O tu sažinės turi Pribūrei
Pasižiūrėjau kitos sav. orus, tai kad maudimuko gal nelabai apsimoka vežtis
nebent kokį nertą,mocherinį
Gal kam nuostabaus testuko?
Testuojami abu - ir vyriška, ir moteriška versija ;) Detalės čia
Gal kam nuostabaus testuko?
Testuojami abu - ir vyriška, ir moteriška versija ;) Detalės čia
Įdomu įdomu.
Ingriga, aš netyčia (ir šiaip prašom džiaugtis, aš jį ilgai mezgiau nes kadangi).
Moherinis maudymukas: kol įlendi vandenin, tai kaip kačiukas. Paskui... irgi kaip kačiukas ;)
PS koks vardas to stebuklo viatik bus? Šiandien anykštėnas Kaunan traukia, taip?
Muhahaaaa net mes taip nekeliaujam (o dabar pagūglijam), Freke!!! Tavavyrs ekstremalus. Ppss Anykśčių etape būsit? Manavyrs dar prieš tą etapą į Tartu šiauš. Lydėt savsiem nepasirašau. Kol kas.
Jo, tikri ekstremalai. Jau aš buvau susikonfūzijus, kad atostogas suplanavom ne per mėnesį ar du, ne žiemą nakvynes užsisakėm, o dieną prieš išvažiuojant, ale tai su kuo pasilyginsi . Visgi džiaugiausi, kad buvo nedaug streso ir kad beveik visos nakvynės iš anksto užsakytos. Tieisog tada daugiau pasirinkimo ir geresnė kaina, o vakare nereikia niekur blaškytis us visais turtais. mes tik 5 skirtingose vietose nakvojom ir mums, pelėdoms, su visais vaikais ir visa manta išsikraustyti iki 10 visur buvo iššūkis šioks toks. Labiausiai patiko ten, kur 3 naktis vienoj vietoj nakvojom, spėjom įsigyvent .
Kaip tavo mažyliai tokią kelionę atlaikė (ta prasme, važiavimą?), karščius? Jeigu ne paslaptis, tai kokios lygio kaina Kroatijoje tokia šeimai yra normali? Klausinėju dėl to, kad turim vieną svaigikę dėl Kroatijos ir pamažu pratinamės tą mintį, kad gal ir mums įmanoma ten nuvažiuoti kada nors....
Lietutis dukrą papuoš . Aš saviškės irgi rožinį debesėlį vakar baigiau, reikia susiųst ir sagas nupirkt.
Įdomu įdomu. Ingriga, aš netyčia (ir šiaip prašom džiaugtis, aš jį ilgai mezgiau nes kadangi). Moherinis maudymukas: kol įlendi vandenin, tai kaip kačiukas. Paskui... irgi kaip kačiukas ;) PS koks vardas to stebuklo viatik bus? Šiandien anykštėnas Kaunan traukia, taip? Muhahaaaa net mes taip nekeliaujam (o dabar pagūglijam), Freke!!! Tavavyrs ekstremalus. Ppss Anykśčių etape būsit? Manavyrs dar prieš tą etapą į Tartu šiauš. Lydėt savsiem nepasirašau. Kol kas.
dar bevardis tas Kukulis tuoj eisim jį paimti.tegul pas Šarangę dar siūlus padrapalina ir jurzdiką padaro
buvom foto parodos atidaryme.ir Anykščiuose galima gyvent