Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, Trumpam prisijungiau. Šiandien pasiekė žinia, kad gimnazija tvarkaraščius jau paskelbė. Ta proga įjungiau internetą pasižiūrėjimui. Tai apžiūrėjau dailius Nites megztinius, nors antrąjį tai tik iš arti man rodo -  bendro vaizdo ne. Kaip visada dailiai mezgi,mezginių policija beprisikabintų :)

lietučio mergaitiškas dailus, o sagų net nepastebėjau kad tiek daug, paskui, kai parašė, tai pagalvojajau, gal tikrai daugoka. :)

Bandžiau su planšete pafotografuoti Olaivos dovanotą levandinį maišelį,bet nieko gero iš tų nuotraukų, o iš fotoaparato į planšetę neturiu kaip perkelt.

Šiandien kaime gyvenam kombaino remontais. Kažkas matyt užkerėjo, atrodo paprastas dalykas sugedo, bet niekaip nesutaiso. Be to vienas meistras padangą pradūrė atvažiuodamas, kitas grįždamas į avariją pakliuvo, gerai, kad nieko rimto. Dabar trečio laukiam.  

Jau baigiu savo buvimą kaime, dar savaitei pas uošvius važiuosiu...

Ai dar prisiminiau, kad Restar gražų megztuką nusimezgė. Labai tau tinka. Jei nemaišau, tai prieš kelias dienas ravelry mačiau ir norėjau girt, bet bais nemėgstu planšetėj rašinėt, tai ir neparašiau, nes buvo ne vienas mezginys, galvojau SM bendrau parašysiu ir užmiršau.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 18 rugpjūčio 2017 - 16:33

 Tai apžiūrėjau dailius Nites megztinius, nors antrąjį tai tik iš arti man rodo -  bendro vaizdo ne. Kaip visada dailiai mezgi,mezginių policija beprisikabintų :)

Ačiū :4u: aš sau ir esu pati griežčiausia mezginių policija :P

Jau kartais net save užknisu :oh: vėl išardžiau daugiau nei pusę rankovės  :frusty: aš iš tos didelės meilės vyrui ir mezgimui būsiu vyro megztinį numezgus lygiai du kartus  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 18 rugpjūčio 2017 - 16:49

Restar istikruju gal butu ir maziau, jei kaip zmones nakvynes ieskotumem jau dabar 🤣 bet vaziavom per pati kainu pika. Kai visa europa atostogauja. Tai ir kainos buvo visur didesnes. Gyvenom visur apartamentuose. Gal kempinguose ar hosteliuose ir pigiau. Bet tuo metu bookingas dave tik tokius pasiulymus. Naktis apie 130€. Vaikai visko buvo. I prieki isvaziavom sekmadienio vakara 8.00 o pirmadieni 4 dienos jau mirkom kroatijoj baseine (cia buvo prabangiausia nakvyne, nes po keliones norejo to baseino. Man butu ir duso uzteke) . Nes pirmiausia vaziavom Plitvicos ezerus apziuret, o tada jau jura ir pakrante. Tai va naktis per lenkija. Vaikai iki 12 isluzo ir iki 6 miegojo. Diena vel su nuluzimais. Tai kazkaip nepavargo. O prie ezeru beveik visur pavesis. Saules nejautem. Prie juros darem taip. Ryte issikeliam i pleza ir apie 4 isvaziuojam max50km i kita vieta. Ten isikeliam ir i miesta ar miesteli. Gryztam 11-1 nakties miegot ir vel ryte issikeliam i pleza ir t.t tai nelabai ir jautes to superkarscio. Nakvynes visur su kondiskem. Paziurejus juokavom kad net suns buda kondiske turi. Tai va. Pusryciai paciu daryti. Pietus ka isidedam dazniausiai vaisiai. Prie 39 nesinorejo visai mesu. Tik gert gert gert. Vandrns daug pirkom o is namu pildavom apsipraust. Nes labai suru. Akiniai nuo saules dar vis surus :D Vakariene mieste. Priklausomai nuo kurorto dydzio 5asmenim tilpdavom 40-60€. ( tarkim mes imama mesos padekla ir pavalgom dviese ir du maziukai,  o dickis pica. Ar visi po atskira zuvies patiekala o mazgiams vienas pusiau, nes mazoji nuo pomidoro soti ar 6 bulvyciu fri ) Zo viso savaite (sekmadieni isvaziavom sekmadieni gryzom) 1800 +/-  tai dar sutaupem, nes buvo 2000 skyres. 

Atsakyti

Sveikos,

Olaiva parsivežei vakar mažylį  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos, Olaiva parsivežei vakar mažylį  :hmm: 

 

taaaaaip :) nuo 5 ryto draugaujam :)))

Atsakyti

taaaaaip :) nuo 5 ryto draugaujam :)))

Pusryčiaujat kartu?

SPĖTUM IKI 15 VAL. VILNIUN? Noriu tave į parodą nusivest.

Laaabas!

Atsakyti

Labas rytas,

Karšta dienelė nusimato  :karsta:  Nuo pat ryto šutina..

Restar, man irgi labai patiko tavo romantiškasis megztukas. Taip ir įsivaizduoju tave prie jūros su linine suknele, megztuku einančią saulės laidos žiūrėt  :wub: 

Nitės minos nemirtingos :D Abu megztukai liuksiški. Tas pirmasis su savo dryžiukais širdį kabina  :ax: 

Freke, o čia tokia suma jau ir su kuro išlaidom gavosi?

Atsakyti

Pusryčiaujat kartu? SPĖTUM IKI 15 VAL. VILNIUN? Noriu tave į parodą nusivest. Laaabas!

 

niekaip...aš su sodine apranga ir sodiniu makiažu...iki pat sekmadienio čia tupėsiu ;)

Atsakyti

Supratau. Meeeegzt nesutrukdys tau nieks o nieks o nieks...

Miley Cyrus nauja daina kokia graži. Netuštutė. Mergiotė pramogų industrijoj nuo 6 ar 7 metų, stažas...

Atsakyti

Limit, kuras, keliu mokesciai, nakvynes, maistas ir t.t. ir dar parsivezem kunu. Tipo kitam kartui :D

Atsakyti

Supratau. Meeeegzt nesutrukdys tau nieks o nieks o nieks...

Miley Cyrus nauja daina kokia graži. Netuštutė. Mergiotė pramogų industrijoj nuo 6 ar 7 metų, stažas...

megsiu,jeigu bus diskoteka vakare.o kol kas braškes sodinu,vakar iš Kavarsko parsiveziau keliu veisliu

Atsakyti

Limit, kuras, keliu mokesciai, nakvynes, maistas ir t.t. ir dar parsivezem kunu. Tipo kitam kartui :D

kūnų????? :blink:  :hmm:  :D 

Atsakyti