Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rogutinis ne 100% :rolleyes:

Bet ačiū ir už ir tokia informacija :mirksiukas:

Turėjau kašmyrinį megztuką, tai kandys suėdė. Nepamąsčiau pasvert prieš išmetant :oh: :D

Atsakyti

Dar pažiūrėjau, tai mano du turimi fabrikiniai - pusiau šilkas su kašmyru, gryno neturiu.

Atsakyti

Apnėriau kaklą vėžliuku, sakyčiau, kad geriau, o ir šiaip po skalbimo pagerėjo vaizdelis.

Dabar mane  ištiko netikėtai neturiukąmegzt  :huh2:  Prie mašinos tai turėčiau,bet jau labai tingiu... Vakare rodys "Emilija iš Laivės Alėjos" ir " Jaunajį popiežių" per lrt, būtinai reik kažko megzt  :D​ 

Norėjau pasvert savo rogutinio kašmyro sukritakaklį bet neradau  :oh: 

Atsakyti

 

Ligvita, o ten kas, nelabai supratau?

 

ci prisukamu virbalu rinkinys..

 

Katuk, ciupk balionus :4u: :4u: :4u:  nieko ner turbut labiau gazdinancio, kaip neaiski diagnoze

Atsakyti

Emiliją k/t žiūrėjau, netikėtai jautriai sužiūrėjau (bet dailius megztukus irgi pastebėjau). Gal pažiūrėt ir per tv?

Dukrai buvo staigus noriuuuumiaaagzt. Siūlai - toks gražus, bet storokas pūkas. Virbalai tik 2 nr. Tai mezgėm vakar pakaitomis, eilutę ji - eilutę aš, kietai - minkštai. Sakyčiau, patiko.

Atsakyti

Ristina mano golfiukas 30% šilko, 70% kašmyro - 148g.

Atsakyti

Ligvita, gal netyčia turi šitą skarą savo neišsemiamuos lobynuos? :D http://www.ravelry.c...rary/halligarth principas kaip ir aiškus, bet vistiek butų lengviau  :D​ Arba šitą http://www.ravelry.c...ary/forestgreen .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 28 rugpjūčio 2017 - 20:16

nea tu neturiu, nors viena labai grazi :)

va tokia yra nemokama

http://www.ravelry.c...y/dark-forest-2

Atsakyti

Labos

Katuk, laikykis  :4u:  Kad greičiau palengvėtų ir diagnozė paaiškėtų. Ir kad pagaliau žmogus ko nors skanaus užvalgyt galėtų, o tu poilsio akimirkų turėtum ir ne per atostogas  :4u: 

Už užuolaidas pagarba  :bis Tiesias siūles nusiūt dar dar, bet visi matavimai tokių plotų...  :unsure: 

Aš ir Donstop planus apžiūrėjau ir stebėjaus kiekviena minute suplanuota  :4u: Įsivaizduoju, kiek daug visko norimo galima pasiekt su tokia disciplina  :wub: Mano gyvenime tai totaliai nerealu dėl amžinai plyštančios galvos. LT būdavo kartą-du per mėn., o čia ištisai  :fool: Arba migrena su visom aurom, arba šiaip galva plyšta. Ir tas amžinas tablečių skaičiavimas su ribojimais. Vis dar kaltinu užtemimą,  bet gal teks ir rimtesnių priežasčių eit ieškot...

Dažniausiai planuoju, ką būtinai būtinai reikia per savaitę padaryt darbe ir namų ūkyje ir ką būtų gerai. Tas "kas būtų gerai" priklauso nuo galvos ir savijautos - jei galva leidžia, pasidarau, kad galėčiau suvaidint daug nuveikusią, kai užpuls migrena ir nieko nepadarysiu. Mezginių planų sąrašas tik pagal turimus siūlus surašytas. Dėl modelių keliolika kartų persigalvoju  :blush-anim-cl: 

Drabužius aš ir kasdien keičiu ir skalbiu. Man nepatinka, kad pažastys ne pirmo šviežumo po dienos būna, plius antiperspiranto žymės. Aišku, ir klimatas pas mus toks. Per dieną kelis kartus tenka keist, jei lauke būnam daugiau vasarą. Dukra jau ir įprato, kad kasdien nauji drabužiai šventas reikalas. Jei išsiterlioja, pati keliauja švarių pasiimt. Nebūtų džiovyklės, turbūt sunkiau būtų.

"Ką žiūrėt" ir mane ištiko  :oh: Netikėtai atradau, kad Outlander 3 sezonas tik rugsėjo 10 oficialiai startuos... Aooom... Labai užkabino. Emilijai aš per jautri savo vidinėm dabartinėm būsenom. Rodė pas mus kino teatre kažkada su visom žvaigždėm atvažiavusiom, bet nėjau  :ax: Nejau tą popiežių teks žiūrėt  :huh2: 

Atsakyti

labas rytas

aš kol laukiu Outlander 3 sezono tai knygas svetimšalės damušinėju

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Donstop - gaivus rūbas :bigsmile:

:)  :4u: 

Mano gyvenime tai totaliai nerealu dėl amžinai plyštančios galvos. 

Liūdna skaityt, Vasaros lietau, kodėl neieškai medicininės pagalbos, nejau problema neišsprendžiama?  :unsure:  Kaip gi taip gyvent, visą laiką su tabletėm  :(​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Visai neblogas tas filmas apie Emiliją, tikėjausi mažiau kaip iš lietuviško :D

Kaip šiandien šalta... O kaip skauda gerklę, vos apverčiu liežuvį  :oh:  Atėjau šiandien su tvidiniu megztuku, kurį buvau nuračiusi kaip nenešiojamą, aišku, užsisegus gal ir nekaip atrodytų, bet su atsegtu labai smagu ir šilta, ypač kai tiek suveltas skalbiant, kad tik susitrauktų nors kiek :D

IMG_6371_medium2.JPG

Ir šalikas kaip tik šitas ant kaklo, net nustebau pamačius foto :D 

IMG_6542_medium2.JPG

Fonas...  :wub: 

0_9c389_345d9604_orig_medium2.jpg

0_9c358_14bb98d4_orig_medium2.jpg

Atsakyti