Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas vakaras/naktis :)

Pirmiausia tai žinoma, katuk, su gimtadieniu!  :4u: kad jau kairys pusrutulis išvystytas :D tai palinkėsiu kūrybiškumo net ir paprastuose kasdieniuose dalykuose ir meilės visam pasauliui tavo viduje  :4u: 

Antriausiai, Šarange, WOW! Kas per foto!  :wub:  :blink:  :wub: ypač ta,kur suraitytas mezginys ir su vazele  :wub: čia jau aukštasis pilotažas! Džiaugiuosi,kad palaipiojai :)

Atsakyti

Dontstop, tikrai pritariu,kad geriau pati sau megztelius modeliuok,o ne Dropsų reglaninius varyk ;) tau žymiai geriau pavyksta pačiai sau prisitaikyt modelį  :4u:​ 

Atsakyti

Ačiū, merginos, už komplimentus  :4u:

Liniuka, Teksrena objektyviai vertinant aišku kietas ir šiurkštus siūlas, bet mano oda nėra jautri, aš ir Kauni, ir Midara wool jazz, ir kokią paprastą lietuvišką  nouneim vilną ramiausiai nešioju ant nuogo kūno, su kandančiais man siūlais dar nesusidūriau  :)

Abelo, velnias, du dropsiniai ant virbalų šiuo metu  :D Na bent jau ne reglanai... Aš visgi galvoju, kad gal dar išmoksiu, kad reikalas neįgudime  :hmm:  Nes tokius tai, kur šnd rodžiau, aš nuo vidurinės mokyklos laikų sau mezgu, rankos jau atkaltos, o reglanus - tik nuo šios žiemos  :bigsmile:  

Restar, kad tik mašinai nebūtų nieko rimto  :4u:  Ir jei dar neturit, nusipirkit turistų informacijos centre ar kur suvenyrus pardavinės vienkartinius plastikinius plosčius, ir joks lietus nebus baisus  :4u:

Ligvita, kaip visad nuostabi skara  :4u:

Qqte, kodėl smailikas prie suknelės R toks kuklus uždėtas, kas nors pačiai nepatinka joje?  :) Man gražu, spalva įdomi  :)

Atsakyti

Labos  

mokaus šią savaitę, tai tik vakare gaunu progą jus paskaityt.  

Katukui sveikinimai  :4u: Kad visada būtų priežasčių šypsotis  :4u:  

Donstop, šis labai mano skonio ir tau labai tinka  :wub: Beje, reglanas ne visiems žmonėms tinka apskritai. Aš ir turiu ne vieną reglaninę nesėkmę.  

Olaiva kaip visad viską suderinus ir net nukovus dar vieną grožį  :wub:  

Qqutės suknelė labai smagi, tikiuos, kad pakeisi nuomonę apie ją ir pamėgsi. Gražiai žiūritės  :wub:  

Ligvita dailių skarų vėl pridėjus  :wub: Prisikvatojau iš jūsų baltų rūžavų tablečių  :D Man padeda baltai mėlynos su 4 rūžavom galvom  :D Vietinis solpadeino atitikmuo šitaip atrodo: Priedas  IMG_2066.JPG   91,35KB   0 Parsiųsta kartų

 

O mano žalias šilkas nenusisekė  :cry2: Bus man mėginukų neskalbt. Nutįso į ilgį ir per platus  :cry2: Dar neapsisprendžiau, ar sueis prie džinsų į parduotuvę ar išvis išmesiu. Ardyt tyyyyngiu, plonas tamsus siūlas, visi galiukai sukaišioti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 25 liepos 2017 - 02:47

Labas!

Švenčiu. Šviežiais kruasanais, kava ir kaimo rožėm dalinuosi  https://www.instagra.../p/BW9Eiethmm3/

 

Pabudau, ir jau kai galvojosi, pagalvojau apie gyvenimą, ir kad gyvenu tikrai gerai, nes daug dalykų teikia man gyvenime džiaugsmą, kuriuo, kaip ir duona bei siūlais, dalinuosi. 

 

Ačiū, kad esat, vienoda linkme išprotėjusi sekta!  tarė stebuklas ir nuėjo į jogą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 25 liepos 2017 - 05:51

Gadget, tai su švente!!!! :birthday2:  jau kad visko turi, tai nieko ir nelinkėsiu. tik neprarasti, to, kas jau yra.

Atsakyti

gadget3 su torto (o gal kruasanų) švente :)

Atsakyti

Labas rytas,

 

Tai ką vėl švenčiam?  :bigsmile:

 

Gadget, aš dovanoju tau dviratį, kad galėtum su vyru kartu MTB varyt, linkiu  palankaus vėjo ir šyyypsenos kaip visada  :cook:

fillari.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 25 liepos 2017 - 07:56

Gadget sveikinimai :oro_buckis: :cook: Vakar kelis kartus bandžiau su SM susidraugauti, nepavyko :oh: užpykau. Mezginiai faini :super: Olaivos mezgiminė zona :wub: Šarangės mezginio spalva http://assets.osinka...homyak_45px.gif

Atsakyti

P.s. Kaip neblogai kompoziciją sukruasaninai, į naudą tas instragramas :D

 

Kasdien švęsdamas tai be rožinių tablečių niekaip... :D

 

P.S. Ačiū už mano miano pastebėjimus, kas klausėt apie siūlą, tai medvilnė pagrindinis, toks idomus, lyg mini juostutė, bet susirodė, kad bus plonoka, tai pridėjau vieną giją labai panašios spalvos merino ir visai žaismingai susimargimo. Neklausėt kas bus, bet pasakysiu, kad bus tas vadinamas cardiganas (fui, koks šlykštus žodis) tikiuos atostogoms nusimegzt tokį laisvą ir ilgą priejūrinį apsiaustą :) Nugarą nubružinau o dėl priekio dar galvoju, nenusprendžiu iki galo, kaip daryt ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 25 liepos 2017 - 08:02

Gadget, tai su ta švente :4u: :4u: :4u:

Kad gyvenimas džiugintų!!!

Atsakyti

Gadget, sveikinimai dideliausi tau :4u: :4u: :4u:

Atsakyti