Va kiek dabar turiu, šiandien tik 4 eilutes pamezgiau... Vyras varo miegot
labai foninio siulo spalvoje paskesta dryziuku spalvos,gal kokia pilksva butu buvusi geriau?
Sveikos,
kažkokia papiktinta/pajautrinta nuo užvakar, kai su broliu susipykau, tai ir vakar žaibais svaidžiausi, šiandien tik ir laukiu, kam galėčiau užminti, bet viena ofise, nėra kam . Gal PMS'as...
Liniuka, tavo mezgiminiai klausimai tai visai neužstrigo, gal pagalvojau, kad nežinau, o va tavo sportavimas tai pasigėrėtinas. Vis pavydžiu tyliai, bet šiuo metu suprantu, kad nei noro, nei jokių galimybių. Šiaip, kai jau imu užsimanyt sportuot, tai pasireiškia mažakraujystės požymiai ir suprantu, kad gi nieko aš ten nepadarysiu, jeigu kelis laiptelius užlipus, ar rankas pakėlus uždūstu iškart...
Smagu dėl Nuoširduko kablio, nors spalvitetas visai ne mano . Tas dryžuotas modelis ir mano planuose seniai, gal kada nors ateis laikas.
Vakar tai pragulinėjau ant sofos pora valandų, kol atėjo legaliai laikas eit miegot . Būčiau galėjus kokį žgutą nerti, bet kad baigtas, naujo neturiu kam kol kas. Ingriduka - girdi?
Ai, Kapseika, tai nuolat maloniai stebina savo skoniu, detalėmis ir viskuo. Toks gražus tas tavo matomas pasaulis . Ir pagalvojau, kad Gal Ristina galėtų patarimus teikti kokiam atskiram grupse, o ne kiekvienai atskirai, bo nes aš irgi noriu tos išminties, o bet tačiau neturiu tiek drąsos prašyt konsultacijų... nebent ko itin konkretaus paklausčiau, bet tiek nežinau, kad net baisu pradėt.
Ties tuom ir baigiu, nes jaučiu, kokią nuotaiką imu transliuot. Geriau dirbsiu, nors nežinau, nuo kurio galo imtis, tik visko yra...
labai foninio siulo spalvoje paskesta dryziuku spalvos,gal kokia pilksva butu buvusi geriau?
Rinkausi iš turimų siūlų, nes nu kiek galima, pirkti naujus, reikia supykus kažką sumegzti iš turimų, gal ir kitos spalvos būtų tikę, tikrai nesiginčiju, bet mezgu iš drakiaus sukauptų, tegul truputėlį pasikūdina jis pagaliau
Spalvos tai šiek tiek sumeluotos, prietemoje labai jau ant greičio daryta telefoninė nuotrauka, nu bus kaip bus, jau net kojinių dukrai nemezgiau, nes žinau, jei padėsiu aš tą mezginį, tai taip ir padėsiu ilgam, norisi užbaigti, o kas gausis, matysim Mažoji sakė jei ką, norėtų tokio
Tai ir mezgu tikiuosi ne ardymui