Dontstop, o tai nepraeina noras kažko megzt, ar net nesvarstai, jei suplanavai tai ir mezgi, mirk-gyvenk?
Aš šiaip irgi mėgstu gyvenime kažkiek planuot, bet ne viską, o ir pastebiu, kad kai suplanuoju ir jei nevyksta pagal planą daug labiau stresuoju, negu tada kai nėra plano išvis
,
Niekad neįgyvendinu 100 % savo planų, ir čia ne tik apie mezginius Užtat susidarau planą maximum ir labai džiaugiuosi, jei būnu įveikus 2/3 jo.
Su mezginiais visaip būna, ir nauji, netikėtai nupirkti, siūlai gali taip susukt galvą, kad seni projektai gali pasidaryt nebeįdomūs, ir galiu nespėt, ir galiu nebenorėt, ir persigalvot ...
Su vasaros planais, kuriuos irgi postinau čia, buvo lygiai taip pat: didžiąją dalį įvykdžiau, kai ko nespėjau, kai ko nebenorėjau, vidury sezono pasiilgai vilnos ir numezgiau kelis darbus ne pagal planą .. negraužiau savęs dėl to
Nuotaikos ne tai kad nulinės-minusinės. Tai ir rašyt nesinori
Na bet Dontstop planai verti paminėti. Paskaičiavau, kad skiriant kiekvienam bent po savaitę susidaro trys mėnesiai. Nu. Gerai turėt užsiėmimą. Bet iš kitos pusės, gal kokį projektą vykdai-kiekvienai metų dienai po megztą rūbą Na, neperki parduotuvėj tokio tipo rūbų, tiek to, bet tai kiek jų reikia. Kažkaip įsikandi vieną kitą ir nešioji pamainom. Nusibosta -nusimezgi naują.
Kodėl tokios nuotaikos?
Čia planas rudeniui-žiemai, t y pusmečiui. Aš anksčiau rašiau (o gal ne ), kad susidarau planą visiems metams į priekį Jame surašyta viskas pagal mėnesius. Kiekvienam mėnesiui šiemet buvo numatyta numegzt po 6 projektus. Realiai numezgu vidutiniškai po 5. Kai kas pasidaro nebeaktualu, kai kas persikelia į sekantį mėnesį. Tas planas koreguojamas kas mėnesį ir nuo pirminės versijos, sudarytos sausio pradžioje, jau gerokai nukrypo
Taip pat aš susidarau planą kiekvienam sezonui, kiekvienai savaitei ir kiekvienai dienai Dienos mezginių planas yra dalis bendro dienos plano, t y dienos plane atsiranda vienas ar keli punktai, susiję su mezgimu. Pvz šios mano dienos plane yra numatyta nufotografuot vakar pabaigtą darbą ir numegzti vakar pradėtą iki tam tikros atkarpos. Ir aš neisiu miegot, kol to nepadarysiu
O kiek rūbų reikia, čia plati tema sekančiai diskusijai
Pradžiai parašysiu, kad kiekvieną rūbą vieną kartą užsidėjus, aš metu į skalbimą. Šiandien jau du kartus buvau išėjus iš namų, ir štai 2 megztukai skalbinių dėžei... tai man jų reikia daugiau, nei statiškai vidutinei moteriai