Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O Ligvitai del nugaros, daryk tempimo pratimus. Pabandyk ant kilimelio atsigulti ant nugaros o blauzdas uzdeti ant kedes, kad yzpakalus pakiles butu ir taip pagulek

tai zinok siandien gulejau pusvalandi ant grindu kol susalau :D tada labai saves pagailo ir va jau kokias tris valandas vaidinu mirtina ligone lovoj, nors is ju dvi valandas jau veikia nuskausminamieji ir ramia sazine galiu kelt subine ir eit dirbt....

siaip reikia pas gydytoja, bet taloniukas bus minimum po menesio, tada ne faktas kad skaudes ir ne faktas, kad as netingesiu (nebus gaila pusdienio) poliklinikoj trintis...

Atsakyti

dontstop, aha kažką rašei, kad buvai siuluparduotuvėj ir kad kažkokia nauja parduotuvė. Krėvės pr. hmm Dainavos turguj negi? 

Krėvės 104J, įdomu, aš Krėvės 89 gyvenu, kažkur visai šalia manęs, bet nesumoju kur tiksliai  :hmm:  Vakare pabėgiosiu ir paieškosiu tuo pačiu  :D 

Aš dažnai iš jų užsisakinėju, man aktualu  :angel_not:​ 

Atsakyti

reikia koki savaitgali padaryt Mantui staigmena - kelione traukiniu i Kauna, 

:bigsmile:​  kur būtent?

Atsakyti

Telefono klaviatura per maza, nepataikiau i raides.

Atsakyti

:bigsmile:​  kur būtent?

konkreciai niekur, vasara galvojau apie zoosoda, bet kazkaip buvau prisiskaicius, kad Kaune vargsta jis, o Mantas vis prisimena ta palei Klaipeda, kur nupenetas strirnas ir elnius glostem, kai jis visai mazuliukas buvo, o paskui didesnis jau kai buvo, isprovjavau netoli nuo vaikystes pazengusi kolega ten uzsukt po baliuko imones, tai iki dabar Mantas vis prisimena kaip su mano bendradarbiu meskenus maitino ir cype palei ju narva vos ne valanda abu :D :D :D

tai tiesiog butu atrakcija vaziavimo traukiniu ir paslankijimas svetimam mieste, Mantui patinka ir tokios keliones

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 17 sausio 2017 - 14:07

Ligvita man kažkaip atrodo kad tokie nugaros skausmai kai net nuskausminamųjų reikia šiaip sau iš niekur nieko nepraeina, nes jie iš niekur neatsiranda. yra kažkokia priežastis. ir ta priežastis po mėnesio abejoju kad dings pati savaime, tik skrandį susivarysi nuskausminamaisiais. Žodžiu apie ką aš čia

staigiai užsirašai pas gyd

Atsakyti

staigiai užsirašai pas gyd

kai jau visai nepaeisiu, - butinai :) o jei rimtai, man stresas tie gydytojai, nes pakliut pas normalu laimes reikalas, o jei pakliusiu pas tokia kaip po 12klasiu buvau ir paskui du menesius blioviau butent del nugaros, nes pasak jos jau 20 metu invalide turejau but... o net nejauciau, kad kazkokiu problemu su ja turiu... tai kol dar paeinu... nes neseniai man cia taip skaudet pradejo, pradzioj sunkiau panesiojus, va siandien tik jau truputi be priezasties...

susiimsiu prisiversiu ir nueisiu as pas ta gydytoja kada nors :)

Atsakyti

Tai turbūt nervas kažkoks kažkur spaudžiamas, o tai gali būt net gi labai susijęs su mezgimu, ilgalaikė poza su palenkta galva ir šiaip vienoda padėtis nieko gero, tik vieniems išlenda vienur, kitiems kitur, man pvz ranką atjunginėja, o tau gal nugarą, nors aš ne gydytoja ir nežinau, bet staigus skausmo atsiradimas ir dingimas nepanašu į kažkokį uždegimą. :hmm: 

