Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tos, kurias turiu.

Atsakyti

Sveikos,

jau koki 5 karta isijungiu arbatini, nu gal dabar kavos pasidarytsiu :)

Atsakyti

Arba atvažiuok, padarysiu :angel2:​ 

Atsakyti

Sveikos, Rašau iš kaimo. Šiandien vienai dienai pasijungėm internetą. Baisiai karšta antra diena, o vakar dar ir javapjūtės vienas etapas įvyko, tai turėjom daug darbo. Žiūriu, kad iki 12 nespėjau užsiregistruot, tai tegu taipir būna, jei išeis, atvažiuosiu. Labai gražus Olaivos megztukas. Ir Dontstop gražus, ypač ten, kur netikra spalva pirmoje nuograukoje, tokia mėlynesnė. :)   Iš knygų per šitas dienas perskaičiau Shusako Endo Tyla. Labai tokia apmąstymų man aktualių sukėlusi. O dar vieną pradėjau, nes turėjau planšetėn įsikėlus, tai tokia meksikietiško serialo tipo,matyt neįveiksiu.

 

 

Pabaigaiu megzti ripsinį, ir atrodo mažajai dukrai visai tinka, dar numezgiau 2 poras mažutėlaičių kojinyčių, draugių kūdikiams, o dabar mezgu kišenėtą.

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 rugpjūčio 2017 - 14:23

Kerpena, kišenėta kam :bigsmile:

Atsakyti

O, gal bus nauja kišenėtų banga sektoj :D

Atsakyti

As vis dar kaupiuosi vienai zieminei ir vienai vasarinei..vasarines muset nebespesiu siemet

Sedziu balkone su kava ir mezginiu

Liapotaaa kaip mano vaikis sako

Biski vejukas prapucia ir siaip balkonas i siaurine puse taigerai sedisi

Atsakyti

Sveikos, kepu.

Darbus apsidirbau, galvoju, kuo užsiimti, kas suteiktų džiugesio. Ir nesugalvoju. Jeigu ne darbinykas, tai galima būtų kur išvažiuoti nors trumpam, ale kad nesinori ilgiau kaip savaitgaliui vieno palikt.

Grįžau atgal dar apžiūrėt Donstop mezginio, nes pralėkiau ir pamiršau. labai dailus ir labai tau tinka prie juodų plaukų :).

Olaivos irgi dailuma. Turėjau tokį pat klausimą kaip Lace. Ir modelį seniai minty turiu. Turbūt nesuprasiu to sujungimo, kol nepabandysiu.

Kerpena kelia žemės ūkį. man gražus tas ryšys su gimine, su kaimu, su žeme... Gal nostalgija tam, ko nebeturiu... (sodas nesiskaito - arba tai tėra mikro dalelė ano pasaulio).

Kišenėtos aš dar noriu irgi. Tik nesugalvoju iš ko.

Mokykla per daug nesirūpinu. Nusipirksim šio to, ko truks. Kuprinių nereik, uniformos yra. Didžiausia dalis bus pratyboms, bet jau dalį atsidėjau. Pas mus jos tikrai ne  50-60 eur, pernai buvo gal 250 eur vien dvyniams. Kitąmet turėsiu 4 mokinius. Papildomas pajamų šaltinis - galima siūlus parduot :).

Atsakyti

Restar, kas čia pas jus per kainos pratybų :blink: Mes berods apie 60 mokėjom.

Kišenėtą aš megsiu rudenį. Siūlus jau turiu.

Atsakyti

o aš tai noriu ne kišenėtos, nors ir tos gal noriu. bet gi gero po biškį

va tokios.

4c70ebcf959cc0233d92c30bb3bbafa5.jpg

Atsakyti

Kišenėta sau, bent jau toks planas, o kaip ten pavyks, matysim. :)

 Šiemet žiauriai daug uodų ir kitokių kandančių bimbalų. Nors šitame kaime užaugus ir leidus visas vasaras, turbūt dar nesu mačius tiek uodų rugpjūtį. Vienas vakaras buvo labai šiltas,temstant išėjau nusipraust prie šilltnamio. Ten tokia bačkutė prileidžiama ir gali apsipilt iš šlangos. Tai vos tik sušlapau, kojos net pilkos nuo uodų padidarė, tiek aplipo.

Atsakyti

Nežinau, gal auksinės :). Kažkokias ten papildomas naudoja lyg. Vienas vaikas 2 kalbas mokosi, tai kalbų kainuoja. Šiemet kažkokias elektronines naudos. Na, gal ne 250, gal 220. Bet šiemet pasiskaičiavau, kad turbūt ne mažiau po 120 nuo vaiko bus, tai ruošiuosi morališkai ir finansiškai. nes rugsėjį mažiau gausiu, tai atsidėjau. jeigu bus mažiau - tik pasidžiaugsiu, bet abejoju, ruošiuos blogiausiam :).

Atsakyti