Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:blink:  :blink:  :blink:

Kodėl? labai prakaituoji ar tiesiog toks įsitikinimas? Aš vasarą maikutes tai irgi dažniausiai keičiu kasdien, bet megztinių tai galiu neskalbt vos ne mėnesį, nes tikrai taip neprakaituoju šaltuoju sezonu, plius nešioju ant maikutės, o ištept tuo labiau neištepu :D Bet pasijaučiau nevala dabar  :D

Lininius ir co. (Viskozė....) plaunu po kiekvieno apsirengimo, ant maikutės ar ne. O cardigan tipo tai rečiau. Dažniau vėdinu vėjyje (pirma pradėjau vėdint/šaldyt, paskui paskaičiau, kad su kašmyrais taip ir patariama).

sveikos ,

žiūriu man produktyviausiai mezgasi ...ligoninėj  :blink: kol Luknei lašelinės kapsi,gal atnarą užbaigsiu.bus dvi savaitės ir numegzta :)

Ak.

Žinai, norisi tau palinkėti nebepatirti tos superproduktyvios mezgimo aplinkos.

Jau paskaičiau, kas nutiko. Jamk kokį medicininį  :4u:  o čia tos nuo šuns užkrėstosios ligos pasekmės?

Atsakyti

užsitęsęs pilvuko skausmas nedidelis šiąnakt pasireiškė visam gražume...

Sveikit greičiau  :4u:​ 

Atsakyti

O man nesimezga paskutiniu metu. Užtat labai gerai šveičiasi ir dažosi. Rašomąjį ir kavos staliuką restauravau, toks pats likimas laukia komodos. 

Mezgiminiai planai pabaigus šveitimus-gręžimus-špachliavimus-dažymus-valymus labai kuklūs: pabaigti dar pernai pradėtą suknelę, o po to paklodės kraštus apnert. Tada žiūrėsiu, kam įkvėpimas apims. 

Atsakyti

Skaru mezgimas nesa dividendus :) prizas jau keliauja pas mane

Kažkoks konkursas buvo? Prizas tikrai pelnytas  :)​ 

Atsakyti

Lininius ir co. (Viskozė....) plaunu po kiekvieno apsirengimo, ant maikutės ar ne. O cardigan tipo tai rečiau. Dažniau vėdinu vėjyje (pirma pradėjau vėdint/šaldyt, paskui paskaičiau, kad su kašmyrais taip ir patariama). Ak. Žinai, norisi tau palinkėti nebepatirti tos superproduktyvios mezgimo aplinkos. Jau paskaičiau, kas nutiko. Jamk kokį medicininį  :4u:  o čia tos nuo šuns užkrėstosios ligos pasekmės?
ne...čia kažkas naujo,nuo maisto turbūt... paėmė pasėlį,gal bus kas konkrečiau

 

ir į klinikų chirurginį važiuosim.kad atmest apendicitą...

 

liko 8 eilės ripsint...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 28 rugpjūčio 2017 - 13:29

O aš... Savo ripsinukę pradėjau pirmą atostogų dieną 8h ryto tik įsėdus į mašiną ir pabaigiau vakar, paskutinę atostogų dieną 21h :D Toks grynai atostoginis ripsinis mezginys, tiesa, tarpe dar pleduką paripsinau, dabar kuriam laikui ripso pakaks, bet neatsižadu :D

Rezultatu dar nežinau ar patenkinta, kol kas toks beformis seksualus reikalas pasirodė :D Gal reiks apnert kraštelius :hmm:

Kaip Liniukai norėjosi kritimo, tai man kaip ir norisi tvirtumo ir formos, bet čia nuo daug niaunsų priklauso, nuo siūlų gal labiausiai... :huh2:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 28 rugpjūčio 2017 - 13:43

Bet pasiekimų šiokių tokių turiu. Pasisiuvau dienines užuolaidas savo svetainei. Jaučiuosi kaip kokia Kerpena.

Net nusiprukščiau iš palyginimo.

