Jo, netikėta romantikė pasidariau, grįžtu į vaikystę . Smagu, kam patiko, bet gi ir neturi visiems patikti tie patys dalykai. Tik man tai kokios varpos ten labiau nei gėlės .
Kapseika, susiruoš pasirodyt, visada smagu tavo išskirtinius megzinius ir foto pažiūrėt .
O Kacumotos kuklumą pramušė grožis, labai noriu pamatyt, kokį stebuklą ten numezgei. Ar tą iš Belle?
Freke, o kur gi keliavot visgi? ir kaip pasisekė? Nes pamenu, kaip vienu metu nerimavom dėl nežinomybės, neapibrėžtumo, bet tu ne nežinojai, kur keliausi, tai smalsu.
Tiesa, Kerpenos ripsinukė labai graži man, tas spalvų intarpas, mmm, mielai nešiočiau, va ji ir sužadino norėjimą. Netgi LIniukos raudonas linas su šilku suskambo, bet gal jau kam perleidai, o gal man neužteks likučio. Ta prasme, kad norai bunda, bet ne tokie kaip š... .
Kai ilgiau vakare neužmiegu, tai oho kiek seniai užmirštų norų išlenda. tai iš esmės galėčiau imti ir megzti bet ką, ką galvojau, norėjau. Bet gi ne, norisi to kažkokio ypatingo norėjimo čia ir dabar, impulso. Man mintyse iš pelkių, miškų glūdumos lenda rutuliojasi kažkoks žaliai margas didelis megztukas su gal perliuku ar kokiu panašiu raštu, bet niekaip iki galo neišsirutulioja detalės. Vieni mėginukai megzti savaitgalį nuvylė, reikia kitus siūlus bandyt suporuot. Nes 2 mezginiai prie pabaigos, bijau tos krizės "nežinau, ką megzt", nes kai ji ištinka, tai daug laiko ir nervų susigaišta, geriau jau kažką pribrendusio turėt.