Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:huh2:​Ir as nekenciu rasyt is telefono. Taskas.

Atsakyti

Sveikos,

mano savaitgalis tai knygų rijimui buvo skirtas. jau skaitytų, bet labai mylimų.Praietą buvau perskaičius "Anę iš Žaliastogių", tai šį prarijau "Anę iš Evonlio" ir "Duobes", o šiandien dar pribaigiau "Polianą". dabar jau eilė  turėtų būti "Paslaptingam sodui" ir "Mažajam lordui Fontlerojui". Knygos iš serijos 10+, bet tokios pilnos gėrio, kad karts nuo karto vis perskaitau jas. Ypač gerai, kad labai mažai ką prisimenu po kelių metų :).

Labai krito akin Lusaistos bliuskutė, aišku ne iki norėjimo susidraugaut su vąšeliu :), bet labai spalviškai ir figūriškai gražu ♥.

Dovanos gražus faktas ir meilės kiekis, o spalvos tai tavo naujų siūlų superinės.

Atidžiai Dostop kelionę perskaičiau. Ar bent maudėtės? Nes man toks jausmas, kad nei karto to nepaminėjai :D. Ir tik lekiat vis iki kito objekto ir lipat į bokštus:). (Tokioj kelionėj būčiau priversta vis apačioj nuobodžiaut, nes esu beveik prisiekusi sau niekur daugiau nelipt į jokius bokštus. Nes užlipt dar užlipdavau, bet jau nulipt, ypač, kai laiptai permatomi. Sykį sustojau, kai pradėjo daužytis širdis ir trūkti oro, tai nuo to laiko ir nebelipu... )

Šiaip sudomino, kokie miestai jums patinka, kad Druskininkai nelabai?

Nite - tu tą ripsinę V kaklu mezgi??? Truputuką nustebinai kažkodėl. Panašu, kad šito iš tavęs nesitikėjau :). Aš tai va dabar su kasdien suknele panašaus tipo, tik trikotažinė, priekis sukritęs, o nugaroj pagilinta V. tai ką - krenta man nuo pečių stabiliai, tik kadangi namie, tai ne tragedija. Gal dėl to, kad mano pečiai labai nuolaidūs, tai apie tokias bliuskes man nesvajot.

Ristinos linažiedė lininukė labai akį glostanti ♥.

Atsakyti

Restar Nitė mezga haywarda ar kazka panasaus :) nu pailginta reglano linija oversaiza :)

Atsakyti

Kad labai kažkaip tos bliuskės kontekste sušnekėjo su baime, kad nuo pečių nekristų, tai ir nustebau.

Atsakyti

nu taip gavosi kad as suabejojau ir paminejau savo megzta paskutini, o Nite pagalvojo kad as apie ta kalbu nes jinai mane mano pati naujausia :D nesusišnekėjimas žodžiu

Atsakyti

Nite - tu tą ripsinę V kaklu mezgi??? Truputuką nustebinai kažkodėl. Panašu, kad šito iš tavęs nesitikėjau :).

Tu visiškai teisi, kad nustebai ir kad nesitikėjai :D nes aš jos nemezgu :D labai jau ta ripsinė toli nuo manęs ir visiškai nepriimtina į mano spintą  :rolleyes: bet nesisvaidykit pomidorais - aš nesakiau, kad negraži :P 

Pardon, kad mes čia su qqute neaiškiai kitiems pasišnekėjom :rolleyes: buvom susitikę kelioms sekundėm. Tikrai tik kelioms, bet savo premjera qqutė spėjo pasigirt :wub: gal ir čia kada nors pasirodys  :rolleyes: 

Atsakyti

Paskaičiau organizuoto ir taupaus donstopėlio reportažą. 12 balų - kelionės tikslai pasiekti. 10 dienų, 9 PR, dviejų metų dama, ir 160 eurų 4-iems yra vaaaaaaaaaaaaau.

 

Restar, a ko nustebai, kad žmonės lipa į apžvalgos bokštus? Šiaip kaip ir tikslas toks buvo "Mėgstame užlipti ant piliakalnio ar apžvalgos bokšto, praeiti pažintiniu taku, atrasti tos vietovės unikalią gamtos vertybę.."

 

Man Druskininkai irgi buvo šiokia tokia nykuva, kurią gelbėjo tik Čiurlionio muziejus ir rytinės bandelinės. Tikslas mūsų buvo MTB etapas, tai važiavau lydėti trijų savo sportininkų. Mėgstu aš provincijos miestukus, bet jei kokioj mažutėj Kūldigoj tingus popietės maklinėjimas papuoštas architektūra ir visokio įžūlumo beigi meilumo katėmis, tai Druskininkuose akis nelabai už ko užkliūva, ir kokio antikvariato neužmačiau anei knygyno, jau nekalbu apie siūlinę.

 

Vienžo, važiuotume mes panašiai, tik dar būtų muziejų ir kavinių/restoranų pramaišiui su palapinėm ir griliais, ir jau jei ką LABAI įdomaus pakeliui pamatytume, tai škia ir išsuktume. Todėl savo kelionėse paliekam  tarpukų, nes žinom, kad jų prireiks.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 21 rugpjūčio 2017 - 13:53

Na, įspūdis man, kad nuo bokšto prie bošto :), ypač kai man jie neaktualu :). Ypač dėl Aukštaitijos nac parko nustebau, kad tik bokštas aplankytas, bet gal kitos vietos neseniai šiaip lankytos buvo, nes ten yra daugiau ką įdomaus pamatyt. Tas pats ir kituose RP, didelėj daly mes esam irgi bastęsi. Ir tarp foto nei bažnyčių, nei miestelių nelabai matosi :). Man labai įdomu pajusti "kaip žmonės gyvena". Bet aš tik savo įspūdį ir transliuoju, nes visi gi mes skirtingi. Donstop turi labai aiškius tikslus, jų siekia ir tiksliai atsiskaito.O aš iki šiol dar kai kurių dienų foto niekur viešai nerodžiau, reikia susikaupt ir pačiai susidėliot. Faktas tas, kad mes mėgstam keliauti lėčiau, keltis vėliau ir labiau pajusti akimirką ir tikrai dažniau nuklysti radus ką nors įdomaus pakelėj :). Faktas, kad reikia vėl pavežioti po Lietuvą dabar jau paaugusius vaikus.

Atsakyti

o isivaizduojat, mane  pro berniuku siuline nesustodamas praveze :aggressive: ......rrrrrrrrrrrrrrr.....  sake stos, kai sumegsiu. o durys tai atlapos buvo ...dar karta rrrrrrrr. p.s. cia ne as urzgiu, cia tas anas, man tai nieko nereik :)

Atsakyti

Lusasita - baisu. net pačiupinėt neišleido? Mane vyras pats būtų privertęs  nueit - kad būčiau laimingesnė :).

Atsakyti

muset prisimena  paskutini pravaziavima :D  ir dar lig siol i megztainius nepavirtusias babinaites

Atsakyti

tai Druskininkuose akis nelabai už ko užkliūva, ir kokio antikvariato neužmačiau anei knygyno, jau nekalbu apie siūlinę.

Net mano mama rado be jokių nurodymų Druskininkuose siūlinę :D ir aš radau :rolleyes: ir pardavėja labai faina, kažkuo į Vincį panaši :D tiesa, tas buvo pernai. Gal nunyko per metus :hmm:

Atsakyti