Tik nesupratau iš kur jis. Nelabai  ką ir siūnu paskutiniu metu. Tu pati ten visokius kailinius ir išleistuvines sukneles siuvi. :rolleyes:

Bet mąstą tai įsivaizduoju. Ir labai nemėgstu tokių didelių daiktų siūt. Tiesą sakant tokio didumo ir neteko turbūt. Kažkada seseriai didelei dieninei užuolaidai juostelę raukimui prisiuvinėjau, neatsimenu, kiek ten metrų buvo, bet atsimenu, kad siuvu siuvu ir niekaip nesibaigia. Bet nors nieko matuoti ir kirpti nereikėjo

 

Olaiva, nors ir pavydu dėl besisekančio mezgimo, bet gal geriau nereikia tokių sėkmių :unsure: . Sveikit :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 rugpjūčio 2017 - 13:50

Kerpena, ne dėl siuvimo, o dėl grandiozinio darbo. Kažkaip tau vis sekasi tokius neeilinius dirbti, tai su traktorium pravažiuot, tai elektros laidus taisyti....tai man ta užuolaida susilygino su tuo :D nes pačio siuvimo tai ten iš tikro ne tiek ir daug ir nesudėtinga.

Donstop, priprakaituot du megztinius per dieną man rodos ne visai normalu :hmm:  kaip ten pas tave reikalai su endokrinine sistema?  Kitas dalykas, tiek prakaituojant gal verta pagalvot apie kitus rūbus, o ne megztus

aš tai skalbiu pagal situaciją. Būna dienų prakaituotų, būna nelabai. Tai gale dienos ir žiūriu-smirdi tas mezgalas ar ne :D  šiaip mezginius skalbti man nelabai patinka. Rankom tai toks ten skalbimas, pavolioji vandenį ir tiek, o mašina tai reik atrūšiuot, ne visus kartu gali skalbt.

Ligvita, o ten kas, nelabai supratau?

Olaivai ir jos blondinei balionėliai :4u:  :4u: nemalonūs reikalai. Aš tai va dvi savaites vyrą pavežiojau lašelinėms, bet kažkodėl sugalvojau knygą laukdama skaityt, o ne megzt :hmm:  kaži kodėl.

Va Dontstop atsakymas dėl nuotaikų. Pirmą atostogų dieną vyrą smarkiai išbėrė. Nepraeina trečia savaitė net nuo hormoninių lašinių, priežastis neaiški, perspektyva irgi. Tai liūdna dėl visko-dėl atostogų/neatostogų, dėl ligos ir dėl ateities, nes reiškia kad gali pasikeisti vėl visas gyvenimo būdas iš pagrindų. Vyras valgo tik ryžius su druska ir virtas kukurųzų burbuoles. Dar bulves retkarčiais. Geria tik vandenį.

Ristinos dryžius labai liuks :ploja2:​ 

Atsakyti

Katuk, čia dabar dėl ligos tik tai gali valgyt? Tai dar visai jokio aiškumo neatsirado dėl tų bėrimų ?  :unsure: 

Atsakyti

Oi dėl skalbimo tada aš visiška nevala. Labai retas atvejis, kad skalbčiau po vieno nešiojimo  kokį viršutinį drabužį, nebent didžiuliame karštyje ką nors kiaurai permerkia prakaitas. :geda:

Atsakyti

Labas visoms

Olaivai su Lukne  :4u:  ir Katukui dėl vyro  :4u: 

Atsakyti

Katuk, čia dabar dėl ligos tik tai gali valgyt? Tai dar visai jokio aiškumo neatsirado dėl tų bėrimų ?  :unsure:

Tai liga greičiausiai alerginio pobūdžio. O vat kam alergija tai nustatyt bent jau šiuo momentu neįmanoma. O kadangi šiaip dažniausiai alergiją sukelia maistas, tai ir valgo visiškai nekaltus produktus. Tokių labai mažai. Ir jokių prieskonių, jokių koservantų. Jau ir taip nuo to bemėsio valgymo buvo kūdena, o dabar vėl meta svorį. Liks visiškai tik kaulai ir oda...

Aiškumo jokio. Dilgėlinė pirma diagnozė. O ji gali tęstis iki 6 savaičių, o jei pereina į lėtinę formą, tai visą gyvenimą :cry2: kas alergizuoja, šiam etape nėra tikslo tirtis, nes vaistai slopina. 

Žodžiu, sakau, kažkoks toks labai filosofinis laikotarpis...

Atsakyti