Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na štai spėjau išbėgt snudą nufotkint, pagavau momentą, kai dičkis jau namie, bet dar ne būrelyje ir dukra nemiega  :laugh:

Darbelis elementariausias, ripsas ir tiek, siūlai Midara wool jazz. Iš pradžių galvojau, kad iš vieno matkiaus išeis  :lol: , paskui teko vyrą siųst į Midarą dar vieno (nu vis nemoku apskaičiuot, kiek siūlų reikia, beveik visad pritrūkstu  :happy: ). Spalva man šita nelabai patiko, mateklyje žiūrėjosi gražiau, realybėje man per daug rudos, kažkaip įsivaizdavau, kad ir geltonos bus, bet ne, salotinė ant ribos su geltona ir vėl ruda ruda ruda  :dry2:

Mirkiau glicerine, man nekanda, sūnui irgi, bet mes abu šiuo klausimu neišrankūs  :)

SAM_2003_medium2.JPG

SAM_1999_medium2.JPG

SAM_1986_medium2.JPG

SAM_1987_medium2.JPG

Atsakyti

Taip taip, tas muziejus superinis reikalas, jeigu dar nesat kas buvę, mano Luknė yra buvus gal net kokius 3 kartus :D

Kažkaip jaučiu, kad man ateina darbinė depresija ...  :huh2:  Bet grynai susijusi su darbu ir tada pradedu nebenorėt ir viso kito...

Ingriduška, kaip tavo nuotaikos? Atsistatė?

Dontstop, žiūrisi tikrai nešiurkščiai, o žaismingai ir spalvingai, o kaip berniukui tai sakyčiau ir spalvos visai tinkamos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 sausio 2017 - 14:54

Mantas mano penktokas, as irgi apie ta muzieju galvojau, tuo labiau, jei gerai pamenu, jis kazkur nelaba toli centro, nes as pamenu tik kaip nuo stoties iki Laisvesa alejos nueit :D :D :D Nors cia aisku ne pati didziausia beda, googlas nuveda ir ten kur reikia ir ten, kur nelabai reikia :D svarbiausia is anksto tikslo nesureiksmint, tada gali sakyt, kad kaip tik cia mums ir reikejo :D :D :D

Tas muziejus kaip tik ir yra Laisvės al  :D  Nes ką daugiau žiemą, tik patalpoj kažką, sušalsit kitaip  :)  Ten pat netoli senamiestis, Akropolis  :D , viskas pėstute pasiekiama nuo traukinių stoties :)​ 

Atsakyti

Labas

Nepasigedot? :D

Aš pasigedau :D bet nenorėjau trukdyt tavo atsostogų :rolleyes:

Norėjau paklaust  kaip tavo juodas upeliukų megztinis gyvuoja ?

Atsakyti

Dontstop grazu gi. Kai man padidintas spalvu poreikis dabar tai is viso grazuu

Atsakyti

Taip taip, tas muziejus superinis reikalas, jeigu dar nesat kas buvę, mano Luknė yra buvus gal net kokius 3 kartus :D

Ir aš kai buvau Luknės amžiaus svaigau nuo to muziejaus :D drugelių kolekcija :wub: kokios spalvos, kokie raštai :wub:

Atsakyti

Na štai spėjau išbėgt snudą nufotkint, pagavau momentą, kai dičkis jau namie, bet dar ne būrelyje ir dukra nemiega  :laugh:

Darbelis elementariausias, ripsas ir tiek, siūlai Midara wool jazz. Iš pradžių galvojau, kad iš vieno matkiaus išeis  :lol: , paskui teko vyrą siųst į Midarą dar vieno (nu vis nemoku apskaičiuot, kiek siūlų reikia, beveik visad pritrūkstu  :happy: ). Spalva man šita nelabai patiko, mateklyje žiūrėjosi gražiau, realybėje man per daug rudos, kažkaip įsivaizdavau, kad ir geltonos bus, bet ne, salotinė ant ribos su geltona ir vėl ruda ruda ruda  :dry2:

Mirkiau glicerine, man nekanda, sūnui irgi, bet mes abu šiuo klausimu neišrankūs  :)

SAM_2003_medium2.JPG

SAM_1999_medium2.JPG

SAM_1986_medium2.JPG

SAM_1987_medium2.JPG

man tai grazi ta spalva

Mantas tai kiek pamenu nebuves, jie su klase i Anykscius, Ignalina vaziuoja, as pati tai ne karta ten buvau kol mokiausi,

Atsakyti

Mano mezgiminės silpnybės: 1. Ripsas; 2. skylutės/taškiukai;  NU ir dar 3. Perliukas/koriukas    :D

Madeline6LD_medium2.jpg

SpringForward15-Fiddlehead_119-web_mediu

triangularshawl_fig01_medium2.jpg

SpringForward15-FreshAir_907-web_medium2

DSC02372_medium2.JPG

Atsakyti

Tas muziejus kaip tik ir yra Laisvės al  :D  Nes ką daugiau žiemą, tik patalpoj kažką, sušalsit kitaip  :)  Ten pat netoli senamiestis, Akropolis  :D , viskas pėstute pasiekiama nuo traukinių stoties :)​ 

tai as gi vilniete, kaip atvaziavau mokytis, taip cia ir nusedau.... Kai buvau jauna ir grazi :D :D Kaune tik iki stoties vienos ar kitos kelia zinot reikejo pradziai, o toliau jau asmeniniai gidai... paskui kai darboholizmas nagus parodydavo ir tekdavo man laukt, o ne manes laukdavo :D, buvau pramynusi takiuka autobusu stotis - Laisves aleja - autobusu stotis :D bet tai taip seniai buvo, kad oi...

Atsakyti

Aha, aš irgi pasigedau, bet net pamiršus buvau, kad atostogos...

Katukui swapui, buvau įpusėjus tokį megzt, guli dar kažkur po stalu.... labai gražaus siūlo, o bet tačiau, padariau klaidą, kad pradėjau dvigubu megzt.... Atrodė, kad geriau atsiskleis tie krapai, bet kažkaip netaip jie skleidės..... :D

Kitam swapui gal reiks permegzt :D

DSC_0115_medium.JPGDSC01992_medium2.jpgIMG_6536_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 17 sausio 2017 - 15:30

Aš pasigedau :D bet nenorėjau trukdyt tavo atsostogų :rolleyes:

Norėjau paklaust  kaip tavo juodas upeliukų megztinis gyvuoja ?

:bigsmile:  gerai gyvena. Nešioju net, labai giriamas kiekvieną kart. Gal kiek nervina tas elastanas, nes toks sūtraika spyruoklinis, bet atrodo tai gerai.

Neardysiu, net neprašyk :D 

Dontstop, nu spalviškai tai labai gražu, bet vat su kandimu tai negaliu patikėt, kol pati neišbandysiu

Atsakyti

:bigsmile: 

Dontstop, nu spalviškai tai labai gražu, bet vat su kandimu tai negaliu patikėt, kol pati neišbandysiu

zinok Mantas mano irgi pypauja, kad judai/raudono Jazo ir kepures ir kaklo ir pirstiniu nori... Svalnesnis siulas, jei spalva carui nepatinka, kanda, o sita irodinja akis isputes, kad nesios ir kad nekanda, nelabai tikiu... sakiau pradziai kojines is zalio Jazz numegsiu, kur rado likucius ir pareiske, kad cia jam kojinem, tada ziuresiu ka sakys

Atsakyti