Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nedrįsčiau :D

Ar labai sasyska? nes tau tai gal nelabai aktualu, bet man nereikia, kad perdaug glaustųsi prie kūnelio :angel_not:

Ir gal pameni, kaip reagavo į pirmą skalbimą?

Nu kai numezgiau tai buvo gana toks tamprus, bet jis mažyn nesitempia, tiek kiek leidžia mezgimo akių dydis. Kadangi dabar esu apmažėjus, tai tas megztukas neįsitempia ant kūno ir net yra laisvos vietos. 

Išskalbus pasitraukė, akys sugulė lygiau, bet elastanas padarė savo. Ir pasitraukė į visas puses, bet rankovės patrumpėjo, nedaug,bet vistiek

Atsakyti

Dontstop, puikus snudas! :) o kokie išmatavimai? Atrodo,gana platus, taip jaukiai apsivynioja :)

Atsakyti

Ačiū visom už pagyras snudui  :4u: 

Abelo, 33 cm į aukštį, 70*2 cm į plotį  :) 

Saulemeile, sveikinimai Lukui :birthday2:  Jau visas paauglys  :happy: 

Atsakyti

Labas

Mano Lukui snd 13 jau  :wub:

O mano antrajam šiandien 19 :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 17 sausio 2017 - 18:40

Sveikinimai gimtadienininkams

Dontstop mazyle su praejusiu

Luką su 12

Kerpenos antrąjį su paskutiniu nioliktu

Atsakyti

:4u:Jungiuosi prie  sveikinimu švenčiantiems.

DontStop fainai apmūturiavai vaika😉 

O aš užminkiau duoną, dabar laukiu su laikiusi kvapą, kils ar ne. Bet jei taip, tai kepti teks naktinėje pamainoje😎

Atsakyti

Taip Ingriduska, Saulemeile, laukiuos  :rolleyes:  ir nemiga kankina, ant pilvo noriu miegot  :B 

Lukui sveikinimai, jetau kiek daug metų jau  :4u: 

Dontstop snudas toks mano spalvų  :wub: 

Atsakyti

sveikinimai Pintai :)

Atsakyti

Pinta, aik tu sau, kaip fainiai :bigsmile:  jau kiek to laukimo turi?

Atsakyti

Nu kokia slapukė Pinta. Sveikinu :wub: Kiek laiko, gal jau žinai ką pilvelyje nešioji?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 17 sausio 2017 - 19:57

Pinta sveikinimai  :4u:  sekta be  :nestuke nebuna 

As vakar taip su kabliu pamezgiau, siandien dar i Vilniu pasiemiau.  Tai dabar su vėjeliu paardysiu  :oh: 

Atsakyti

Aš nuo tų marinavimo laikų ir turiu užsilikusių tų elastaninių :rolleyes: tai gali būti ir medvilnės yra :hm: reiktų neužsimiršt ir kažkada pakuist saugyklą :hihihi: 

Atsiimu prašymą juodos arba beveik juodos medvilnės :hihihi: Pati turiu :topsecret: gavau gi iš Anykščių kartu su pilka tokios beveik juodos medvilnės, visai visai buvau užmiršus :wacko: 

Atsakyti