Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

 

 

Donstop, priprakaituot du megztinius per dieną man rodos ne visai normalu :hmm:  kaip ten pas tave reikalai su endokrinine sistema?  Kitas dalykas, tiek prakaituojant gal verta pagalvot apie kitus rūbus, o ne megztus

aš tai skalbiu pagal situaciją. Būna dienų prakaituotų, būna nelabai. Tai gale dienos ir žiūriu-smirdi tas mezgalas ar ne :D  šiaip mezginius skalbti man nelabai patinka. Rankom tai toks ten skalbimas, pavolioji vandenį ir tiek, o mašina tai reik atrūšiuot, ne visus kartu gali skalbt.

 

 

Aš visą gyvenimą tokia  :)  Plius judu daug ... su mažu vaiku kitaip ir neišeina, aš tiek prisibėgioju, prisitampau su dukra (+dviratukas/paspirtukas/vežimėlis vis tempiamas ant kupros), kad pargrįžtu namo po prakaitu tiesiogine to žodžio prasme, nugara kiaurai šlapia būna, nors gręžk. Tokį rūbą nusivilkus, kad ir nesmirdi prakaitu (dėka kosmetinių priemonių)  man nesinori kitą kartą vilktis vėl, nehigieniška atrodo, aišku jis keliauja į skalbimą. Ir nesvarbu, ar tai megztinis, ar maikutė, ar marškiniai...

Atsakyti

O dėl vyro linkiu, kad kuo greičiau bent jau rastų priežastį  :4u:​ 

Atsakyti

dontstop, o kam tau +vežimukas, jei vaikas jau dviratukinis? Kuprinė tada tavo draugas. Nebent mėgsti tokiu būdu augint raumenis, bet a) labiausiai auga blaudzos b) mama ne nešulinis gyvūnas.

Aišku, mano vaikui mažiausiam jau 7, ir augo su savo kiemu. Apie kiemą butinė (gyvena bute, nes jai namo nereikia) sesė yra sakius: "tau tai gerai, vaiką po pažasčia ir į lauką, o aš kol turtus iš 5a. nuvelku.."

PS apie planavimus: planuoju (kai tai darau) stambiai, kokio rezultato ar proceso reikia. Minutiniai planai būna, kai daug susitikimų, derinamų su pasiruošimais rytdienos susitikimams. Nebais dažnai mane tokios dienos ištinka, suenergizuoja ir praeina  :angel2:  Dar sudėlioju (su nustūmimo dedlainu), kada padaryt nepatinkančius darbus ir atšvęst tą padarymą. 

dontstop, o tu gyvenime ir profesijoje kas? Ar čia charakteris toks?

Atsakyti

Gadget, pas mus didelis transporto parkas :D , pagal nuotaiką tai vežimėlis, tai dviratukas, tai paspirtukas, tai koks lėlių vežimėlis, šiandien pvz supermarketo pirkinių vežimėlis buvo tampomas. Jei toliau kur reikia eiti, kokius nors reikalus pakeliui tvarkyti, tai vežimėlį imu arba triratuką su rankena, taip man patogiau. Bet kokiu atveju atgal tempti reikia ir vaiką, ir tranpsorto priemonę, ir tašę ant kupros, kartais dar pirkinių maišus. Ir lakstyt paskui ją, ji judri. Žo, yra dėl ko prakaituot  :) 

Pagal profesiją aš psichologė, bet dirbau visokius darbus, pagrinde ne pagal specialybę... Temperamentas cholerinis  :D​ 

Atsakyti

Aukščiau parašyto posto iliustracija  :D  (tuo pačiu paskutinio vasaros darbo demonstracija  :D  :D )

 

Dukra varo su savo pirkinių vežimėliu, aš vos spėju iš paskos. Atgal nešiau miargą po vieną pažaščia, vežimą - po kita  :oh:  :karsta: Čia dar buvo light variantas, nes buvo ir padėjėjas-fotografas po ranka, ir jokių tašių, pirkinių, smėlio žaislų ir tt  :)

 

SAM_5146_medium2.JPG

 

 

SAM_5158_medium2.JPG

 

 

Siūlai įdomūs tokie, man labai patiko. Dar daug jų turiu...

 

 

SAM_5160_medium2.JPG

 

SAM_5161_medium2.JPG

Atsakyti

Tikroji spalva - rankovės foto?

Patiko  :wub:  Ir margumas, ir faktūra, ir kas numegzta. Dabar prašau papasakoti sudėtį, kur pirkai, kiek mokėjai, ar buvo kitų spalvų (kodinis mano ir vienos labai šaunios Jurgitos klausimas, užduodamas vienu ypu po neparduotuvėj užmatyto tikrai gero daikto).

Atsakyti

Tikroji spalva - rankovės foto?

Patiko  :wub:  Ir margumas, ir faktūra, ir kas numegzta. Dabar prašau papasakoti sudėtį, kur pirkai, kiek mokėjai, ar buvo kitų spalvų (kodinis mano ir vienos labai šaunios Jurgitos klausimas, užduodamas vienu ypu po neparduotuvėj užmatyto tikrai gero daikto).

Taip, rankovėj tikroviška spalva  :) 

Pirkau Vilniuje Mados garaže, babininis siūlas, Filcompany Giuggiolo, 80 % medvilnė, 20 % viskozė, kiek kainavo, nepamenu, seniai pirkau, balandį dar, kitų spalvų nebuvo  :hmm:​ 

Atsakyti

Donstop - gaivus rūbas :bigsmile:

Man klausimas "pasistojo" :hm: kiek gramų gali reikėto megztukui kašmyrinio siūlo. 100% kašmyro. Spėju, kad siūlas lengvas ir gan ekonomiškas. Gal kuri mezgėt?? :hm:

Atsakyti

Ar pastebit, kad tuoj bus jubiliejinis 1000-is puslapis?

Atsakyti

Galiu pasvert ryt turimus M dydžio škotiškus kašmyrinukus. Dar yra prieinamas tėtuko vyriškas XL, bet svarstyklės tik paprastos. Tau mašinamezgė išeiga įdomi, taip?

 

PS rūkau. Mėsikę gurmanišką. Ąžuoliniu dūmu. Dar gėriuos šermukšniais ir laaabai tarpais neriu savo amžiną skarą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 28 rugpjūčio 2017 - 16:53

Galiu pasvert ryt turimus škotiškus kašmyrinukus. Tau mašinamezgė išeiga įdomi, taip?

Svarbi bet kokia informacija :D

Atsakyti

Mano megztas iš dviejų gijų rogutinio kašmyro  pareikalavo 500 g. :)

http://www.ravelry.c...pena/kasmyrinis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 rugpjūčio 2017 - 17:07