Kažkokios juodos plonos medvilnės siūlo su elastanu tai turiu
Nite, ar tau jaučiamas tokio siūlo trūkumas?
Dontstop, labai gražių spalvų daiktas
Vienas geras būdas kandimui panaikinti - įsiūti medvilninį trikotažo pamušalą, bent jau juostelė, kur labiausiai spaudžiasi prie galvos. Mano du bernai turi tokias iš labai kandančių siūlų, ir abiems įsiūta antnaros pločio trikotažinės juostos - saugo ir nuo vėjo ausis, ir nuo kandimo.
Šarange, tu mano draugė ir dėl miegojimo absoliučiai, ir dėl perliuko, skylučių . Ripsas šiuo metu šiaip sau, bet nealpstu
. MB jau keli mėnesiai miega be pagalvės ir džiaugiasi, kad sprando nebeskauda. mane nervina, nes ne tam pačiam lygyje miega
. Aš mėgstu susistumti pagalvę beveik į prancūzišką voliuką. ta ant šono miegot patogu. O va, ant pilvo, tai tikrai būtų geriau visai be pagalvės, bet nesu dar morališkai tam pasiruošus. Man patinka pagalvės
.
Dontstop - gražus bendras berniuko vaizdas, labai dera viskas, smagu, kad tinka ir negraužia.
Ligvita - tu turbūt nuotakų karalienė? Kai pagalvoji, tai faina, kad yra užsakymų ir dar iš užsienio, na, ir skaroms labai su dydžiu ar apdaila nėra problemų. Be va kai reikia tą patį kepti... Tai nepavydžiu, oi, nepavydžiu, sunkus kruvinas darbas. Man su nugara buvo siaubingas reikalas vieną sykį - kai tiek persimezgiau, jog kalėdų rytą dar baiginėjau kilometrines skaros eiles. tai taip pakirto, kad tik ašaros akyse - nei sėdėt, nei vaikščiot, kaip tau. Buvo uždegimas, kuris paskui praėjo. Liko tik pastovus, bet pakenčiamas skausmas, prie kurio pripranti. Dėl gydytojų irgi suprantu, nes ir tą patį jaučiu, ir taip ir yra. O dar kai siunčia nuo vieno prie kito, o reabilitologas klausia, tai kokias jums dar procedūras išrašyti, kai prieš tai 4 rūšių procedūros nepadėjo ... Faktas, kad pritaikyta individualiai nuolatinė mankšta yra geriausia. Bet kažkiek padeda ir masažai - 2 kartai per metus po kursą ir galima gyventi nesportuojant .
Mes 2 ar 3 metus važiuodavom į Kauną traukiniu su visais vaikais balandžio 11 d. Taip dičkio gimtadienį švęsdavom: traukinys, Ivanausko muziejus, picerija pas Paolo ir vėl traukinys. Buvo super!
Šiuo metu irgi traukiny . Tvarkau visokius darbo reikalus, tai net nepajutau, kaip tuoj tuoj Kaune būsiu.
gal nebent Nuoširduko dryžių imčiau, nes spalvos tiesiog
bet palauksiu kol pabaigs.
Labas, Katuk, net kelis kartus perskaičiau, ar teisingai supratau, ačiū už postūmį į priekį
Ligvita, kokie darbai
ir tik per 3 savaites tokie kiekiai???
Donstop, spalvos gražios tinka tavo berniukui
Sveikos,
Šarange yra būdas kaip atprast nuo miegojimo ant pilvo, tikrai yra, naudoju šiuo metu :-D
Ačiū kad teiraujiesi, nei gerėja, nei blogėja, savaitgalis buvo darbinis, tai ir dirbau
Pintike, tu laukiesi, neužfiksavusi buvau. Sveikinu labai net.
Katuk, ilsėkis, ilsėkis, laikas greitai eina.
Restar girdžiu, bet reik karoliukus pirkt, o tai reiškia dasirauti iki pardos kur jais prekiauja:)
Nuoširduko, gražus darbas:)
Ristina, man irgi gražu ta spalva, och net labai.
Dryžiukai valdo, graži banga.
Olaiva o suknios vizija pasidalinsi ?
Ligvita - tu turbūt nuotakų karalienė? Kai pagalvoji, tai faina, kad yra užsakymų ir dar iš užsienio, na, ir skaroms labai su dydžiu ar apdaila nėra problemų. Be va kai reikia tą patį kepti... Tai nepavydžiu, oi, nepavydžiu, sunkus kruvinas darbas.Kai gaubu toki didesni uzsaktna, tai is anksto nusiteikiu, gi galiu nesiimt, bet nane uzmusa, kai uzbaigiu, nusiteikiu kitam mideliui ar spalvai, idedu foto ir po 10min uzsakyma gaunu
aš vis stebiuosi Ligvitos sakrom, bet jau vos ne duona kasdieninė jos
vat jei aš numegzčiau tai būtų wau, ania
Ingridziuk, as kryptingai link to einu. Po ilgu paiesku radau taskeli, kurus padejo zengt toki nemaza zingsniuka svajones link, dar pries Kaledas gavau rekomendacija kitam taskeliui, tik reikia individualius uzsakymus issikuopt per sausi, nes dabar net siulyt neturiu ka, prasluota per sventes, like jau tuk individualus norai. Jau keli metai turiu zydra svajone tik skaras megzt. Uztektu 4-5per menesi, jei nuolat toks ritmas butu
Kažkokios juodos plonos medvilnės siūlo su elastanu tai turiu
Nite, ar tau jaučiamas tokio siūlo trūkumas?
Nea, man kol kas jokio trūkumo nėr. Aš tik planuoju sekantį mezginį ir pagalvojau, kad va šitą siūlą tai jau tikrai gana marinuot - reikia kept be to aš nepasirašau žiemą juodo megzt
O gal turi juodos arba beveik juodos medvilnės be elastano?
Nea, man kol kas jokio trūkumo nėr. Aš tik planuoju sekantį mezginį ir pagalvojau, kad va šitą siūlą tai jau tikrai gana marinuot - reikia kept
be to aš nepasirašau žiemą juodo megzt
O gal turi juodos arba beveik juodos medvilnės be elastano?
Aš nuo tų marinavimo laikų ir turiu užsilikusių tų elastaninių tai gali būti ir medvilnės yra
reiktų neužsimiršt ir kažkada pakuist saugyklą