Jei miegant ant pilvo susispaudžia organai, tai manau būtų sąžininga, kad ir pilvas susispaustų. Ale.
Tai naktį ir susispaudžia
aš refliuksą kartais jaučiu dienom, naktim nežinau gal
vyrui irgi rytinis kosulys kildavo tai vienu tarpu kūdintis sugalvojo, nevalgydavo prieš miegą, pareina po darbo pavalgo sočiai ir viskas, nu tai tie rytiniai krenkšėjimai tikrai sumažėję buvo
o man tai labai gerai žinau nuo ko kyla: nuo bet kokio saldaus gėrimo, negaliu saldint nei kavos nei arbatos
nuo rūgštaus pieno produktų jeigu jie derinami su kažkuo saldžiu arba su kažkuo miltišku (pvz duona), nuo visko kas krakmolinga, miltiška, bulvių, ryžių, avižų..
vienu tarpu mėginau reguliuot cukraus kiekį ir visai visai kokias 2 savaites nevalgiau jokių duonu, bulkų, saldumynų, kruopų, alkoholio. tik baltymai (mėsa, kiaušiniai, žuvis, rauginto pieno produktai, riešutai) ir daržovės bei ankštiniai
tai pastebėjau malonų šalutinį efektą-jokio rėmens ir jokio pilvo pūtimo...nu bet negali gi visada laikytis tokios dietos...
Ligvita, įspūdingas kiekis gražių mezginių
kol as cypavau nuo nugaro skausmu, mano zveriukas nukove toki derini (pasinaudojo silpnumo akimirka... nes as jau pries kaledas vis paziuredavau i juos...
Pridėta:
dontstop, apie kokią naują parduotuvę siūlų kalbėjai? Kažkas naujo atsidaro?
Chmm, ar tikrai aš kalbėjau? Nebent galėjau minėt, kad siuluparduotuve.lt atidaro naują prekių išdavimo punktą Krėvės pr
paprastai as jau "gatava produkta" ten siulau, gavau uzklausa, derinom terminus, sikart turejau tris savaites grynam mezgimui.
220g su siuntimu is UK 50euru Aisku galima be ju apseit, bet... kartais norisi... tuo labiau, kad konkreciam projektui jie (na cia pasisteinimas toks, o realiai kol rankos iki ju prieis.... )
Hazel Knits - Artisan Sock Yarn 120g ir madelinetosh - Tosh Merino Light 100g
sagu ir man jau reiktu atsargas pasipildyt
3 savaitės
Paguglinau, siūlai nerealių spalvų, perėjimų, Dieve koks grožis
Dontstop, numirčiau iš bado, nes pieno produktai ir juoda duona man einamiausi. O šiaip tai man nėra labai blogai. Jei ne tas rytinis gerklės skausmas, kuris kartais peeina į uždegimą, tai beveik nieko blogo ir nejausčiau. Na nebent tokie nedideli nepatogumai kaip pvz. nebegaliu gerti balto vyno, iškart užsirūgštinu. Gal vishi reiks didesnę pagalvę nusipirkt.
Tai jei nėra labai blogai, nemanau, kad tokia griežta dieta būtina Maniškis tai labai kankinasi...
Paguglinau, siūlai nerealių spalvų, perėjimų, Dieve koks grožis
jeigu ka as cia ne prie ko, tik pro sali ejau
O trys savaites ta labai daug ;)
asmeniskai an sita spalva nezmoniskai grazi, tik kaina stabdo
dontstop, aha kažką rašei, kad buvai siuluparduotuvėj ir kad kažkokia nauja parduotuvė. Krėvės pr. hmm Dainavos turguj negi?
reikia koki savaitgali padaryt Mantui staigmena - kelione traukiniu i Kauna, tik bijau, kad po tiek metu pertraukos nereiktu 112 manes su visu vaiku tam Kaune ieskot
planavau Trakus, bet sausio pirma diena tevas ji ten nuveze visai dienai...
Mano viena bendradarbe labai ilgai ieskojo problemos kol nustate refliuksa, net pas profesariu kazkoki buvo. Tai jai patare gerti Miškinė sidabražolė, sake susitvarke.
O Ligvitai del nugaros, daryk tempimo pratimus. Pabandyk ant kilimelio atsigulti ant nugaros o blauzdas uzdeti ant kedes, kad yzpakalus pakiles butu ir taip pagulek