Kokia gailestinga anyta...
Neštumų metu ir aš nemiegodavau ant pilvo, bet baisiai pergyvenau, kaip čia reiks miegot dabar... ![:D](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
O šiaip man asmeniškai dėl sprando ir sakė, kad atprasčiau, tiesiog dažnai ir atsikeliu susukta visa, persuktu sprandu, o ir šiaip sakė visi organai spaudžiami, nepaisant to, aš vistiek kietai miegu ir nejaučiu, kaip atsirandu ant pilvo ir dar rankas pasikišu po savim, prabundu tik tada kai nebejaučiu visiškai rankų nuo užtirpimo....
Per paskutinius metus pagalvę keičiau gal 3kartus, tačiau dabartinė kaip ir nieko, kai jau prasiminkė.
Mano vyras irgi turi refliuksą, tačiau jam jis periodiškai išlenda kosulio pavidalu, bet dėl jaučiamo rūgštingumo sakė viskas išsisprendė tada kai nustojo gert kavą iš aparato, o rytais pradėjo gert vandenį su citrina ir aišku vyno negeria... Iš maisto produktų labai griežtai nieko nėra atsisakęs, bet visokių padažų ir ant keptuvės keptų kepsnių mes ir taip nevalgom, tai gal pusė bėdos. Be to pieno produktų nėr didelis mėgėjas, tik fermentinį sūrį valgo.