Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Manęs tai jokie nėštumai neatpratino. Miegodavau ant pilvo, kiek jis leisdavo, tik paskutinius mėnesius nebeišeidavo, o per vidurį, tai pasikišdavau pagalvę po krūtine, kad pilvo nespausčiau, ir gal ne visai taip tiesiai ant pilvo, vos klubus pasukus, bet krūtininė dalis vis tiek ant pilvo.

Atsakyti

aš tai gerklę ryte jaučiu dėl išdžiūvimo paprasto, nebūtinai ten jau rėmuo ją graužia, miegu prasižiojus ir perdžiovinu

Atsakyti

o tai kaip jum sprando nenuskausta ant pilvo miegot?gi tokiu atveju galva pasukta 90 laipsnių kampu turi būt

Atsakyti
ka as zinau, uzmiegu atrodo ant sono, o atsibundu ant pilvo :D
Atsakyti

Sveikos,

Kapseikos megztukas akį užkabino labai, pati modelio konstrukcija, apdaila :wub:.

Nuoširduko pradžia graži ir kaip greitai.

Niekaip nesuprantu kur dingsta laikas kai neini į darbą. :unsure:  Pagaliau diena kai niekur nereikia iš namų eiti. Mažus darbelius narplioju. O kaip aš pasiilgau miegojimo ant pilvo  :rolleyes:  :nestuke .

Atsakyti

grazi iniciatyva, Mantas man vis sugrazina tikejima gerais darbais...

http://www.ravelry.c...not-seen-before

Atsakyti

Saulėlydžio žvaigždė labai gražios spalvos  :wub:  :wub:  o pledukas tai ir atlikimas, ir pynės, ir spalva ir nešiotoja nerealiai gražiai atrodo  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Labas,

ačiū ačiū :B  :wub: 

Aš nešiotojai pasakiau, kad jau "prisičekino" visur vaizduose kaip šeimos narys, tai bus negražu, jei pabėgs :P 

Atsakyti

Labas,

Aš nešiotojai pasakiau, kad jau "prisičekino" visur vaizduose kaip šeimos narys, tai bus negražu, jei pabėgs :P

megsi martelei vestuvinę mocherinukę gal? kai reiks ,aišku :)

Atsakyti

megsi martelei vestuvinę mocherinukę gal? kai reiks ,aišku :)

Kas ten juos žino..Dar anksti..O ir mano sūnelis toks tranas, kad stebiuosi kaip ji su juo kenčia... Džiaugčiaus, kad pasiimtų, ale gaila merginos :D  :D :D  

Atsakyti

Labas,

santaziste megeja ups mezgeja :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 17 sausio 2017 - 12:10
Qqte, nu žinok mažiausiai 2 valandas iki miego pavalgau. Kad užsirūgštinus būčiau irgi nejaučiu. Bet ryte griaužia gerklę, kitoks jausmas negu perdžiūvus.
Atsakyti

Nu tada gal tikrai aukštesnė pagalvė padėtų...

Atsakyti