Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nežinau, gal auksinės :). Kažkokias ten papildomas naudoja lyg. Vienas vaikas 2 kalbas mokosi, tai kalbų kainuoja. Šiemet kažkokias elektronines naudos. Na, gal ne 250, gal 220. Bet šiemet pasiskaičiavau, kad turbūt ne mažiau po 120 nuo vaiko bus, tai ruošiuosi morališkai ir finansiškai. nes rugsėjį mažiau gausiu, tai atsidėjau. jeigu bus mažiau - tik pasidžiaugsiu, bet abejoju, ruošiuos blogiausiam :).

Atsakyti

bet tai Restar.... tavo vaikų pratybom mano algos net neužtektų.....

Atsakyti

Labos. Aš irgi ką tik su sese mokyklų temom pašnekėjau. Ji išleidžia į pirmą klasę vieną. Tai sėdžiu apšalus..... kuprinė su visom premonėm 220 eurų  :blink: o dar pratybom kažkiek reiks  :blink: tai man kai du iškart reiks išleist, mano algos dviem kuprinėm neužteks  :blink:  :blink:  :blink:​ 

Atsakyti

Už tai ir varo kolegos kaip bepročiai po 1,5etato ir darbuose gyvena :(

Atsakyti

Ta suma dviems vaikams, kaip ir rašiau. Negi, Katuk, minimumą uždirbi??? Be to, šiemet tik 3 mokiniai pas mane. Dičkiui mažiau kainuos. Kuprinės visos senos geros. Tik vienam vaikui pirmoj klasėj pirkau gerą, t.y. brangią kuprinę. Lygiai taip pat nuėjo, kaip po to pigios. Tai perku paprastas, pigias. Pernykštes pigias, po kelis eurus iš George, dvyniai tobulai nešioja, panešios ir šiemet. Žodžiu, nebūtina vaikytis madų. Kiek vaikai tas kuprines nešioja iš tiesų, dažniausiai gi tėvai atveža vos ne prie durų. maniškiai eina patys, bet netoli. Tai visos ten fancy ergonomikos realiai ne tokios ir būtinos. Žodž, žiūriu į viską paprastai. O jeigu ir pasipiktinu, tai greit susitaikau su tuo, ko negaliu pakeisti.

Atsakyti

Išleidžiu mokslams mažiau :ax: jau maximum 100€. Su kuprine ir pratybom  :ax:  Kuprinė ~30€, pratybos ~40€.  Visa kita rašliava, popierius ir t.t. Rūbų į tą sumą neskaičiuoju. Bet antro šimto € nesurinkčiau.

Atsakyti

Na, jei skaičiavai vaikui po 120, tai mano alga kaip tik 5 vaikam sueitų ir dar biškį kokiom kojinėm liktų. O jei kaip Lace kad susimokėjo, tai vat tik 3 galėčiau išleist. 

Aišku, kad vyresni vaikai mažiau kainuoja, maniškės kuprines po 3 metus tąso, pratybų jau kaip ir nelabai reik... bet vat kitąmet egzaminai, tai kainuos kiekvienai po mano čiut mažesnę algą...nu taupau. O apie studijas net pagalvot bijau....gal atsiprks kada nors tos investicijos...

Atsakyti

Labos

vėl LT kainom gąsdinat  :huh2: O jei kas nutiks ir teks grįžt, bijau, kad nualpsiu iškart išlipus iš lėktuvo  :oh: Su vizų pratęsimu tampomės, karts nuo karto aplanko mintis: "O kas, jeigu..." Ir galva supranta, kad viskas į gera ir gali būt taip net geriau, bet tos nesveikos baimės  :oh: 

Jūs kepat, pas mus lyyyyyja. Ir pagal prognozes dar 10 d. lis. Jau pradedu galvot apie šiltesnius drabužius. Norėtųsi kišenėtos naminės, bet įtariu, tingėsiu kišenes megzt ir paprastą pieštukinę nusimegsiu. Arba išvis tingėsiu naminę megzt  :D 

Atsakyti

Sveikos 

Koks rūkas šiandien  :blink: 

Liniuka, primink, o tu ripsinei kakla ir rankoves kaip nors apmezgei  :hmm: 

Atsakyti

Rankoves ir apačią apmezgiau icordu. Bet panešiojus matau, kad ir iškirptę reikėtų, nes trūksta tvirtumo krašteliui.

Atsakyti

Lace aūūū, ar tavo firminis baktuso kraštelis duotu tvirtumo  :hmm: tikriausiai nelabai

Atsakyti

:B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 11 rugpjūčio 2017 - 07:26