Kotonas
Kačmyyyyras Herr Rogius
Nu ir aš "pasireikšiu" su Lace pagalba
Naujas nenaujas megztinis naujas, nes nerodytas, o nenaujas, nes visą žiemą nešiotas
Pilkoji dalis - Midaros linas ir medvilnė iš Anykščių (ačiū Šarangei ir jos sesei), mėlynoji dalis - pusmedvilnė iš Vernito (ačiū niumai), virbalai 2,75 mm. Mezgiau pagal Relax modelį iš Ravelry, albettačiau normalus oversize nesigavo - kai pradėjau kažkaip pasirodė kad virbalais mezgu paklodę , tai išardžiau ir pasiaurinau ir be reikalo o šiaip yra labai smagus, patogus ir dažnai nešiojamas
[url=http://radikal.ru][/url]
Nite, nustebinai dabar, kad daug nešiotas, nes labai gerai siūlas atrodo. Man "pardavei" kaip naujutėlį .
Aš tada irgi padėką Lace už foto atiduosiu. Na, ir simboliškas sutapimas toks, kad siūlas įsigytas per meet'ą Anykščių pievutėje . Megztukas labai smagus, raštas daug kam matytas . Naudojau tik raštą, mezgiau iš galvos - ala Windsor cardi. Na, gal ant suknelės rankovyčių ne kaip atrodo, ten jos susigrūda, bet ant kokios berankovės ar ilgarankovės bliuskės puikiai. Pati esu labai patenkinta apdaila ir sagom iš MZ. Daugiau yra ten, kaip visada.