nuu kazkaip man neatrodo greiciau ta siula isvirkscioj pusej vyniot
kas mezga anuo ir iprates tai gal ir greitesnis
rusaites irgi mezga tuo oriental labai daug kas ir vadina babuskinu mezgimu
nu tas vyniojimas isvirskcioj pusej ( as vynioju) , tai tikrai leciau nei tas combinuotas, kur kaip abelo mezga. uztat ir pykstu , kai reik isvirksciai megzt kad ilgiau trunka nei gerosiomis varyt. bet kad taip visa gyvenima mezgusi, tai jau persimokint kazkaip kitaip neketinu . ir tikrai laisviau nesigauna jau taip stengiuosi laisviau megzt. gal kiek laisviau gaunasi, bet jei tik uzsimirstu, tai ir vel apverziu virbalus, kad vos paslenka akys per juos nors siaip jau virbalai biskiuka paplonejo ir pas mane . cia kai bruzintuvas atsirado. tai ir 1,5 i trasa eila kokioms atnaroms sukalt
nuu kazkaip man neatrodo greiciau ta siula isvirkscioj pusej vyniot
kas mezga anuo ir iprates tai gal ir greitesnis
rusaites irgi mezga tuo oriental labai daug kas ir vadina babuskinu mezgimu
To siūlo taip nevynioju išvirkščią akį galima ir paprasčiau išmegzt, svarbu tik kaip gerojoj pusėj ta akis pasisukus
va va būtent koks skirtumas kas kaip ką kabinam jei rezultatai panašiai neblogi gaunasi
tiesa ten su tais kabinimais tai mėginau taip skersavimą tramdyt ir panašu kad visai neblogai mėginuke pavyko, pora eilių vienaip pora kitaip...klausimas kaip pavyktu dideliam ratu mezgamam daigte
IMG_20170823_164656_030.jpg 328,8KB 0 Parsiųsta kartų Sveikos, nemezgiau, vazinejau, vaiksciojau, kvykiau, dirbsiu...
Mantas pas gadget idarbintas buvo visas laimingas ir iki ausu issiterliojes, isejes suskaiciavo viska, ka gadget prisiplepejo apie uzmokesti nesgi arbata gerdamas atidziai klause ir i galva dejosi
Teko primint apie malonuma patirta terliojantis, nes tetis jam neleidzia dazyt
Labos
Katuk, sagas gal ir galima pakeist teoriškai... O praktiškai man į galvą netelpa kaip jūs perkat sagas jau numezgę megztuką Juk ir sagos skylių dydžio gali nebeatitikt, ir tankumas numatytas netikt Aš nuo sagų atitaikymo pradedu megzt...
Aoooom, viešai prisižadu žieminių siūlų nebepirkt Jei pirksiu, griežtai liepkit grąžint Užsipirkau, skant... Nes nuolaidos geros, $100 nuleido. Bet pirkau tai 6 projektams. Man juk žiemai tikrai tikrai daugiau nereik... Kam drakių paskolint įsivaikint? Kokiai pusei metų
Sveikos,
Abelo, gal gali į privat parašyti savo el. paštą? Norėsiu truputį konsultacijos , kol pakliūsiu pas gydytoją kitą savaitę ir tai ne savo.
Kažkokia durnavota diena, pradedant savijauta, baigiant interneto strigimais. Net serialo beveik nemačiau, nes dirbau prie kompo ir dar dukterėčia atėjus buvo. Nekalbant apie tai, kad ir mezginys nepajudintas. Vakar pradėjau skarą megzt Nr.4 virbalais, o tada susivokiau, kad man ir megztiniui būtų anie geriausi turbūt. Na, gal dar 3,5 tiks netyčia. Nes pastaruoju metu man visai norisi labiau purių mezginių, o šiaip tai aš irgi mėgėja viską užtraukti.
Į dažymo temą: pirkom šiandien dažų, vyras gal vaikų kambarį perdažys. Neradom gražesnės spalvos už dabartinę (šiltai žalsva), tai beveik tokią pačią ir išsirinkom, for a change tik vienu toneliu šviesesnę paėmėm . Ir sugalvojau kitų metų vyro "rankdarbiams" miegamojo perdažymo spalvą - vietoj persikinės dabar norėčiau kakavinės .
Idėja vakarienei ar rytdienos pietums kam nors - farširuotos paprikos.
Apie sagas, tai aš dažniausiai perku jau numezgus mezginį. Dėl tankumo tai, jį tikrai lengva numatyti, dydį irgi daugiau mažiau pagal mezginio stilių, atitinkamai ir skyles sagoms. Gi iš esmės, koks ten dydis - aš dažniausiai arba 1arba 2 akis nuleidžiu, tokių storų, kur reikėtų daugiau - dar nemezgiau. Kartais nusiperku dalį mezginio numezgus, kaip kad paskutiniam, džiaugiuos, kad puikiai su Sonata iš MZ atitaikėm ir skaičių tobulai pasirinkau.
Savo vyrui esu papasakojus apie siūlus vyro gimtadienio proga, tai šiandien bevaikščiojant po Senukus išėjo kalba, kad jis dar dovanos negavęs. Juokėsi - "ką, man siūlų padovanosi?". Lietuti, gal tavo vyro gimtadienis artėja, kad taip gerai apsiprekinai? .
Ingriga, radai kompaniją atostogoms visgi? Aš irgi labai būčiau dėkinga, jeigu pasidalintum su manim nuleistapetės bliuskės receptu. Norisi gatavą principą pasiskaityt. Nors nežinia, ar šiemet benusimegziu sau šilkinę tokią biuskelę. Galvoju, gal tą Summer nusipirkti, kad ir aš turėčiau kuo dalintis, jeigu kam irgi būtų aktualu?