Labas rytas
Vakar "pasiėmiau" sau laisvą pusdienį. Palikau vyrui vaikus ir išėjau į parką viena pamegzt. (taip jau jie mane iškankinę, greičiau jau rugsėjis ateitų, vienas darban, kiti - į ugdymo įstaigas
Nebegaliu, kaip noriu tylos ir ramybės namie
). Per 3 valandas nusimezgiau visą kepurę
Pakako vieno 50 g matkiaus (Drops Cotton merino). Neturėjau daugiau ką megzt, tai grįžau. Vyras visas nusiplūkęs buvo
Dukra taip jį išterorizavo, kad ir į Macdonaldą vežė, ir žaislų nupirko, kad tik nezyztų
Sūnų pas draugus išsiuntęs buvo, nes su dviem išvis negalėjo susitvarkyt
Rudeniaspalviai šilti pirkiai. Kur taip?
Iš ABC siūlų, Kaunas, Čečėnijos aikštė, vienas iš 13aukščių...
Sveikos, mano Berlin buvo išvestas pasivaikščiot.
Siūlas brangus, gražus, bet ... labai veliasi pažastyse ir šonuose. Šiaip malonus prie kūno ir šiltas. Labai patiko Berlin pečių konstrukcija. Ateityje dar naudosiu, jei nesigaus susagstomas ir praeis kardiganų noras. 
Labai gražu, ir raštas, ir spalva, ir kaip guli
Kas per pečiai?
Donstop, einu aš pas gyd. ir priežasčių ieškau. Gyd. mane pamatęs jau iš tolo šaukia, kad "Baltijos žmonės aukštiiiiii..."
Bet, deja, medicina migrenos atveju ne kažką pažengus, priežastys neaiškios, šalina tik pasekmes. T.y. išgeri tabletę-praeina tam kartui, trukt už vadžių, vėl iš pradžių...
Gal reikia keisti gyvenimo būdą, gal kažkokia problema graužia iš vidaus jau ilgą laiką...?
Man buvo migrena, kankinausi virš metų laiko. Ir priežastis buvo - įtampa, patiriama darbe. Išėjau iš darbo ir pamiršau, kas tas yr, ta migrena, jau daug metų praėjo