Man atrodo, kad didumo įspūdį sudaro ir donstopėlinio ilgio rankovės. Pamenu, ji minėjo, kad mėgsta konkrečiai ILGAS.
Limit,
Aha, gadget, jau atėjo
Liko vienas kišenius ir būsiu baigus visos vasaros darbą savo medvilninę kišenėtą
Yra net dvi priežastys tave aplankyt!!! Kada nujauti pabaigoseną?
Šią savaitę kažkada
dontstop,ten balti plastmasiniai guzikai?
Sveikos
Abelo, gražus šalis, kam dovanosi?
Lopšelio auklėtojai nes gi 3m suėjo,reikia keist grupę o buvo nuostabi auklėtoja ir vaikam labai patinka. Ir kai tik užsimenam,kad eisim pas kitus nuo rugsėjo 1, nes jau dideli, sako, mes norim su Egle nu,kažkaip išgyvensim tuos pasikeitimus. O gal bus dar geriau ;)
dontstop,ten balti plastmasiniai guzikai?
Kreminės spalvos, plastmasiniai
Lopšelio auklėtojai nes gi 3m suėjo,reikia keist grupę o buvo nuostabi auklėtoja ir vaikam labai patinka. Ir kai tik užsimenam,kad eisim pas kitus nuo rugsėjo 1, nes jau dideli, sako, mes norim su Egle nu,kažkaip išgyvensim tuos pasikeitimus. O gal bus dar geriau ;)
Oho
Nu nesigauna mb nufotkint mazesniu failu o blatp sm neturiu sumazint irgi nemoku Taigi premjera kuria mate Nite arba maišas anot mano mamos
Nu nesigauna mb nufotkint mazesniu failu o blatp sm neturiu sumazint irgi nemoku Taigi premjera kuria mate Nite arba maišas anot mano mamos
Ne maišas, tinka
qqte, labai fainas daiktas!
Ir labai tau tinka Superinis!!! Ir splava Ir tu visa puiki su juo
Aciu
Spalva realybej tai man atrodo blankesne gal kiek, nu mate dvarininkes kokia realiai
O del maiso tai mama mano ziurejo ziurejo kaop mezgu, dar rankoves buvo neatskirtos sako ka cia mezgi maisa?
Planuose tai dar bent keli daigtai tokio modeliaus yra, ko gero net ir suknele..sitas sansu suknele butu turejes virst bet man tam momentui reikejo megztuko vasaros pabaigai
Sveikos
Mes Rugpieniu kaime. O jau slapia.... Omg.... 🙁
Qqte, istraukei i eteri mane, nzn kuo butent, bet ziauriai grazus maisas ir labai tau tinka noreč ir as kad man taip tiktu toks kazkoks maišiokas 😊
Gadgeto fotkes irgi privalumu suteikia tam lašiniui kuri maciau dvare