnės moterys, o ir į prieaugio skaičiuokles telpu, bet vistiek daaaaaaaaaug. 

Atsakyti
Aš kol kas 8 kg priaugau ax.gif
Kadangi su abiem buvau priaugus per visą laiką lygiai 14 kg, tikiuosi ir šį kart neviršisiu unsure.gif
Atsakyti

skaitau,kad lieknoms skaito norma priaugti 13-18 kg  :bijau2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 01 12, 14:34)
skaitau,kad lieknoms skaito norma priaugti 13-18 kg  fear.gif

Mano KMI iki nėštumo buvo 22.5, tai nežinau prie kurių aš ax.gif
Atsakyti