Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

lyg ir pradeda veikt nuskausminamieji greit rodau savo didiji prancuziska uzsakyma

4vnt tokie 200*50cm

32363535835_beac6554b8_c.jpg

ir 2vnt tokie

30146282963_69d5828703_z.jpg

dabar virbaluoju tokia pat i ten pat peleniskai rozine

ir dar paguodai nusipirkau nezmoniskai brangiu siulu, dabar kai jau nebetaip skauda sazine pradeda tuksent (tuku tuku, meski....) ai bet drakius laimingas as irgi truputi :D

Atsakyti

Qqte, nu žinok mažiausiai 2 valandas iki miego pavalgau. Kad užsirūgštinus būčiau irgi nejaučiu. Bet ryte griaužia gerklę, kitoks jausmas negu perdžiūvus.

o nieko negeri? As vaistinelej visada turiu Ranisano arba Ranitidino, kaina padori, man pakankamai veiksmingas reikalas. Tiesa, man rugstys bangom ... beveik metus nieko nejauciau,o neseniai rytais ptadejo atsirast tas fe jausmas, nors jau vakare pradedu jaust rugstis, tai isgeriu tabletka ir atsibundu kaip nauja :)

Atsakyti
Ranitidiną kartais geriu. Bet dažniausiai pamirštu.
Atsakyti

sveikos,

Ligvita  :wub:  :wub:  :wub: 

Ristinos grožis  :wub: 

nuoširdi, nu va normaliai gaunasi gi. Reik tik pradėt  :4u:​ 

Olaiva, nežinau kada čia kur važiuosiu.. gripai siaučia, baisoka ir lįst kur.. Anyta vis pranešinėja kiek ligonių turi :D Dar pasaugok :)

Vakar nuvažiavom į kapelius, žvakių uždegti, o degtukų tai nepasiėmiau :D aplink niekur jokios žvakutės degančios neradau... ot aplankiau.. :(

Liniuka, nueik pas loristę, jos neblogai paaiškina kaip kovot su tuo refliuksu. Kažkada kol lakėm LOR kabinete, vienam vaikui aiškino ką valgyt ir ko ne. Bet dabar jau nieko nebeprisimenu.. Prisimenu tik kad vaisiai ir uogos pirmoj dienos pusėj, po pietų jau negalima.. Ir dar kažkokią arbatą siūlė gert, o kokią..  :hmm: 

Atsakyti

Pasivaikščiojom su dukra, užėjau į porą parduotuvių, net į siūlų parduotuvę buvau užėjus ir o stebuklas  :D  nieko nenupirkau. Gal ir nėra kuo didžiuotis neįdomi parduotuvė buvo  :geda:  (smreikmenys)

Atėjo dar porą siuntinių su sagom iš aliexpreso, paskutinis rinkinukas kažkoks nevykęs, visos sagos skirtingos :hmm:  :D

SAM_1994_medium2.JPG

lyg ir pradeda veikt nuskausminamieji greit rodau savo didiji prancuziska uzsakyma

ir dar paguodai nusipirkau nezmoniskai brangiu siulu, dabar kai jau nebetaip skauda sazine pradeda tuksent (tuku tuku, meski....) ai bet drakius laimingas as irgi truputi :D

Och, per kiek laiko reikia tokį užsakymą įvykdyt?  :mega_shok:  Gražu be galo  :4u:

Kokie siūlai tie nežmoniškai brangūs?  :)​ 

Atsakyti

ech trumpa ta pietu pertrauka, spėjau tik pora eilučių, nu bet paskutinis akiu pridėjimas padarytas

Atsakyti

Ranitidiną kartais geriu. Bet dažniausiai pamirštu.

