Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras :) tai pasirodo ne aš viena čia tokia "nesusitvarkius" anot mano vienos kolegės :D jungiuos prie skaistuolių pedikiūro ir manikiūro salono klausimais  :B apskritai nemėgstu lako pojūčio ant nagų. Jie kažkokie sunkūs ir nejautrūs atrodo man vien jau paprastai užlakavus, o apie gelio storumus tai visai žiauriai man atrodo :blink: tuo labiau, kad mano profesijoje smingantys nagai į skaudantį vaiko pilvą, kad ir kokie gražūs, man atrodo žiauuuriai :unsure: tiesiog vaikų kankinimas. Ir jau nekalbu apie higienos klausimą infekcijų platinimo požiūriu.

Bikinis braziliškai - ištveriama, prancūziškai be narkozės nepasirašysiu ir aš  :D vis pagalvoju apie depiliaciją lazeriu. Didelė investicija, kaži ar atsipirks  :hmm: reklamos kažkaip pastaruoju metu aplinkoj vis girdžiu....

Šią vasarą nusimezgiau lininę silkę :) nešioju ir kaifuoju  :wub: panešiojus tampa lengvai oversize net :D ir pradėjau nert suknelę, bet per tuos žaisliukus vaikam, nėr kada :)

Atsakyti

Tiesa,katuk, kaip tavo sukandžiota koja ir paraudimas? Ar praėjo?

Atsakyti

Ieškojau šiandien kelioniniui mezginiui siūlų, išverčiau visas dr. slėptuves  :oh: paskiau prisiminiau, kad medvilnė visai kitoje vietoje, nesuvakumuota  :D  Yra proga inventorizaciją padaryt, nors baisoka  :hmm: 

Atsakyti

Aš jau po kursų baigiamojo testo. Aaaa, koks fajnas jausmas!! Pažymys tik kitą savaitę.

Ingriga, drąsinkis.

Atsakyti

Tiesa,katuk, kaip tavo sukandžiota koja ir paraudimas? Ar praėjo?

Nebeniežti. Tik vos vos. Įkandimai su kraujosrūvom. Mėlynė sakyčiau aplink nemaža ir kieta maždaug per piršto pagalvėlę. Nu bet jau čia matyt liekamieji reiškiniai. Gyvensiu.

Atsakyti

Laabas.grizom.dundagos nelankem tingejom.jauciuosi nusipelnius silku ir kasmyru.kada nors :) mezgiau o dar daugiau ardziau.pradejau hayward ar kazkaip panasiai rasosi..nepataikau platinimu.mezgu vasarini varianta nu toki lietuviskai vasarai is 2 siuliuku medvilnes su viskoze ir vieno siuliuko lino.dar is vasariniu nusimezgiau linine suknia.nu ir paskutinis da nerodytas atseit vasarinis nes is medvilnes su viskoze, bet tokio storumo kad sunkiai i vasarinius isipaiso..

Echh atostogos tesiasi...Nite apie tvida skaiciau..kada ir kur paimt galiu?

Atsakyti

Labas rytas.

Kaip noretusi kur po medziu ar sumerkt kojas i vandenuka....

Atsakyti

Kacumota, karšta iš pat ryto? Bet tai tokie šalti rytai... Šiandien išėjau rytinę kavą išgert į lauką, tai nušalau kojas :B 

Atsakyti

Kacumota, karšta iš pat ryto? Bet tai tokie šalti rytai... Šiandien išėjau rytinę kavą išgert į lauką, tai nušalau kojas :B

aš kol mašina įšyla, tai mašinoj kojas nušalu. kai su basutėm. nors kartas iri su batais.

nu 10 laipsnių tai ne juokas.

 

 

labas rytas

 

kaip visad, mezgime jokio veiksmo. nu jau net graudu

 

Atsakyti

Rytai tai taip.Mane 6 ryto issiveda pasigrozet gamta tai brrrr....

Darbe tvanku , nes popiecio saule prikaitina.

" as snieguole, as tirpstu...."  :D​ 

Atsakyti

Anksciausiai ryte be kavos vaziuoji i pasaulio krasta ir beveik atvaziavus supranti, kad kelias i pasaulio krasta veda pro gadget.. Namo irgi...  Sedziu graziausiam pasauly foje ir laukiu asmenines barmenes su kawa

 

Labas rytas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 09 rugpjūčio 2017 - 09:24

Sveikos  :)

Priešpaskutinis vasarinis. Mano galva, vienas sėkmingiausių  :)

Siūlai noname norfiniai, 100 % medvilniniai - labai patiko, smagu buvo megzti  :)

Virbalai 2,25, 2,75.

Modelis dropsinis Cristal Bright  - viršutinė raštuota dalis pareikalavo daug kantrybės...

http://www.ravelry.c...-crystal-bright

Vyras atkomentavo, kad labai kiaura, matosi liemenukas ir taip eit iš namų negalima  :D Na tai nešiosiu ant maikučių su petnešėlėmis  :rolleyes:

 

SAM_4551_medium2.JPG

 

reali spalva

 

SAM_4554_medium2.JPG

 

SAM_4541_medium2.JPG

Atsakyti