Labas rytas, šypsena iki ausų vakar dieną prisiminus
Oi Liniuka šita nemano, ji Kerpenos (nu tos kur nieko nemoka, nei spalvu derinti, nei... )
Labas rytas
Gadget zinok ir ma googlint reik ka mes ten laimejom..varzybas turbut
Odel suknios tai ten megztukas bet vyrs liepe megzt dar biski nes "del platumo uzpakaly kazkaip tabaluojasi, reik ilgesnio"
Nu i kam man tie stilistai mezgu dar
Karsto nesigailejau, svarbu vyrai valge, man maisto ir ant stalo uzteko..megztitas sunki liga
Ech bet tai atostogos eina i gala..paskutine savaite..ech ech..nespesiu 100bliuzeliu kaip Liniuka nusimegzti
Bet kokios vienos butinai reikia
Mintyse perkraciau drakiaus jau ne 30 o dvimseptynis su puse kg...nu siulu atsirastu bet spalvu ner..tiksliau yra labai riuuzava arba visai balta vernito medvilne..nu dar juoda yra bet juodos nenoriu gal...
Sveikos,
sunkiai paskutiniu metu kalbasi, bet va ta mezginių ir šypsenų gausa, ėmė ir ištraukė iš pusrūsio...šaunuolės - tiek viena, tiek kita kompanija. apie dvarininkaičių mezginius tai norėtųsi ir daugėliau komentarų, kai kurie man susirodė tikrai nematyti, tas dryžiukas melsvai baltas, Gadget nertoji bliuzelė, ripsinukas ir kt.
Restar matau prisimatavo Lace megztuką, na ir kaip? didokas?
Liniukos palaidinukė, paprastulė, bet labai
Aš taip pat turiu vieną vasarinukę nurezgusi, tik reikia išskalbti ir papaveiksluoti. dabar kaip tik iš likučiu rezgu mažylei. bet spėju trūks siūlo o kartu užsimaniau ir dar vienos sau.
Labas rytas,
Šypsenos iš nuotraukų šviečia, fantastiškos merginos ir nuotraukos nuostabios Ir pavydas begalinis... Apžiūrėjau dar mezginius kur matosi, tai dar begalinesnis pavydas...
Liniukos dryžiukė labai faina, gaivi, vasariška, puikiai tinka Taip norisi man paskutiniu metu tik šviesių spalvų.
Atsitiko nezinaukamegzt beda..nu ta prasme pakilojau atsargas..ripsinukes nenoriu is nei vieno siulo
Tada dilema is cotonmerino ar paltuko ripsinio noriu ar vistik megztinio oversizinio..
Nu sakau beda..per mazai siulu..arba tiksliau vasariniu daigtu megzt jau ner reikalo zieminiu dar nenoriu...