Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien labai fainai su Šarange papietavom :love:   megztukas labai fainas, natūroje net labiau patiko  :wub: Rytoj kava su Olaiva  :love: Trečiadieni gal vilnietės norėtu pietų kavos  :geda: 

Atsakyti

 

beje, tas dvaras tai ir vilnietėms (buvau parašiusi velnietėms :lol: )tolimesnis už Anykščius, jeigu ką. tai irg ipagalvočiau. nu nes vienos dienos kelionė, per kurią spėt ir nusigaut iki ten ir grįžt ir pamegzt ir liežuviais pamalt ir bundelių pagrabinių paragaut

 

ale rimtai, kokios ten tokios ypatingos bandelės :hmm:  tokios griaudulingos

 

 Matyt man labiausiai priartinta man, taip išeina. Tikiuosi giminių kokie reikalai nesukliudys. O iš Vilniaus ten reikia pro Uteną važiuot, arčiau nei pro Anykščius.
 

Atsakyti

Šiandien labai fainai su Šarange papietavom :love:   megztukas labai fainas, natūroje net labiau patiko  :wub: Rytoj kava su Olaiva  :love: Trečiadieni gal vilnietės norėtu pietų kavos  :geda:

nebūtinai ;) tokiu oru pieno kokteilis bus  :vacation1:

Atsakyti

kaip man reikia 1 laumžirgio  :hmm: na čia iki visiško užbaigtumo megztukėliui :)

330617.jpg

Atsakyti

Sveikos,

trumpai apsireiškiu ir aš. Namai namučiai. Jau ir vėl atsibost spėjo :).

Dėl 08.15 vis dar negaliu tvirtai pasakyt, ypač, kai vieta nutolo nuo Anykščių, į kuriuos aš visada noriu nuvažiuot, o kitur dar nesu tikra :).

Ingriga, parašyk tiksliau, kur kada būsi, labai norėčiau, pasiilgau moteriškų plepesių, negaliu kaimynės užkamuot tik :).

Pažiūrėjau 3 nematytas serijas ir neko nemezgiau, skandalas :D.

Atsakyti

Pasivijau ir aš. daug bbuvau prisiplanavus, daug ir nuvveikiau, net gi gal daugiau, uff...

Nu miargos, taip negalima, užkukavot, paerzinot, kad norit ir (beveik galit)  meeto žolinių, o dabar kai gadgetas pasistengė ir užbukino net visą DVARĄ!!!! :D  abejot pradėjot....  Nieko ten ne toliau nei Anykščiai, o ir koks skirtumas kur kvykt, pačiuos Anykščiuos ar šalia, manau, girdėsis ir Anykščiuose :D  

Atsakyti

Ryt parašysiu trumpai apie pagrabines bandutes (vien nuo pavadinimo AŠ JŲ NORIU). Ten dar ir edukacines pamokas rūsy praveda, jeiguką.

Transporto priemones atsivežtat?

Šluotas  :B​ 

Atsakyti

Olaiva tiks  :mirksiukas: 

Restar atsilaisvinsiu apie 12val. Žalgirio/Kalvarijų 

Atsakyti

Jau tradiciškai Gadget siūloma susitikimo vieta daro sektai įspūdį :lol:

Kerpena, 31 Lie 2017 - 16:15, parašė: Matyt man labiausiai priartinta man, taip išeina. Tikiuosi giminių kokie reikalai nesukliudys. O iš Vilniaus ten reikia pro Uteną važiuot, arčiau nei pro Anykščius.
Bet googlas rodo, kad per Anykščius greičiau :ax: Bet kažkaip 1 val 45 min :hmm: daugoka :unsure: ant šluotos tikrai grečiau, bet maniškė jau parūdijus mažumėlę - technikinės nepraėjau :lol: Iki kada reikia apsispręst?
Atsakyti

Palaaaa, aš dar trečiadieniui UNTOLD  Žalgirio g. rrekomenduosiu. Man pasakojo, kad ten labai skanu. Ir kainos normalios d.p. metu. Parkings Y. Terioju kvalifikaciją.

Atsakyti

Pietūs trečiadienį Vln. Pypec, aš mokausi tuo metu Saulėteky😎

Dėl to dvaro-jei atsiras daugiau norinčių, tai gal net ir prisijungsiu...nu tos bundelės viliojančios.

Atsakyti

Nu Anykščiuose tiesiog absoliučiai aišku, ką daryt šeimai, o Adomynėj - ne. Bet aš visada abejoju ir spyriojuosi, o dažniausiai būnu, tai nekreipkit į mane dėmesiaus :).

Ingriga - tu su mašina ar be? Aš tikrai jokių vietų nežinau, nes niekur nevaikštau. Tavo tel lyg turėjau, o tu turi mano?

Atsakyti