kaip Luknė?
na dar negaluoja,bet jau be temperatūros.turim kažkaip ketvirtadienio ryto sulaukti,kol tie pasėliai išaugs.ir būtų gerai,jeigu neblogėtų...o vakar nei infekcinėj,nei klinikos niekaip pas vaiką echoskopuojant apendikso nieks nerado...
na dar negaluoja,bet jau be temperatūros.turim kažkaip ketvirtadienio ryto sulaukti,kol tie pasėliai išaugs.ir būtų gerai,jeigu neblogėtų...o vakar nei infekcinėj,nei klinikos niekaip pas vaiką echoskopuojant apendikso nieks nerado...
Pabėgo! juokauju ;) būna kartais dėl dujų arba dėl kitokios pačio apendikso padėties echoskopuojant neina pamatyt. Nes gi visos žarnos kaip žarnos viena sienele pritvirtintos prie likusio kūno, kad nesusimazgaliotų netyčiom, o tas trumpas, kūdas žarnigalis apendikso vardu gi laisvas kaip paukštis mezgėjiškai gal su kepurės ar šaliko kutu galima palygint. Kur nori, ten tabaluojas ir kartais įlenda tarp kokių žarnų kilpų ar nuslenka žemyn į dubenį, ar aukštyn prie pat dvylikapirštės ir ne taip lengva tada jį rast aišku, tas pacientui nieko gero, nes reik laukt arba kol pablogės ir vistiek reiks operuot, arba pagerės ir bus nuspręsta,kad buvo ne apendicitas.
Kantrybės ir sėkmės! Kad viskas kuo greičiau išsispręstų
Pabėgo! juokauju ;) būna kartais dėl dujų arba dėl kitokios pačio apendikso padėties echoskopuojant neina pamatyt. Nes gi visos žarnos kaip žarnos viena sienele pritvirtintos prie likusio kūno, kad nesusimazgaliotų netyčiom, o tas trumpas, kūdas žarnigalis apendikso vardu gi laisvas kaip paukštis mezgėjiškai gal su kepurės ar šaliko kutu galima palygint. Kur nori, ten tabaluojas ir kartais įlenda tarp kokių žarnų kilpų ar nuslenka žemyn į dubenį, ar aukštyn prie pat dvylikapirštės ir ne taip lengva tada jį rast aišku, tas pacientui nieko gero, nes reik laukt arba kol pablogės ir vistiek reiks operuot, arba pagerės ir bus nuspręsta,kad buvo ne apendicitas.
Kantrybės ir sėkmės! Kad viskas kuo greičiau išsispręstų
panašus į tą beretės stimburiuką ? )
šiandien mano penktokui susitikimas su auklėtoja ir naujais klasiokais.mindžikuoja prie durų jau nuo pietų
Sveikos
Antra diena mokymuose, vos gyva Ir dar dvi dienos laukia Mokymus veda tokia senučiukė aštuntoj dešimty, tai atitinkamas tempas ir visa kita...
Luknei Miglės apendicitas irgi buvo gerai pasislėpęs. Labai ilgai truko operacija. Po to chirurgė sakė, kad visiškai netipinėj vietoj ir apskritai, kad kiaušidė panašesnė į apendicitą atrodė
Šarange, jaučiu šiltumėlis megztinio O neskersavo tvidas?
Sveikos,
aš irgi filosofiškai nusiteikus, nors visai nepatinka man mano būsena. Parsinešiau 7 siuntimus šiandien, 8-to nebedrįsau paprašyt. Pasiprašysiu, kai grįšiu su vienais rezultatais .
Reziumė - sveikata brangiausias turtas. To linkiu Luknei ir visoms. Uždusau šiandien lipdama iš 4 į 5 aukštą pas kaimynę. Kaimynė-draugė norėjo geležies tablete pavaišint, kad geriau pasijusčiau .