Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o isivaizduojat, mane  pro berniuku siuline nesustodamas praveze :aggressive: ......rrrrrrrrrrrrrrr..... 

nubleee, savaitę valgyt negautų už tokius bajerius :lol:

Atsakyti

o ašai Druskininkuose netgi knygyną mačiau :D

Atsakyti

Sveikos,

tik gadget guodziausi, kad man vaistiej ruzavu tableciu nepardave :) ta siandien i kompanija baltoms nusipirkau geltonu :D

nusnaudziau valandzike pries pietus, tai niekaip atsibust negaliu, o skara virbalais mojuoja

Atsakyti

Ui, Lusasita, as tai suskaiciau, kad tave atlapomis durimis pro ta siuline praveze, pasiruosusia issokti 😂 nu ryskiai reik maziau trileriu ziureti.

Atsakyti

Tai faktas, kad yra. Nėr LT miestų be skaitymo ir neduokdie be mezgimo. Bet vaikščiojant pagrindine gatve "nepasimatė" tokie objektai patraukliai.

Niteeee, mano repliką parašei (su visais ištiktukais apie savaitę). ps tavo kremas mano darbe. 30 -31 galiu ir ataduot ;)

Atsakyti

hmmm Druskininkuose ir as be Ciurlionio muziejaus nieko nepamenu, bet tai musu tikslas toks ir buvo, daugiau parkus ir paupiu takus apeit...

Jeliaujam mes su mantu irgi be didelio plano, susidelioju pagrindinius norus, o paskui koreguojam pagal tai ka pamatom ir suzinom vietoj

Atsakyti


Niteeee, mano repliką parašei (su visais ištiktukais apie savaitę). ps tavo kremas mano darbe. 30 -31 galiu ir ataduot ;)

Nu kad nenoriu aš nei 30, nei 31 į miestą važiuot :rolleyes: atvirai pasakysiu, kad bijau aš tų šviežių vairuotojų, kurie vairuot mokėsi mieste su dviem sankryžom ir pusantro šviesoforo :huh2:

Atsakyti

palauksi menesiuka, kol jie vienas kita... :)


Atsakyti

o mes savaitę Druskininkuose su vyru radom ką veikt :) ir nesėdėjom ižsidarę,ne per medaus mėnesį :) dar savaitei mielai grįžtume

va Birštonui dienos per akis :)

Atsakyti

Labs vakars iš Latvijos. Kelionėje baigtas Berlin, tik nėra kaip išplaut ir parodyt. Latvijos pajūryje nelijo vakar, dabar lija su saule, taip ramiai ramiai. Atostoga gera. Gadget, Latvijoje kur šilkus pirkai?

Atsakyti

Dovanos gražus faktas ir meilės kiekis, o spalvos tai tavo naujų siūlų superinės.

Atidžiai Dostop kelionę perskaičiau. Ar bent maudėtės? Nes man toks jausmas, kad nei karto to nepaminėjai :D. Ir tik lekiat vis iki kito objekto ir lipat į bokštus:). (Tokioj kelionėj būčiau priversta vis apačioj nuobodžiaut, nes esu beveik prisiekusi sau niekur daugiau nelipt į jokius bokštus. Nes užlipt dar užlipdavau, bet jau nulipt, ypač, kai laiptai permatomi. Sykį sustojau, kai pradėjo daužytis širdis ir trūkti oro, tai nuo to laiko ir nebelipu... )

Šiaip sudomino, kokie miestai jums patinka, kad Druskininkai nelabai?

Labai smagu, kad yra kas skaito  :) 

Dėl maudynių - na maniškiai taip, visur, kur tik buvo ežerai  :)  Aš pati vandens vengiu, nemėgstu...

Kelionė šita, lyginant su kitom ankstesnėm, buvo kaip tik bais lėta, kartais net po pusdienį tiesiog pradrybsodavom, paprastai tai lekiam akis išdegę ir planas būna labiau koncentruotas  :D Šita gavosi tokia perpus pažintinė, perpus poilsinė  :) 

Bokštų išties buvo daugoka, jau net pabodo ant galo  :) 

Kokie miestai patinka, net nežinau, klausimas privertė mane susimąstyti  :hmm: 

Druskininkai mum per ramūs, toks šiek tiek pensininkų miestas  :blush-anim-cl:  (tikiuosi nieks neįsižeis). Mes sau tiesiog neradom ten jokios veiklos. Na pasivaikščiojom, pažiūrėjom fontanus. Valandos, dviejų tam per akis. Neinant į vandens pramogas, į paplūdimį, į Snow areną kaip ir nelabai yra ką daugiau veikti :unsure: 

Dar vienas toks miestas, "iš tos pačios operos", kuris visiems patinka, o mum įspūdžio nepadarė - Ventspilis. Skaičiau, kad žmonės kasmet 8 metus iš eilės ten važiuoja, savaitėmis prabūna, o mes vienos pilnos dienos neištvėrėm, pasibaigė mūsų programa popiet ir išvažiavom  :laugh: 

Na, įspūdis man, kad nuo bokšto prie bošto :), ypač kai man jie neaktualu :). Ypač dėl Aukštaitijos nac parko nustebau, kad tik bokštas aplankytas, bet gal kitos vietos neseniai šiaip lankytos buvo, nes ten yra daugiau ką įdomaus pamatyt. Tas pats ir kituose RP, didelėj daly mes esam irgi bastęsi. Ir tarp foto nei bažnyčių, nei miestelių nelabai matosi :). Man labai įdomu pajusti "kaip žmonės gyvena". Bet aš tik savo įspūdį ir transliuoju, nes visi gi mes skirtingi. Donstop turi labai aiškius tikslus, jų siekia ir tiksliai atsiskaito.O aš iki šiol dar kai kurių dienų foto niekur viešai nerodžiau, reikia susikaupt ir pačiai susidėliot. Faktas tas, kad mes mėgstam keliauti lėčiau, keltis vėliau ir labiau pajusti akimirką ir tikrai dažniau nuklysti radus ką nors įdomaus pakelėj :). Faktas, kad reikia vėl pavežioti po Lietuvą dabar jau paaugusius vaikus.

Aukštaitijos nac parkas nebuvo mūsų plane, tik bokštas. Esam keliavę po jį anksčiau, ir ne vieną kartą. Pagrindinis tikslas buvo aplankyti tas vietas, kur anksčiau nebuvom, visko gi aprėpt neįmanoma :)  O bokštas tiesiog buvo pakeliui, kai važiavimas ilgas, vis tiek reikia kažkur stoti, tai geriau įdomioj vietoj  :)  Ten šalia staliukas su pavėsine buvo, tai bent papietavom ramiai, kad jau pats bokštas nuvylė, vis ne be reikalo stojom  :) 

Bažnyčių, miestelių nežiūrim. Bažnyčių - dėl to, kad esam netikintys ir visiškai nieko neraukiam architektūroj  :blush-anim-cl:  Spraga išsilavinime. 

Kadangi ruošėmės pagal konkrečią knygą, ten maršrutai buvo sudaryti per saugomus gamtos objektus. Tai tokie į mūsų planą ir papuolė  :) 

Atsakyti

Special for Gadget  :D

 

SAM_5095_medium2.JPG

 

SAM_5096_medium2.JPG

 

SAM_5100_medium2.JPG

Atsakyti