Liniuka, mano vyras kovoja su refliuksu ir padidėjusiu skrandžio rūgštingumu. Pusę metų gydėsi vaistais, dabar liko tik palaikyti dietą. Bent jau jam negalima: rūgščių pieno produktų, tokių kaip varškė, jogurtas, kefyras, grietinė ir pan, juodos duonos, daugumos vaisių ir daržovių, visų pirktinių padažų, alkoholio išskyrus šnapso  :D Kol laikosi, vaistų neprireikia, dar kasdien geria užplikytas linų semėnis ir linų semėnų aliejų. Praktiškai nieko negali valgyti kavinėse ir iš greito maisto, jei tik nusideda, paskui kamuojasi ne vieną dieną...

Atsakyti

dontstop, apie kokią naują parduotuvę siūlų kalbėjai? Kažkas naujo atsidaro?

Atsakyti
Dontstop, numirčiau iš bado, nes pieno produktai ir juoda duona man einamiausi. O šiaip tai man nėra labai blogai. Jei ne tas rytinis gerklės skausmas, kuris kartais peeina į uždegimą, tai beveik nieko blogo ir nejausčiau. Na nebent tokie nedideli nepatogumai kaip pvz. nebegaliu gerti balto vyno, iškart užsirūgštinu. Gal vishi reiks didesnę pagalvę nusipirkt.
Atsakyti

Och, per kiek laiko reikia tokį užsakymą įvykdyt?  :mega_shok:  Gražu be galo  :4u:

Kokie siūlai tie nežmoniškai brangūs?  :)​ 

paprastai as jau "gatava produkta" ten siulau, gavau uzklausa, derinom terminus, sikart turejau tris savaites grynam mezgimui.

220g  su siuntimu is UK 50euru :D Aisku galima be ju apseit, bet... kartais norisi... tuo labiau, kad konkreciam projektui jie (na cia pasisteinimas toks, o realiai kol rankos iki ju prieis.... )

Hazel Knits - Artisan Sock Yarn 120g ir  madelinetosh - Tosh Merino Light 100g

sagu ir man jau reiktu atsargas pasipildyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 17 sausio 2017 - 13:09

Kas ten juos žino..Dar anksti..O ir mano sūnelis toks tranas, kad stebiuosi kaip ji su juo kenčia... Džiaugčiaus, kad pasiimtų, ale gaila merginos :D  :D :D  

:D  :D  :D Kokia gailestinga anyta...

Neštumų metu ir aš nemiegodavau ant pilvo, bet baisiai pergyvenau, kaip čia reiks miegot dabar... :D

O šiaip man asmeniškai dėl sprando ir sakė, kad atprasčiau, tiesiog dažnai ir atsikeliu susukta visa, persuktu sprandu, o ir šiaip sakė visi organai spaudžiami, nepaisant to, aš vistiek kietai miegu ir nejaučiu, kaip atsirandu ant pilvo ir dar rankas pasikišu po savim, prabundu tik tada kai nebejaučiu visiškai rankų nuo užtirpimo.... :huh2: 

Per paskutinius metus pagalvę keičiau gal 3kartus, tačiau dabartinė kaip ir nieko, kai jau prasiminkė.

Mano vyras irgi turi refliuksą, tačiau jam jis periodiškai išlenda kosulio pavidalu, bet dėl jaučiamo rūgštingumo sakė viskas išsisprendė tada kai nustojo gert kavą iš aparato, o rytais pradėjo gert vandenį su citrina ir aišku vyno negeria... Iš maisto produktų labai griežtai nieko nėra atsisakęs, bet visokių padažų ir ant keptuvės keptų kepsnių mes ir taip nevalgom, tai gal pusė bėdos. Be to pieno produktų nėr didelis mėgėjas, tik fermentinį sūrį valgo.

Atsakyti

oi apie pagalves... :D is pradziu is Manto juokdavausi, uzmiega ant pagalves - atsibunda be jos... Bet ziuriu, kad paskutiniu metu as lygiai taip pat, uzmiegu ant agalves, kei atsibundu nakti, susigraibau ja, bet atsibundu dazniausiai be pagalves po galva :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 17 sausio 2017 - 13:16