Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas. Kaip čia tylu ir tuščia šiandien.
Atsakyti

Tikrai, net aidas girdisi  :huh2:  :D​ 

Atsakyti
Na ne tylu ne tylu, visos dirba arba jau turimus vaikucius ziuri biggrin.gif
Atsakyti

Kam pas gydytojus greičiausiai dabar?

Atsakyti
Man kitą savaitę, bet bus paprasta apžiūra, o taip norėtųsi, kad padarytų echo, nes leliukas nusprendė kol kas nesirodyt - kai paskutinį kartą darė echo, nieko nesimatė kas ten tarp kojyčių, tai taip ir gyvenam nežinomybėje.
Atsakyti

Man tai tik vasario 2 dabar. Jei aisku tyrimai visi vakar dienos bus geri

Atsakyti
O kaip sužinosi tyrimų rezultatus - žadėjo paskambinti ar pačiai reikės skambintis ir klausti?
Atsakyti

Žinau gydytojos darbo laiką ir tuo metu pasuksiu į kabinetą ir pasakys.

Nors praeitą kartą ir pati pasuko anksčiau, sako va žiūriu tyrimus tai ir tavo pasakysiu. 

Atsakyti
Man penktadieni (sausio 13) biggrin.gif

Ryt vaziuosiu atiduot tiriamaja medziaga, dar pas odontologe savo uzsuksiu parasiuko ax.gif ir prasibegsiu per HM beibiui smutkeliu.

Gavau sian kombinezoniuka ir romperiuka. Kombis fainas, o vat romperiukas galvojau kad siltesnis bus. Na bet nieko, sunesios per 3 menesius biggrin.gif

Ir mastau, kad gal dar kelis slaiuztus nupirksiu - kelis plonesnius, kelis storesnius, ir mano rubeliu sopinimasis su rubeliais bus baigtas. Liks pampersiukai, aspiratoriai, nusiaubt vaistine, supirkt reikemnis sau ir beliks didieji daiktai - vezimas, lovyte, vystymo stalas - na bet juos paliksiu dekretui biggrin.gif
Atsakyti

aš šnd irgi jau gavau siuntinuką tą rinkinį po gimdymo, kelis vienkartinius patiesalus nu prabėgimo, turi atvažiuot vonelė kažkuriuo metu dar 

Atsakyti
Sveikos,

Siandien visa ryta uzsisaldinau gliukoze. Nieko baisaus, badymas kad krauja paimtu nemalonesnis buvo. Kazkodel vaiksciot neleido,liepe sedet ir vandens negert visas dvi valandas. Praeita karta kaip dariausi tai ir vaiksciojau ir leido nedaug atsigert.
QUOTE(Irena85 @ 2017 01 09, 15:48)

Va, ka tik pasake, kad ta kolege turi mergaite, 1200 gr

Daug sveikatos ir jegu mazylei ir mamai
Atsakyti

man irgi liepė nevaikščioti. 

Atsakyti