Labas rytas
As noreciau i kokia negyvenama sala savaitej...............
Lietuti
Labas rytas
As noreciau i kokia negyvenama sala savaitej...............
Lietuti
o tai kas trukdo? imi atsotogas ir kelionę kur nors į salas. šiuo metu manau ten žmonių nelabai rastum kolegė neseniai skrido į kažkokį žaliąjį kyšulį tiesioginis skrydis yra berods. tai turistų nedaug, vietinių irgi. tik vanduo brangus
Vasaros_lietau gal kokia santuokinė krizė pas jus :hmm:bet tik jūs patys geriausiai žinot-išsibėgiot ar bandyt taikytis
megzti noriu. nuolat.
Šarange, nežinau... Lengviausia sakyt - charakteriai, viskas ant to juk nurašoma Išsibėgiot ir išsidraskyt lengviausia būtų, bet noriu pagarbą vienas kitam išsaugot ir kad manipuliacijų vaiku nebūtų. Jei įmanoma. Neskubėsiu niekur, kol galvoj košė. Įdomūs laikai bus. Bet aš ramiai gyvent nemoku, neskirta kažkaip man be nuotykių būt Ir vertinu viską teigiamai - tai irgi gyvenimo patirtis, pamokos. Jei skirta, vadinas reikia išmokt.
Medicina nepamiršta, bet dabar galimybių nėr. Tenka į draudimą šiuo metu gilintis. Tikiu, kad viskas bus atėjus laikui. Nespaudžiu ir neforsuoju. Gyvensiu amžinai, amžinai būsiu jauna ir apskritai mokytis niekada nevėlu. O kadangi ramiai gyvent nemoku, tai labai netikėtai vieną dieną medicina mano gyvenime atsiras. Pati savaime
Mezgu vis dar, tai nėr taip blogai. Suknelę bangelėm 2 mm. Metų projektas vis į tarpus, nes nusibosta. Dabar rankoves pradėjau.
Sniego pavydu. Nors pas mus penktadienį-šeštadienį irgi snaigės prognozėj nupieštos. Bus matyt. Orai pas mus fantastiniai, "ne kaip pas žmones": per Kalėdas +20, per Naujus +2, rytoj +18, penktadienį +3
Sveikos
mano ikriukas daros tikras Vėjukas peraugantis į vėją tai laiko kažkam papildomam vis mažiau... čia jau tik paskaityt daugiau išeina nei pasisakyt.... nes norisi ir pamegzti, kai katukas sako - alkana aš... ir maisto ir mezgimo
leksim į lauką nes gi gražus oras - reikia prasivėdinti galvas
i kambariuka FB įkeliu savo veikėjo 1,5 minutės veiklos video.... jis tiek nuveikė per minutę - tai supraskit kiek per dieną visko būna nu kaip užsuktas... neliūdna man. Dabra šuo pas mus geriausias vaikas iš visų 3
Labas, mielosios, su Naujais Metais
Mačiau daug grožių primezgusios, tik tyliai ir baltai pavydžiu tokių grožių Nieko naujo neturiu ką papasakoti, per šventes namie prasėdėjom su sveikstančia dukra. Dabar jau toks palengvėjimas po viso to šurmulio, vakar studentę išleidom atgal į Kauną, tai vėl įprastinis gyvenimas sugrįžo, kai galiu ir aš šiek tiek pailsėti ir pasimėgauti.
Lietuti, žinau, kad tu protinga moteris ir priimsi kuo geriausią sprendimą, bet kokiu atveju, didžiulis palaikymas tau
Ingridėle, smagu skaityti, kad stiprėji, o kur sūnus įstojo?
Niumos gražias krikštynų foto mačiau
kolegė neseniai skrido į kažkokį žaliąjį kyšulį tiesioginis skrydis yra berods. tai turistų nedaug, vietinių irgi. tik vanduo brangus
Vakar juk buvom pirmoj Kizambos treniruotėj, pasirodo tas šokis iš Žaliojo iškyšulio kilęs Reikia gal nuskrist ir originalą pamatyt.
Patiko- labai. Įtraukčiau į privalomą programą prieš visus klasikinius šokius.
Po šitos savaitės, jau galėčiau vėl su vyru bandytis lėtą valsą šokt. nes po paskutinių prisiminimų galvojau- jei taip, tai ir nafig....
Gyvensiu amžinai, amžinai būsiu jauna ir apskritai mokytis niekada nevėlu.
Sniego pavydu. Nors pas mus penktadienį-šeštadienį irgi snaigės prognozėj nupieštos. Bus matyt. Orai pas mus fantastiniai, "ne kaip pas žmones": per Kalėdas +20, per Naujus +2, rytoj +18, penktadienį +3
Ir aaaššš Sausio 15 važiuoju į Rygą, į konferencią. Vasario 10-12 važiuosim su vyrų į Rygą, į konferenciją. Į paskaitas vaikščiosiu tik aš, bet kartu praleisim savaitgalį svetur Network21 mokslų programa. Viskas per Amway
Sveikos
mano ikriukas daros tikras Vėjukas peraugantis į vėją tai laiko kažkam papildomam vis mažiau...
Šiais metais jau du kartus sakiau savo mažiui- nu tikrai skorpionas Su nuomone... neperkalbama. Bet šiaip- auksas vaikas. matė Šarangė su Žuviuku. Tik kai retai užsispiria- viskas turi būt pagal jį. Įdomios patirtys dar manęs laukia.
Rengiuosi ir lekiu su Abelo pas Vincį susitikt. Būsiu iki kokių 15- 16 val Kas norit - galim pasimatyt siūlinėj