Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar rogutinis kašmyras nei kiek nepasitraukia skalaujant ir gręžiant skalbiankėj?

man nepasitrauke,tik sutankejo ir pukai pakilo

Atsakyti

Man tai netgi paplatėjo, bet gal ne tiek pats kašmyras, kiek dėl rašto, nes jis išsitiesino, o mezgant toks susitraukęs buvo.

Atsakyti

:wub: 

Helga__TMP5988-Edit_medium2.jpg

Atsakyti

Studentai susirenka į egzaminą, o pasirodo pats dėstytojas pamiršo apie jį.. Studentai pasiskambina ir išsikviečia dėstytoją į egzaminą, neblogai sakyčiau...O komisija iš Vilniaus atvažiavusi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 17 sausio 2017 - 10:47
Jei nepasitraukia tai ok, nes tokį tik tik numezgiau.
Atsakyti

Šarange, man atprast nuo miegojimo ant pilvo "padėjo" nėštumas :lol:

Siūlas kap ir nieko labai gero. Nu bet spalva, kažkodėl man graži :bigsmile: imu vaikėt :lol:

Priedas  šalikutis.jpg   225,56KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos, atejau pasiguost. Mezgiau nuo 4ryto ir taip neblogai sakyciau, o nuo 8 nei is sio nei is to negara sjaudet pradejo, nei sedet, nei stovet normaliai, apie mezgima is is tyliu... nu nors imk ir verk... Truputi su nuotraukom pazaidziau ir nezinau ko cia imtis...

Apie virbalus diskutavot vakar, tai galiu pasakyt, kad cia kiekvienai reikia pabandyt, kad savo atrastu. Addi man patinka, bet kaip Sarange sake, paskutiniu metu pas mus ju pasirinkimas labai mazas...

Is Knit pro visus esu pabandzius isskyrus naujuosius royal, bet jau zinau, kad neatiks :), nes man paranojiskai kliuna siulas uz VISU nevintisu virbalu, tiek prisukami, man kabinasi, nesvarbu kaip gerai prisukti butu, tiek karbonzai. Turiu du dydzius, mezgu karts nuo karto, bet nezinau at istikruju siulas kliuna, ar cia mano paranojinis isitikinimas, bet tiesiog nervas ima, tai daugiau ir neperku.

Idealiausiai velgi kaip Sarangei kubikai metaliniai, bet man reikia daug :D tai pagal kaina ir siaip visai smagus paprasti metalinukai ir Zingai man patinka, patinka todel, kad jie lengvi, kai as laisvai mezgu, tai su slydimu bedu nera.

Mediniai del kazkokiu nepaaiskinamu priezasciu nepatinka, nors nusipirkau kelis didesnius dydzius, velgi kad netaip rankos vargtu stora dideli mezgini mezgant, mezgu nemirstu, bet mieliau imu metalinius.

Tfu tfu tfu kol kas dar ne vieno valo nenutraukiau nors su vienais virbalais jau buvau atsisveikinusi mintyse, kai ant 80cm valo sugrudau 400 storo siulo akiu, bet atlaike, nors lupau virbala praktiskai per visa mezgini is visu jegu, bet jau galvojau, nutrauksiu, tai nutrauksiu, nes nu ne taip su jais turi buti elgiamasi. Kitam megztukui  uzsisakau ilgesniu valu. Tiesa Addi kaikuriu nuo ilgo naudojimo valas kiek pasitraukia nuo virbalo ir tada plonesnis siulas kliuva jau

Atsakyti

Šarange, man atprast nuo miegojimo ant pilvo "padėjo" nėštumas :lol:

va cia man buvo didziausias "salutinis nestumo poveikis" :D ilgai miegot negalejau, o po gimdymo sekmingai gryzau i sita miegojimo poza

Atsakyti

man ir nestumai buvo atpratine ant pilvo miegot. Sarange, girdi ;)

graziai dryzuojat.

vakar virbalu nepaemiau, nes rankos nosine prie nosies laike, ir ciaudulius gaude. nu ir arbatu puodukus kilojo

Atsakyti
Aš irgi po nėštumo atpratau miegot ant pilvo. Nors va šįryt atsibudau būtent tokioj pozoj. Dar vis neprisiruošiu pradėt miegot ant aukštesnės pagalvės. O tai kiekvieną rytą atsibundu su skaudančia gerkle. Daktarė sako, kad dėė refliukso. Tai gal jei miegočiau ant aukštesnės pagalvės mažiau degintų.
Atsakyti

Liniuka o kada tu paskutinį kartą valgai vakare?

teroriškai neprivalgius prieš miegą neturėtų rėmuo kilt

Atsakyti

Liniuka, o tu jauti rūgšties padidėjimą? Nes aš nejaučiu, arba labai retai, bet žinau, kad turiu tą gėrį, ir kartais irgi gerklę jaučiu rytais...

Aš gal net dėl tos priežasties nusipirkau Merkio pagalves žąsų pūkų, 70*70, tai dabar keikiu, nes visur patalynės užvalkalai su pagalvėlėm 50*70...Ir nežinau ką daryti, nes keisti pagalves nesinori, po 85 eurus mokėjau :unsure:

Tiek gražių patalynės komplektų randu, o negaliu pirkti, nepagalvojau apie tai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 17 sausio 2017 - 11:45