Atsakyti

konkreciai niekur, vasara galvojau apie zoosoda, bet kazkaip buvau prisiskaicius, kad Kaune vargsta jis, o Mantas vis prisimena ta palei Klaipeda, kur nupenetas strirnas ir elnius glostem, kai jis visai mazuliukas buvo, o paskui didesnis jau kai buvo, isprovjavau netoli nuo vaikystes pazengusi kolega ten uzsukt po baliuko imones, tai iki dabar Mantas vis prisimena kaip su mano bendradarbiu meskenus maitino ir cype palei ju narva vos ne valanda abu :D :D :D

tai tiesiog butu atrakcija vaziavimo traukiniu ir paslankijimas svetimam mieste, Mantui patinka ir tokios keliones

Aišku, jo, Kauno zoosodą nėr ką lygint su Klaipėdos mini zoosodu  :mmm: , o ir šiaip žiemą ką ten veikti... Gal surizikuosiu ir pasiūlysiu Tado Ivanausko muziejų su gyvūnų iškamšom, Mantas kaip suprantu moksleivis, gal jam būtų įdomu  :4u:​ 

Atsakyti

Tai turbūt nervas kažkoks kažkur spaudžiamas, o tai gali būt net gi labai susijęs su mezgimu, ilgalaikė poza su palenkta galva ir šiaip vienoda padėtis nieko gero, tik vieniems išlenda vienur, kitiems kitur, man pvz ranką atjunginėja, o tau gal nugarą, nors aš ne gydytoja ir nežinau, bet staigus skausmo atsiradimas ir dingimas nepanašu į kažkokį uždegimą. :hmm:

ne ne cia ne uzdegimas, man skolioze buvo jau nuo mokyklos laiku, o su amzium matyt tie slanksteliai daugiau pasislenka, nes ir sedimas darbas tiek darbe, tiek namie, ir sunkiu krepsiu tasymas milziniskuose rankinukuose... ir dofkes lovkes reikia matyt naujesnes ir kietesniu pagrindu... zodziu daug visko vienoj vietoj..

ir aisku baime begaline diagnoze isgirst... zodziu viskas kasdieniska ir labai zmogiska :)

Atsakyti

Aišku, jo, Kauno zoosodą nėr ką lygint su Klaipėdos mini zoosodu  :mmm: , o ir šiaip žiemą ką ten veikti... Gal surizikuosiu ir pasiūlysiu Tado Ivanausko muziejų su gyvūnų iškamšom, Mantas kaip suprantu moksleivis, gal jam būtų įdomu  :4u:​ 

Mantas mano penktokas, as irgi apie ta muzieju galvojau, tuo labiau, jei gerai pamenu, jis kazkur nelaba toli centro, nes as pamenu tik kaip nuo stoties iki Laisvesa alejos nueit :D :D :D Nors cia aisku ne pati didziausia beda, googlas nuveda ir ten kur reikia ir ten, kur nelabai reikia :D svarbiausia is anksto tikslo nesureiksmint, tada gali sakyt, kad kaip tik cia mums ir reikejo :D :D :D

Atsakyti

Labas

Nepasigedot? :D 

Tai va, atostogai man. Tokie, kur reikalus tvarkau. Bet gėris tas, kad pamegzt vakarais gaunu :rolleyes: ir net Dauntauno abatiją žiūrėt pradėjau :D 

Bet jau mezginių gausa.... gėda pelėda man, nes žaliasis taip ir susinešios neparodytas. Bet kad meno tai neišeis išlaužt, o šiaip tai neteisingas įspūdis bus

Nevardysiu asmeniškai, viskas jau pasakyta išsakyta. Pritariu daugumai. Imčiau-bėgčiau gal nebuvo tokio, tiesiog noriu pati nusimegzt.... gal nebent Nuoširduko dryžių imčiau, nes spalvos tiesiog :wub: bet palauksiu kol pabaigs.

Ligvita, aišku kad reik ieškot priežasčių, iki mano anytos amžiaus tau dar toloka, bet ji dėl tokių užleistų skausmų net grupę neįgalumo turi. Tai va, jai padeda Kosmodiskas. Panacėja ar ne, nežinau, bet jai rimtai padeda.

Dar vienas pavyzdys, mano.mama. Ji ne su mumis jau daug metų, bet kelis metus prieš mirtį kankinosi dėl nugaros skausmų. Tai jai dėl tam tikro amžiaus tarpsnio nyko stuburo slanksteliai. Jai apie 45 metus tuo metu buvo. Nežinau, kiek tau, bet manau kad verta pasitikrinti.

Tai tiek šį kart. Einu toliau į plėšinius. Kuopiu užleistus namų kampus.

Atsakyti