Nite nu kolegė sakė hražus...man irgi patink
o dėl grubumo tai kontrastai kartais visai yr gerai
o tai tu tą debesį iš to tvido mezgi ar kažkokį kitą jamei?aš vakar iš dvigubo mėginuką pasimezgiau, minkštas koks, megsiu musėt antrą dar tokį
Nite nu kolegė sakė hražus...man irgi patink
o dėl grubumo tai kontrastai kartais visai yr gerai
o tai tu tą debesį iš to tvido mezgi ar kažkokį kitą jamei?aš vakar iš dvigubo mėginuką pasimezgiau, minkštas koks, megsiu musėt antrą dar tokį
Ne, ne iš tvido - kažkaip nesukibo
Pirkau kitą siūlą, pilką. Buvau penktadienį pietaut su draugėm CUP'e ir kojos nunešė į Verpalus, o ten oopp ir kablys nugaroj . Tikėjaus, kad tiks prie mano turirmos pilkos medvlnės, bet pilki atspalviai "susipjovė". Tada šeštadienį dar pirkau lino Midaroj vienžo, drakius patenkintas tikiuosi ir aš būsiu patenkinta
Sveikos
Grįžom iš kelionės, jei kam įdomu, aprašiau ją fotoreportažuose
https://www.supermam...oninius-parkus/
(kėliau šią nuorodą į kitą temą, ne visom atidaro, nežinau, dėl ko taip, kitaip įkelt nemoku )
Kelionėje lyg ir labai daug mezgiau, bet kažkaip tai neproduktyviai, vežiausi 2 mezginius, tai vieno numezgiau rankovę ir kiek pasistūmėjau su priekiu, o kito nė nepaliečiau, ir čia per 9 dienas tiek
Buvom užsukę pas mano mamą, gavau nuostabią dovaną
Megzta buvo net 8 mėnesius, Kauni balta spalva + Kauni rainbow
Latvijoj papirkau siūlų šiek tiek, čia Limbažu 100 % vilna, 3 skirtingų storių: 130 m/100 g, 250 m/100 g ir 350 m/100 g
Galvą taip pravėdinau, kad niekaip negrįžtu į režimą, mezgimo irgi. Pradėta daug darbelių, reikia eit visus sužiūrėt...