Gliukoze kai isgeri neleidzia vaikscioti, nes netikslus bus rezultatas, organizmas pats turi susitvarkyti su gliukoze per dvi valandas, o jeigu judesite, tai greiciau issivaikscios gliukoze ir parodys netikrus rezultatus Bet as tai issiprasiau, kad i namus mane isleistu tom dviem valandosm, iki namu 2 min kelio su masina, namie prisake guleti lovoje, bet as tai neisgulejau
mafina, aha, tai netikslūs tyrimai! marš atgal prisiduot ir pakartot
Taip taip, as tikrai netiksliai viska atlikau Kazin ka butu parode man, jei buciau gulejusi nebeprisiduociau ne uz ka, vos isgeriau as ta gliukoze
Papildyta:
Bet nieko labai nenusižengiau - gi ant treniruoklio valanda laiko nesportavau
jaučiu,kad organizmas kaupia skysčius. Nepatinka, nepatinka
užsisakiau BB gultuką iš Vokietijos už 115 e. Lietuvoje nieko pigiau neradau.
labas, aha tikrai pas mus pigiau nebus
is ko supratai kad organizmas kaupia skysciu? tinsti?
as snd nakti turejau streso, apie 3 val. prabudau nuo nezmonisko skausmo, *** galvoju kas cia dabar, negi saremiai, po keliu sekundziu supratau, kad nugara (kryzkaulis, klubai, desine koja) nei pajudet nei ka, vyro nera,ka daryt nzn, po kokiu gal 10 min biski lengviau pasidare, suprantu kad organizmas ruosiasi gimdymui, bet nu skausmas tai jomajo...
as snd nakti turejau streso, apie 3 val. prabudau nuo nezmonisko skausmo, *** galvoju kas cia dabar, negi saremiai, po keliu sekundziu supratau, kad nugara (kryzkaulis, klubai, desine koja) nei pajudet nei ka, vyro nera,ka daryt nzn, po kokiu gal 10 min biski lengviau pasidare, suprantu kad organizmas ruosiasi gimdymui, bet nu skausmas tai jomajo...
Vajei uz tokia naktele
Is kokiu puslapiu jus viska uzsakinejat, mane domina drabuziukai pirmieji. Snd visa diena visus puslapius ziurineju, bet vienur nera dydziu, kitur jau spalvos negrazios
rūbus siunčiausi iš USA, dauguma Carters.
labas, aha tikrai pas mus pigiau nebus
oho, bet juk paruošiamiesiems per anksti dar
mane per šventes buvo nugara sukabinus, galvojau jei taip ir toliau tai bus labai nelinksma... bet ac die dabar gerai.
Pastebėjau,kad antroje dienos pusėjau jau tik geriu, bet į tualetą nueinu kur kas mažiau.. Iš vedo paapvalėjau ir vakar vakare nusiėmus kojines pamačiau, kad nuspaudė juostelė,ko niekas nebūdavo,,, vestuvinis žiedas sunkiau nusiima
Labas visoms
Buvau pas odontologe, parasiuka gavau. Dar liepe atvaziuot vasari, dali danties man priaugint, bo nuskilo sake negrazu gimdyt, o ir nuskausminimo jokio nedarys
As rubelius pirkausi is HM, Lindexo, smelinukas.lt, matata.lt - ziurinejausi kaip kainos ir pan.
labas,
dar nežinau ats , ryt skambinsiuos.
nežinau ar čia labai jau negerai, spaudimas normalus,o jau ir 30 sav ant nosies.
Bet paklausiu, paklausiu dėl šv ramybės
Irena - šaunuolė dėl dantistės Aš neprisiruošiu užsirašyt Bet šiandien pas šeimos gydytoją užsirašiau dėl tyrimų, po savaitės eisiu.
Kryžiuke - o ką tau gydytoja dėl susitraukinėjimų pasakė? Berods tau buvo